petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 193
- Like
- 60.177
- Πόντοι
- 41.813
παρεξηγηση.Οχι,αυτά δεν προκειται
ειδα που εγραψες οτι θα γινεις αυστηρη

παρεξηγηση.Οχι,αυτά δεν προκειται
παρεξηγηση.
ειδα που εγραψες οτι θα γινεις αυστηρη![]()
Όχι όχι ξύλο μαν
Έχουμε άγρια γούστα εμείςAγγελικουλα εβαλες και αυταρχικο,κυριαρχικο,bdsm προγραμμα στο μενου?
![]()
Όταν κι αν σου κλείσω ραντεβού, θα μάθεις την μεθοδολογία μουΓιατι εσυ πριν ποσο κλεινεις γ ραντεβου; Αλλο πρωι να μου πει γ απογευμα ο αλλος,να μεσολαβουν καποιες ωρες
Όχι όχι ξύλο μαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχουμε άγρια γούστα εμείς![]()
Πολύ σωστά Αγγελική!!!Ναι αλλα εγω ομως δεν μπορουσα εκεινη την ωρα,και λεω τοσο δυσκολο τους ειναι να πουν 1-2 μερες πριν,δεν μπορει να απαιτει ο αλλος γ ραντεβου οποτε του καπνισει
Πολύ σωστά....εδώ δεν ξέρουμε αν θα ζούμε την επομενη ώρα....Και για πολλες μερες ποτε δεν κλεινω,εδω αυριο δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατι εσυ πριν ποσο κλεινεις γ ραντεβου; Αλλο πρωι να μου πει γ απογευμα ο αλλος,να μεσολαβουν καποιες ωρες
Οποιος θελει ας κλείσει ελευθεραΌταν κι αν σου κλείσω ραντεβού, θα μάθεις την μεθοδολογία μου
Αμ αυτοι στα Τεμπη,πού να το περίμεναν αυτο που θα γινοτανΠολύ σωστά....εδώ δεν ξέρουμε αν θα ζούμε την επομενη ώρα....
Εδώ ένας γείτονας κατέβασε τα σκουπίδια και του ήρθε γλάστρα στο κεφάλι...ευτυχώς ξοφαλτσα του ανθρώπου...!!!
Δεν μπορώ να στείλω πμ,δεν συμπλήρωσες τον απαιτούμενο αριθμό ποστΚαλησπέρα θα μπορούσα να χω το τηλέφωνο σου. Για να κανονίσουμε ραντεβού
Κωλαρα!!Για να έρθει πάλι το νήμα μου στα ίσα του
Αφου σου αρεσει,τοτε μπορεις και την πιασεις και να την γαμησεις,εσας που μου λετε ωραια λογια,σας αγαπάω λιγο παραπάνωΚωλαρα!!
Που ειναι αυτή η κωλαρα μουναρε....έχασα φώτο και δεν το ξέρω...???Αφου σου αρεσει,τοτε μπορεις και την πιασεις και να την γαμησεις,εσας που μου λετε ωραια λογια,σας αγαπάω λιγο παραπάνω
Ο λαός θέλει φωτό ΑγγελικούλαΑφου σου αρεσει,τοτε μπορεις και την πιασεις και να την γαμησεις,εσας που μου λετε ωραια λογια,σας αγαπάω λιγο παραπάνω
Στο σώμα,και θα χαρω πολυ να την τιμησειςΑυτή την κωλάρα πρέπει να την τιμήσουμε.
Τελειωτικά που επιτρέπεις μωρό;
Οποτε του καυλωσει βασικά .Ναι αλλα εγω ομως δεν μπορουσα εκεινη την ωρα,και λεω τοσο δυσκολο τους ειναι να πουν 1-2 μερες πριν,δεν μπορει να απαιτει ο αλλος γ ραντεβου οποτε του καπνισει
Εστω,την ιδια σημασία πάλι εχειΟποτε του καυλωσει βασικά .
Και ο άκαπνος ; Τι ; Πως του κάπνισε ;Εστω,την ιδια σημασία πάλι εχει