Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.425
- Πόντοι
- 4.496
Κάποιοι κακοπροαίρετοι θα έλεγαν "εεεε όχι και Καθαροδευτέρα ραντεβού!!! Έχουμε και ζωή εκτός bou ρε νιαμού"Οχι,εγω καθαρά Δευτερα αμα μου πει κάποιος γ ραντεβου θα κανω,την Παρασκευη όχι ομως,γιατι δεν θα κινείται τίποτα
Απλά τυχαίνει να βρίσκομαι εδω την καθαρά Δευτέρα,και όλο και κάποιος θα ξεμείνει ΑθηναΚάποιοι κακοπροαίρετοι θα έλεγαν "εεεε όχι και Καθαροδευτέρα ραντεβού!!! Έχουμε και ζωή εκτός bou ρε νιαμού"
![]()
Όμορφα χειλάκιαγεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.
Να σαι καλάΌμορφα χειλάκια
Θελω να ερθω απλως δεν ξερω ουτε τηλ ουτε διευθυνση. Τι ωρες μπορεις;Απλά τυχαίνει να βρίσκομαι εδω την καθαρά Δευτέρα,και όλο και κάποιος θα ξεμείνει Αθηνα
Δεν εχεις προσωπική ζωή εσύ ?Οχι,εγω καθαρά Δευτερα αμα μου πει κάποιος γ ραντεβου θα κανω,την Παρασκευη όχι ομως,γιατι δεν θα κινείται τίποτα
Γυμναστική και πρόγραμμα!Eδω και μήνες προσπαθώ να χάσω καμια δεκαριά κιλα,αλλά δεεεν
Γτ θα μπουκάρουν και στα ξενοδοχεία; ΧαχΧαχαΠαιδιά καλησπέρα,Πεμπτη διαθέσιμη καποιες ωρες,και Παρασκευη δεν θα γίνουν ραντεβου,γιατι είναι περιεργη μέρα λογω των Τεμπων και της απεργίας,Κυριακή και Δευτέρα σας περιμένω και πάλι
Ναι Αγγελική έτσι...δώσε πόνο...!!! Σίγουρα είναι και κάποιοι από εμάς που θέλουμε να πετάξουμε πουτσαετο μαζί με την Αγγελική την καθαρή Δευτέρα....έτσι μουναρε...!!!Απλά τυχαίνει να βρίσκομαι εδω την καθαρά Δευτέρα,και όλο και κάποιος θα ξεμείνει Αθηνα
γεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γ
ρε την Αγγελικαραγεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.
Δεν θα ξεμείνει κανείς , κανένα ναυάγιο μόνο.Απλά τυχαίνει να βρίσκομαι εδω την καθαρά Δευτέρα,και όλο και κάποιος θα ξεμείνει Αθηνα
Διεύθυνση; Χαχαχα καλόΘελω να ερθω απλως δεν ξερω ουτε τηλ ουτε διευθυνση. Τι ωρες μπορεις;
Ακριβώς επειδή έχω ,για αυτό ας πουμε δεν θα κάνω ούτε το Σάββατο ραντεβου,δεν γίνεται να αφιερώσω ολο το 4ημερο στα ραντεβού,και απλά έτυχε να μεινω Αθηνα,και θα είναι και αλλοι λογικά που δεν θα φύγουνΔεν εχεις προσωπική ζωή εσύ ?
Έλεος σιγα μην αφήσουμε τα ούζα και τα όστρακα για να γαμησουμε
Εσυ δεν θα πας για χαρταετό ?
Να φας καμμιά λαγάνα ? Καμμιά γαρίδα ?
Άντε γιατί μας τα έχεις πρήξει
![]()
Απλά αμα γίνεται της κακομοίρας στο κεντρο,δεν μετακινείται τιποτα,και ουτε ταξί ακομα δεν εχει,και θα γίνεται πανικος στους δρομουςΓτ θα μπουκάρουν και στα ξενοδοχεία; ΧαχΧαχα
Πόσα ξέρεις … χέλι είσαιΔιεύθυνση; Χαχαχα καλό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακριβώς επειδή έχω ,για αυτό ας πουμε δεν θα κάνω ούτε το Σάββατο ραντεβου,δεν γίνεται να αφιερώσω ολο το 4ημερο στα ραντεβού,και απλά έτυχε να μεινω Αθηνα,και θα είναι και αλλοι λογικά που δεν θα φύγουν
Εδω αύριο ζητανε ραντεβου,τι μου λες τώρα,λες και ζούνε σε αλλη χώρα και δεν ξέρουν αυριο τι θα γινεται,και οτι ούτε ταξι δεν έχειΠόσα ξέρεις … χέλι είσαι
Η μέρα έχει 24 ώρες .Εδω αύριο ζητανε ραντεβου,τι μου λες τώρα,λες και ζούνε σε αλλη χώρα και δεν ξέρουν αυριο τι θα γινεται,και οτι ούτε ταξι δεν έχει
Να μη λεγανε για αύριο,λεω εκτος τόπου και χρόνου ειναιΗ μέρα έχει 24 ώρες .