ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.437
- Πόντοι
- 481
Η γυναίκες χάνουν πιο δύσκολα βάρος από τους άντρες από όσο ξέρω.θα βοηθουσε πολύ κ η γυμναστική..ε αν το θες θα γίνει με λίγο σωστή διατροφή
Η γυναίκες χάνουν πιο δύσκολα βάρος από τους άντρες από όσο ξέρω.θα βοηθουσε πολύ κ η γυμναστική..ε αν το θες θα γίνει με λίγο σωστή διατροφή
Εγω ομως δίνω ευκαιρία,δεν καταδικάζω καποιον πάντα,άλλο να μην δεχτώ εξαρχης κάποιον και μονο απο εδω,είτε γιατι στην επικοινωνία και στην συνεννοηση δεν τα πήγαμε καλά,είτε γιατι δεν συμφωνουν οι προτιμήσεις μας.Ναι αλλά από εδώ μέσα βρίσκεις την πελατεία σου και μόνο κράζεις όταν δεν σου αρέσει κάτι που λένε. Δεν κάνεις χάρη σε κανέναν. Πληρώνεσαι για αυτό . Από την στιγμή που δέχεσαι το ραντεβού δεν βγαίνεις να κατηγορήσεις ή να κριτικάρεις εμφάνιση και άλλα.
Αν δεν σου αρέσει για κάποιο λόγο ο πελάτης αποχωρεις από το πρώτο λεπτό που τον βλέπεις χωρίς να κάνεις την παλαβή για να του πάρεις τα μισά
κ το σεξ είναι μια είδους γυμναστική..κ επίσης παίζουν ρόλο κ τα γονίδια..κ εννοείται το τι τρώμε κ πίνουμεΤόσα περα δώθε που κανω,γυμναστική το λέω και αυτό![]()
Το σεξ παχαίνει γιατί σου εξαντλεί την ντοπαμίνη και μετά πεινάς. Εδώ μαλακία τραβάμε και το πρώτο που κάνουμε μετά είναι να πάμε στο ψυγείο να ψάξουμε για φαΐ.κ το σεξ είναι μια είδους γυμναστική..κ επίσης παίζουν ρόλο κ τα γονίδια..κ εννοείται το τι τρώμε κ πίνουμε
ΟΧΙ
ποιον??????????????
1-0........
Δευτέρα έχει λαγάνα δεν δουλεύουμε.Παιδιά καλησπέρα,Πεμπτη διαθέσιμη καποιες ωρες,και Παρασκευη δεν θα γίνουν ραντεβου,γιατι είναι περιεργη μέρα λογω των Τεμπων και της απεργίας,Κυριακή και Δευτέρα σας περιμένω και πάλι
Καλά λέει ρε.πητερρρρ
Αγγελικούλα τη λαγάνα την τρως σκέτη ή με ελιές;Παιδιά καλησπέρα,Πεμπτη διαθέσιμη καποιες ωρες,και Παρασκευη δεν θα γίνουν ραντεβου,γιατι είναι περιεργη μέρα λογω των Τεμπων και της απεργίας,Κυριακή και Δευτέρα σας περιμένω και πάλι
Δευτέρα έχει λαγάνα δεν δουλεύουμε.![]()

Ξέρεις.....![]()
Από πού η λαγάνα μαν ?
ΓαμιόλαΞέρεις.....![]()

Δεν τρωω καθόλου λαγάνα,δεν μου αρέσειΚαλά λέει ρε.
Δευτέρα θα ψήνουμε χταπόδια και καλαμάρια.
Στο νήμα τι τσιμπησες θα είμαστε.
Αγγελικούλα τη λαγάνα την τρως σκέτη ή με ελιές;![]()
Οχι,εγω καθαρά Δευτερα αμα μου πει κάποιος γ ραντεβου θα κανω,την Παρασκευη όχι ομως,γιατι δεν θα κινείται τίποταΔευτέρα έχει λαγάνα δεν δουλεύουμε.![]()