Κι εγώ. Με μαύρο δάκρυ.Κλαίω ρε συ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 78K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6.589
- Πόντοι
- 6.795
εγώ με παρδαλό λόγω ημερών...είναι Απόκριες.Κι εγώ. Με μαύρο δάκρυ.
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.339
- Πόντοι
- 481
100€ ευρώ η μισή ώραΗ μισή ώρα στο deluxe πόσο πάει;
Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6.589
- Πόντοι
- 6.795
τα νερά αυτού του κοριτσιού είναι χειρότερα από του Ευβοϊκού, άμα έχει και Πανσέληνο καλύτερα πάρε και κανένα σκόρδο. Μετά τη φιλοφρόνησή σου για τα κάλη της ξεκινάει να σεληνιάζεται. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχει βγάλει δόντια, δαγκώνει ότι βρει και θέλει αστρόσκονη για να επανέλθει.Αναλογα αν θα πας με τα νερα της και πως θα την διαχειριστείς.Προσωπικα εχω περασει καλα με πολυ προσπαθεια και χαβαλε! Γενικα παιζεις με πιθανοτητες![]()
στριπακιας13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.190
- Πόντοι
- 1.191
Εμένα πάλι με τρώει να φυτιλιάσω 100αρι. Με τόσο κράξιμο που τρώει αυτή, με τρώει η περιέργια. Έχω και το φολομαγνήτη εγώ, οπότε με βλέπω να την κάνω την κουτουράδα!!!Με βάση απ το 1 μέχρι το 10 , τι βαθμό της δίνεις στο φολιασμα τυπε μου ?? Για πειτε γιατί με τρώει ο κωλος μου να φυτιλιασω ένα 50αρι
anacondablyat
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2024
- Like
- 258
- Πόντοι
- 0
Δωσε λιγο "χρονο και χωρο". Οχι λαχταρομουνιαση ουτε αγριαδες. Κριμα να εχει μελανιες στο κορμακι της...
Με χαβαλε και ενα τρυφερο αγγιγμα στην ωραιοπάθειά της ,γελαει πολυ ομορφα και χαλαρωνει. Επισης μην περιμενεις γκαζωμα και κοπανημα, δεν το αντεχει ή το φυλάει για άλλον.
Με χαβαλε και ενα τρυφερο αγγιγμα στην ωραιοπάθειά της ,γελαει πολυ ομορφα και χαλαρωνει. Επισης μην περιμενεις γκαζωμα και κοπανημα, δεν το αντεχει ή το φυλάει για άλλον.
Πες μας κι εσύ πόσα φεγγάρια μετράς να κάνουμε μια εκτίμηση.Δωσε λιγο "χρονο και χωρο". Οχι λαχταρομουνιαση ουτε αγριαδες. Κριμα να εχει μελανιες στο κορμακι της...
anacondablyat
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2024
- Like
- 258
- Πόντοι
- 0
Μια χαρα περασα, αλλα δεν μου φτανει ενα κοριτσακι με ωραιο σώμα και προσωπακι.
Ναι αλλά δεν δίνεις κρίσιμες λεπτομέρειες και μπερδεύεται ο κόσμος και ετοιμάζεται να φυτιλιασει χρήμα.Μια χαρα περασα, αλλα δεν μου φτανει ενα κοριτσακι με ωραιο σώμα και προσωπακι.
Πόσο χρονών είσαι,βάρος, ύψος έχεις σιξ πακ και το κυριότερο,πόσους φολουερς έχεις στο ινσταγκραμ.
Να δούνε δηλαδή και οι υπόλοιποι αν ταιριάζουν στις υψηλές προδιαγραφές της να τους κάνει την τιμή και χάρη να τιμήσει το 50αρι.
anacondablyat
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2024
- Like
- 258
- Πόντοι
- 0
Εχεις δικιο οτι δεν διαθετει τον επαγγελματισμο μιας γυναικας που ξερει τι κανει και πρεπει να κανει ή να σεβαστεί τα χρηματα και το χρονο άλλων ανθρώπων. Εξου κ το "κοριτσακι" και η διαχειριση... Γιαυτό και δεν...
Και εγώ… χαχαχαΚλαίω ρε συ...
Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6.589
- Πόντοι
- 6.795
εσύ που έχεις περάσει καλά με πολύ προσπάθεια γιατί δεν παίρνεις μαζί σου, να το κανονίσετε δηλαδή, τον στριπάκια13 που θέλει να επενδύσει;... κι έτσι στο δωμάτιο να μη φάει γκέλα, να έχει καθοδήγηση, να πιάσουν τα φράγκα τόπο στο μουνάκι της χρισούλας;Αναλογα αν θα πας με τα νερα της και πως θα την διαχειριστείς.Προσωπικα εχω περασει καλα με πολυ προσπαθεια και χαβαλε! Γενικα παιζεις με πιθανοτητες![]()
Johnstef
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 64
- Like
- 9.433
- Πόντοι
- 5.436
στην οδό Κασσάνδρας πρέπει να έχει γίνει μεγάλη ζημιά με τη νέα επιχείρηση-αρετή των χοιρινών.
Πλέον στο άλλο σάιτ έχουν κατέβει και τα μπάνερ των μαγαζιών που λειτουργούν εκεί.
Άιντε και προσεχώς καλύτερα...
Πλέον στο άλλο σάιτ έχουν κατέβει και τα μπάνερ των μαγαζιών που λειτουργούν εκεί.
Revlimit
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22.350
- Πόντοι
- 6.896
Οτι και να φερει εσενα παλι θα σε φολιαζουνστην οδό Κασσάνδρας πρέπει να έχει γίνει μεγάλη ζημιά με τη νέα επιχείρηση-αρετή των χοιρινών.

στριπακιας13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.190
- Πόντοι
- 1.191
Ενδιαφέρουσα πρόταση!!! Le partouz που θα έλεγε και ο @Nongrata !!!εσύ που έχεις περάσει καλά με πολύ προσπάθεια γιατί δεν παίρνεις μαζί σου, να το κανονίσετε δηλαδή, τον στριπάκια13 που θέλει να επενδύσει;... κι έτσι στο δωμάτιο να μη φάει γκέλα, να έχει καθοδήγηση, να πιάσουν τα φράγκα τόπο στο μουνάκι της χρισούλας;

Καθε τρεις κ λιγο κλεινουν αυτα κ ξανανοιγουν..και που ηταν ανοιχτα δηλαδη..φολομαγαζα ηταν..δε θα μας λειψουν..στην οδό Κασσάνδρας πρέπει να έχει γίνει μεγάλη ζημιά με τη νέα επιχείρηση-αρετή των χοιρινών.
Σωστός αδελφέ μου, ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ.Καθε τρεις κ λιγο κλεινουν αυτα κ ξανανοιγουν..και που ηταν ανοιχτα δηλαδη..φολομαγαζα ηταν..δε θα μας λειψουν..
Ναυτιλλόμενος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 511
- Πόντοι
- 301
Έχει γαμησει κανείς ΤΙΝΑ από Κηφισου 30/60 φαίνεται πολύ δυνατό μουνι ;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)