Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.589
Πόντοι
6.795
Αναλογα αν θα πας με τα νερα της και πως θα την διαχειριστείς.Προσωπικα εχω περασει καλα με πολυ προσπαθεια και χαβαλε! Γενικα παιζεις με πιθανοτητες:2funny:
τα νερά αυτού του κοριτσιού είναι χειρότερα από του Ευβοϊκού, άμα έχει και Πανσέληνο καλύτερα πάρε και κανένα σκόρδο. Μετά τη φιλοφρόνησή σου για τα κάλη της ξεκινάει να σεληνιάζεται. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχει βγάλει δόντια, δαγκώνει ότι βρει και θέλει αστρόσκονη για να επανέλθει.

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.190
Πόντοι
1.191
Με βάση απ το 1 μέχρι το 10 , τι βαθμό της δίνεις στο φολιασμα τυπε μου ?? Για πειτε γιατί με τρώει ο κωλος μου να φυτιλιασω ένα 50αρι
Εμένα πάλι με τρώει να φυτιλιάσω 100αρι. Με τόσο κράξιμο που τρώει αυτή, με τρώει η περιέργια. Έχω και το φολομαγνήτη εγώ, οπότε με βλέπω να την κάνω την κουτουράδα!!!

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
0
Δωσε λιγο "χρονο και χωρο". Οχι λαχταρομουνιαση ουτε αγριαδες. Κριμα να εχει μελανιες στο κορμακι της...
Με χαβαλε και ενα τρυφερο αγγιγμα στην ωραιοπάθειά της ,γελαει πολυ ομορφα και χαλαρωνει. Επισης μην περιμενεις γκαζωμα και κοπανημα, δεν το αντεχει ή το φυλάει για άλλον.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
Δωσε λιγο "χρονο και χωρο". Οχι λαχταρομουνιαση ουτε αγριαδες. Κριμα να εχει μελανιες στο κορμακι της...
Με χαβαλε και ενα τρυφερο αγγιγμα στην ωραιοπάθειά της ,γελαει πολυ ομορφα και χαλαρωνει. Επισης μην περιμενεις γκαζωμα και κοπανημα, δεν το αντεχει ή το φυλάει για άλλον.
Πες μας κι εσύ πόσα φεγγάρια μετράς να κάνουμε μια εκτίμηση.

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
0
Μια χαρα περασα, αλλα δεν μου φτανει ενα κοριτσακι με ωραιο σώμα και προσωπακι.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
Μια χαρα περασα, αλλα δεν μου φτανει ενα κοριτσακι με ωραιο σώμα και προσωπακι.
Ναι αλλά δεν δίνεις κρίσιμες λεπτομέρειες και μπερδεύεται ο κόσμος και ετοιμάζεται να φυτιλιασει χρήμα.

Πόσο χρονών είσαι,βάρος, ύψος έχεις σιξ πακ και το κυριότερο,πόσους φολουερς έχεις στο ινσταγκραμ.

Να δούνε δηλαδή και οι υπόλοιποι αν ταιριάζουν στις υψηλές προδιαγραφές της να τους κάνει την τιμή και χάρη να τιμήσει το 50αρι.

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
0
Εχεις δικιο οτι δεν διαθετει τον επαγγελματισμο μιας γυναικας που ξερει τι κανει και πρεπει να κανει ή να σεβαστεί τα χρηματα και το χρονο άλλων ανθρώπων. Εξου κ το "κοριτσακι" και η διαχειριση... Γιαυτό και δεν...

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.589
Πόντοι
6.795
Αναλογα αν θα πας με τα νερα της και πως θα την διαχειριστείς.Προσωπικα εχω περασει καλα με πολυ προσπαθεια και χαβαλε! Γενικα παιζεις με πιθανοτητες:2funny:
εσύ που έχεις περάσει καλά με πολύ προσπάθεια γιατί δεν παίρνεις μαζί σου, να το κανονίσετε δηλαδή, τον στριπάκια13 που θέλει να επενδύσει;... κι έτσι στο δωμάτιο να μη φάει γκέλα, να έχει καθοδήγηση, να πιάσουν τα φράγκα τόπο στο μουνάκι της χρισούλας;

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.433
Πόντοι
5.436
στην οδό Κασσάνδρας πρέπει να έχει γίνει μεγάλη ζημιά με τη νέα επιχείρηση-αρετή των χοιρινών.
Πλέον στο άλλο σάιτ έχουν κατέβει και τα μπάνερ των μαγαζιών που λειτουργούν εκεί.
Άιντε και προσεχώς καλύτερα...

Revlimit

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
22.350
Πόντοι
6.896
στην οδό Κασσάνδρας πρέπει να έχει γίνει μεγάλη ζημιά με τη νέα επιχείρηση-αρετή των χοιρινών.
Πλέον στο άλλο σάιτ έχουν κατέβει και τα μπάνερ των μαγαζιών που λειτουργούν εκεί.
Οτι και να φερει εσενα παλι θα σε φολιαζουν :tooth:

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.190
Πόντοι
1.191
εσύ που έχεις περάσει καλά με πολύ προσπάθεια γιατί δεν παίρνεις μαζί σου, να το κανονίσετε δηλαδή, τον στριπάκια13 που θέλει να επενδύσει;... κι έτσι στο δωμάτιο να μη φάει γκέλα, να έχει καθοδήγηση, να πιάσουν τα φράγκα τόπο στο μουνάκι της χρισούλας;
Ενδιαφέρουσα πρόταση!!! Le partouz που θα έλεγε και ο @Nongrata !!! :tooth:

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
80
Like
5.745
Πόντοι
2.916
Καθε τρεις κ λιγο κλεινουν αυτα κ ξανανοιγουν..και που ηταν ανοιχτα δηλαδη..φολομαγαζα ηταν..δε θα μας λειψουν..

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
833
Πόντοι
86
Καθε τρεις κ λιγο κλεινουν αυτα κ ξανανοιγουν..και που ηταν ανοιχτα δηλαδη..φολομαγαζα ηταν..δε θα μας λειψουν..
Σωστός αδελφέ μου, ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ.

Ναυτιλλόμενος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2022
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
301
Έχει γαμησει κανείς ΤΙΝΑ από Κηφισου 30/60 φαίνεται πολύ δυνατό μουνι ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom