DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 543
- Like
- 85.245
- Πόντοι
- 47.129
ωραία αλλά υπεργαλαξιακή φόλα
αναμενομενο η ωραια να ειναι και φολα.
ωραία αλλά υπεργαλαξιακή φόλα
Μπήκες μαζί της δωμάτιο;Περασμα απο Studio filis 104 οπου δουλευε η Ελληνιδα trans Aλεξια.
Πολυ αδυνατη με μικρο κωλο και λεπτα ποδια. Στηθος τιποτα.
Μερακλής βλέπω.Γαμας και τρανς;
Η Ντανα εμφανισιακά φαίνεται πολύ καλή, την είδα και μια φορά με κανονικά ρούχα όταν ήρθε για βάρδια, δε θα την έκανα 35.Από Κηφισού λόγω εμπειρίας που έχω μαζί τους είναι η Χριστίνα, Ιζαμπέλ και ντάνα .
Η Χρυσα του Κηφ30, ειναι η ιδια κοπελα με την Αρτεμις που δουλευε σε στουντιο καπου στον Νεο Κοσμο κοντα στο μετρο; Μια που ειχε ενα τατου ak47 στο ποδι;
Την είχα δει μια φορά τη Ντάνα. Ωραίο σώμα και πρόσχαρη.Η Ντανα εμφανισιακά φαίνεται πολύ καλή, την είδα και μια φορά με κανονικά ρούχα όταν ήρθε για βάρδια, δε θα την έκανα 35.
Από Κηφισού λόγω εμπειρίας που έχω μαζί τους είναι η Χριστίνα, Ιζαμπέλ και ντάνα .
Γαλλίς και η Χρυσούλα;ψήνεσαι για επενδύσεις παπαριασμένε;
ναι, αυτή είναι, Μαλβίνα, Άρτεμις, Αρετή, Χρύσα...οσονούπω τη βλέπω για νέα βαφτίσια, ίσως Μοργκάνα (Λε Φέϊγ).
ψήνεσαι για επενδύσεις
η Κασσάνδρας είναι όλη κλειστή λόγω της τελευταίας επιχείρησης-αρετή των Κλουζώ της ΕΛΑΣ. Έχουν κατεβάσει και τα μπάνερ από τα σάιτ.Καλησπερα συναγωνιστες, μετα απο τσαρκα περασα απο Κασσανδρας και ηταν ολα κλειστα, εδω και αρκετες μερες!! Η αληθεια ειναι οτι με ενδιαφερει πιο πολυ το κινεζοσπιτο στον 2ο οροφο! Ειχα περασει καλα! Οποιος ξερει κατι ας ενημερωσει, γιατι εχω χασει επεισοδια!!![]()
Ευχαριστω πολυ φιλε!η Κασσάνδρας είναι όλη κλειστή λόγω της τελευταίας επιχείρησης-αρετή των Κλουζώ της ΕΛΑΣ. Έχουν κατεβάσει και τα μπάνερ από τα σάιτ.
Το κινεζόσπιτο του ορόφου είχε κλείσει πολύ νωρίτερα - για λόγο άγνωστο σε μένα τουλάχιστον.
Μάλιστα είχε φέρει και τρίτη κοπέλα που δεν την πρόλαβα.
Ευχαριστω πολυ φιλε!Να εισαι καλα! Μακαρι να ανοιξει ξανα το κινεζοσπιτο, γουσταρα πολυ τις κινεζες!
Θα φωναξουμε τις αλβανεζες απο το διπλανο στουντιο να κανουν τη φασινα!!Θα πέσει η σκόνη και θα ξανανοίξει
Χμμμ Ανάμεσα σε Νίνα ,Τατιάνα και Αντριάνα;Την είχα δει μια φορά τη Ντάνα. Ωραίο σώμα και πρόσχαρη.
Απ τα Κηφισού έχω πάρει Ιζαμπέλ,Βίκυ, Αντριάνα,Τίνα, Τατιάνα,Ηλεκτρα,Τζένη και Νίνα μια φορά προ αρκούδων.
Και τη ΣάντραΑπ τα Κηφισού έχω πάρει Ιζαμπέλ,Βίκυ, Αντριάνα,Τίνα, Τατιάνα,Ηλεκτρα,Τζένη και Νίνα μια φορά προ αρκούδων.
Τζένη.Χμμμ Ανάμεσα σε Νίνα ,Τατιάνα και Αντριάνα;
Μαζευόμαστε πολλοί επενδυτές. Λογικό. Τέτοιο κορμί είναι κρίμα να μηνχυστείεπενδυθεί!!!
Όλοι οι καλοί χωράνε. Θα βρούμε τρόπο να καμφθούν οι ενστάσεις. Μόνο νάχει καλό φωτισμό το δωμάτιο, μην μπερδέψουμε τα μπούτια μας και έχουμε κάνα ατύχημα κατά λάθος!!!Πόσοι χωράμε στο ίδιο δωμάτιο
να το παλαίψουμε ρε παιδί μου το θέμα
λέτε να έχει ενστάσεις;