tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.961
- Πόντοι
- 6.056
Πάρε ... ακόμη παλιότερο και τσίλικο επίσης !!!!!!!!!!!

Κάθετος 8 κουπεΠάρε ... ακόμη παλιότερο και τσίλικο επίσης !!!!!!!!!!!
![]()
Μας μπερδεύεις.Κάθετος 8 κουπε
γελοιοτητες, ολοι ξερουμε οτι ψηφιζεις Εντι Ραμαεμένα λέει κυρ παντελή μπάτσο και ακροδεξιό φασίστα της νδ ρε τύπε έλεος πάρε στροφές![]()
Γιατί, κάθετος 8 κουπέ είναι αυτό με τον εξωτερικό καθρέπτη. Το κάθετος 4 έχει μεγάλο καθρέπτη ρυθμιζόμενο από μέσα.Μας μπερδεύεις.
Αφηνω αυτο εδω παιδγια, μη διακοπτω, συνεχιστε.
![]()
Η αλήθεια είναι πως κάθε μέρα είμαστε πάνω από κινητά και λαπ τοπ ώστε να δούμε ποιες ηλικίες ψωφαν...Τα εχω γραψει εκατο φορες, δε λενε να στροφαρουν, ο πανσοφος παλι τα ιδια θα ψηφισει.
Συγνώμη δε μιλάω εγγλέζικα...με το ένα λάπτοπ μπαίνω bou και με το άλλο έχω ανοιχτά 6 spreadsheets το erp και το gmail
multitasking λέγεται![]()
δεν είναι εγγλέζικα αλβανικά είναιΣυγνώμη δε μιλάω εγγλέζικα...
Με τιμάς που κοιτάζεις τον μπουτσο μου.Αστο αλάνι. Μη το κουράζεις. Από τότε που είδα τα χάλια σου, δεν μου κάνει κέφι να σε γλεντήσω.
Γράφε εσύ ότι θες.
Π(άρε τα χάπια σου κάνα 6μηνο ακόμη. 3 χιλιοστά είναι λίγα).
Εντάξει, εάν αυτο το Lego γκάλοπ είναι αληθινό και όχι της πλάκας, δείχνει αρχικά το επίπεδο του λαού σε γενικές γραμμές (δηλαδή 2 στους 3 ψηφοφόρους είναι γκάου).Και το 100% του κηραλοιφη μην ξεχασεις. Μλκς ειδικα αυτος ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ απο την ωρα που εγινε το μπαμ με τα τρενα.
Επειδή εσύ είσαι παραμορφωμένος το μαλακας πώς γράφεταιΕπειδη εσεις οι μπαοξηδες ειστε αγραμματοι εβγαλες το συμπερασμα οτι "οι επιγραφες γραφονται επιτηδες ανορθογραφα";;![]()
Με συντομογραφία.Επειδή εσύ είσαι παραμορφωμένος το μαλακας πώς γράφεται
έσωσα για λίγο με φυσιολογικό τρόπο τη συζυγική μου σχέση , περιγράφω στη νουβέλα μου : Εγώ αυτή και ο 28χρονος