barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.552
- Πόντοι
- 5.506
Προσεξε τυπε, θα σε λιντσαρουν εδω.Από Ντοκουμέντο, Χίο και Αυγή με ολίγη Συντακτών.
Προσεξε τυπε, θα σε λιντσαρουν εδω.Από Ντοκουμέντο, Χίο και Αυγή με ολίγη Συντακτών.
ζήτω η τρέλα παιδιάτα χουντόσκυλα έχουν πάρει κεφάλι γενικότερα...έτσι περιμένουν πάντα...την απελπισία του λαού για να βγουν από τις τρύπες τους
δεν πρόκειται να ακούσεις κανέναν κανονικό άνθρωπο να μιλάει γιατί το θέμα αυτό είναι πέρα από τα κομματικά είναι ανθρώπινο
για να υπερασπίζεσαι τα κτήνη έχεις θέμα ανθρωπιάς όχι κομματοσκυλίασης
Έλεος ρε μανΑφηνω αυτο εδω παιδγια, μη διακοπτω, συνεχιστε.
![]()
Συμφωνώ ότι είναι στα όρια της σύμπτωσης όσο ακόμα δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία.εγω θεωρω ακομα οτι ειναι στα ορια της σύμπτωσης με τα τεμπη....αλλα αν συσχετιστουν βλεπω τον κουλη ηλεκτρικη καρεκλα...
oικοδομος δεν εισαι?Δεν είμαι καφετζής μαν![]()
Τα εχω γραψει εκατο φορες, δε λενε να στροφαρουν, ο πανσοφος παλι τα ιδια θα ψηφισει.Έλεος ρε μαν![]()
Ποσους καδ εχεις ανοιξει ρε κερατα?Ολο αυτο το χρημα που μαζευεις το στελνεις στη κωριο ή ξοδευεις κι εδω τιποτα?α ναι
ναι είμαι![]()
Ο Σαουλ το εγραψε και το υπογραφω..δεν εχει σημασια η κομματικη σου ταυτοτητα σε αυτο το θεμα...εχει να κανει με την ανθρωπια..δεν πα να σαι και ψεκι και φασιστακι και λεσι και φασαιος...οτι και να σαι..Τα εχω γραψει εκατο φορες, δε λενε να στροφαρουν, ο πανσοφος παλι τα ιδια θα ψηφισει.
έχω καδ για τα πάντα ότι ψάχνεις εδώ θα το βρεις τώρα πληρώνεις και με κάρτα συνδεδεμένο το pos απεθυθείας με τεπελένι με 300άρα fiberΠοσους καδ εχεις ανοιξει ρε κερατα?Ολο αυτο το χρημα που μαζευεις το στελνεις στη κωριο ή ξοδευεις κι εδω τιποτα?![]()
Τωρα το διαβασα,γιατι ειχε σφραγιστει το σπιτι της(το σπιτι που εμενε σφραγιστηκε,οχι το υπνοδωματιο μαλλον)?Αποτελουσε χωρο του εγκληματος ή δεν ξερανε τον δολοφονο?Ο Σαουλ το εγραψε και το υπογραφω..δεν εχει σημασια η κομματικη σου ταυτοτητα σε αυτο το θεμα...εχει να κανει με την ανθρωπια..δεν πα να σαι και ψεκι και φασιστακι και λεσι και φασαιος...οτι και να σαι..
Ξερεις κατι?Στην περιπτωση της Κυριακης Γριβα που δολοφονηθηκε απο τον "αντρακλα" εξω απο το Α.Τ. επειδη τολμησε να ζητησει προστασια,πηγανε σπιτι της οι αστυνομικοι και απεκλεισαν το υπνοδωματιο της για 1 χρονο.Απαγορευσαν στην μανα της να μπει στο δωματιο της κορης της..σε εναν χωρο που ΔΕΝ διαπραχτηκε καποιο εγκλημα.
Κανε τωρα ενα συνειρμο...Αναρωτησου..Εαν δεν βρισκεις το λαθος τοτε συνεχισε να ποσταρεις σε αυτο το νημα δημοσκοπησεις για τον κουλαρο...και αντε να δουμε ποτε θα κανει ξαστερια οπως ελεγε και ο συγχωρεμενος..
Ελα ντε???!!!??!!Τωρα το διαβασα,γιατι ειχε σφραγιστει το σπιτι της(το σπιτι που εμενε σφραγιστηκε,οχι το υπνοδωματιο μαλλον)?Αποτελουσε χωρο του εγκληματος ή δεν ξερανε τον δολοφονο?![]()
Πλανασαι. Ολα εχουν να κανουν με τις κομματικες πεποιθησεις. Ριξε μια ματια τι γραφουν για ολους οσους τολμουν να εκφρασουν αντιθετη αποψη. Ενταξει, εγω πες πως ειμαι λιγο πιο σκανταλιαρης και ειναι γνωστο πως δε θα ψηφιζα ποτε συριζα-κκε-ναζιδια-κηραλοιφες. Οι υπολοιποι που ουτε καν γνωριζουν αν ειναι ψηφοφοροι κουλη; Ξεκαθαρα κομματικα-οπαδικα εχει καταντησει, οι ιδοι και οι ιδιοι που βριζουν 6 χρονια τον κουλη αυτοι παλι κανουν την μεγαλυτερη φασαρια, οπως και με οποιαδηποτε αφορμη εβρισκαν, το θεμα τους δεν ειναι τα τρενα, τα παιδια που χαθηκαν, ολες οι θεωριες συνομωσιας ισχυουν δεν ισχυουν, το θεμα τους ειναι να βρουν ευκαιρια να βριζουν και να θαψουν τον κουλη. Τεσπα, 5-10 βλαμμενα ειναι, μην τους κανουμε και ηρωες. Ας κοπανανε δυνατα το πληκτρολογιο γιατι τοση οργη συμπιεσμενη καλο ειναι να μην τη βγαλουν εξω απο το παιδικο δωματιο.Ο Σαουλ το εγραψε και το υπογραφω..δεν εχει σημασια η κομματικη σου ταυτοτητα σε αυτο το θεμα...εχει να κανει με την ανθρωπια..δεν πα να σαι και ψεκι και φασιστακι και λεσι και φασαιος...οτι και να σαι..
Ξερεις κατι?Στην περιπτωση της Κυριακης Γριβα που δολοφονηθηκε απο τον "αντρακλα" εξω απο το Α.Τ. επειδη τολμησε να ζητησει προστασια,πηγανε σπιτι της οι αστυνομικοι και απεκλεισαν το υπνοδωματιο της για 1 χρονο.Απαγορευσαν στην μανα της να μπει στο δωματιο της κορης της..σε εναν χωρο που ΔΕΝ διαπραχτηκε καποιο εγκλημα.
Κανε τωρα ενα συνειρμο...Αναρωτησου..Εαν δεν βρισκεις το λαθος τοτε συνεχισε να ποσταρεις σε αυτο το νημα δημοσκοπησεις για τον κουλαρο...και αντε να δουμε ποτε θα κανει ξαστερια οπως ελεγε και ο συγχωρεμενος..
τα χουντόσκυλα έχουν πάρει κεφάλι γενικότερα...έτσι περιμένουν πάντα...την απελπισία του λαού για να βγουν από τις τρύπες τους
δεν πρόκειται να ακούσεις κανέναν κανονικό άνθρωπο να μιλάει γιατί το θέμα αυτό είναι πέρα από τα κομματικά είναι ανθρώπινο
για να υπερασπίζεσαι τα κτήνη έχεις θέμα ανθρωπιάς όχι κομματοσκυλίασης
τυπε κουνα λιγο τη γκλαβα σου μπας και παρει στροφες το παπαρομυαλο σου ...αρχιδια θα παρει αλλα λεμε....μαλακα βλακα μπετοβλημα ,οι επιγραφες γραφονται επιτηδες ανορθογραφα....μπουλη μαμακια που να ξερεις απο πορειες ,σπιτι προτοσαλτε δουλεια και λιγο μπουρδελα να δεις απελπισμενα λιγακι μουνοχειλο τουνης στα κρυφα απο τη γυναικα....βλακα λακαμα....μπηκες μαλακα να κανεις και ψυχαναλυση απο φωτογραφια βλημα ,αλεπουδιαρη αποτυχημενε!Η τύπισσα είναι μάλλον από τα γνωστά ανεγκέφαλα και ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΑ ΖΩΑ που κατεβαίνουν σε διαδηλώσεις και πορείες για το έγκλημα και την επόμενη μέρα ταξιδεύουν με τα επισφαλή ελληνικά τρένα "γιατί είναι πιο φτηνά"!
![]()