argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.325
- Πόντοι
- 16.235
Στροφή στην πχιότητα...Μόνο ροκφορ

Στροφή στην πχιότητα...Μόνο ροκφορ

πιανει το τσιμεντο στο χαρτονι???οχι ρε μαλακα....και βαζω δοκιμαστικο στα καλωδια και ισα που μου δειχνει ρευμα....θα τα τσιμεντωσω να πα να γαμηθουν
εισαι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΕΛΙΚΑ.....διαλυω την μπαντα καλαντων που ειχαμε φτιαξει και αποχωρωπιανει το τσιμεντο στο χαρτονι???
Ενταξει.εισαι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΕΛΙΚΑ.....διαλυω την μπαντα καλαντων που ειχαμε φτιαξει και αποχωρω
θα ρθω και εγω....Ενταξει.
Φευγω κι εγω για τα ξενα.
οοοοοοοοχχχχχχχιιιιιιιιιιιιι........εσυ αποχωρησες!!!!!θα ρθω και εγω....
γιο αβλα εσπανιολ
απο την μπαντα οχι απο το ταξιδιοοοοοοοοχχχχχχχιιιιιιιιιιιιι........εσυ αποχωρησες!!!!!
Εχεις περιθωριο μεχρι αυριο να μαθεις 12 τραγουδια μεχικανικα και να μαθεις να πινεις ρουμι(καλα αυτο δεν θα σου ειναι και δυσκολο)...απο την μπαντα οχι απο το ταξιδι
παρε μαγιο.[ινω παραπολυ καλα ρουμι και.....
Εχεις περιθωριο μεχρι αυριο να μαθεις 12 τραγουδια μεχικανικα και να μαθεις να πινεις ρουμι(καλα αυτο δεν θα σου ειναι και δυσκολο)...

To ξερεις βεβαια οτι για αυτον γκουρμε πιατο ειναι να ανοιξει μια κονσερβα φλοκος και να βουταει φρυγανιες στο ζουμι απο τα καλαμαρια...Να ξερεις ποιον θα εχουμε μαζι...τυπε αν ειναι να μαθει μεξικανινα πρεπει να πινει τεκιλα .. το ρουμι παει για Κουβανέζικα
Και στα 2 ειμαι μέσα
Ετοιμαζω διαβατηριο-α![]()
φτου ρε πουστη μου....δεν σκεφτηκα της φρυγανιεςTo ξερεις βεβαια οτι για αυτον γκουρμε πιατο ειναι να ανοιξει μια κονσερβα φλοκος και να βουταει φρυγανιες στο ζουμι απο τα καλαμαρια...Να ξερεις ποιον θα εχουμε μαζι...
πειραια χρεωνω εκτος εδρας.![]()
Κασερια τι κασερια αναφοράΣουτζουκάκια με πληγούρι( μπόλικο ψωμί για παπαριασμα στην σάλτσα).
Τυριά,κασερια
Red red wine.
Αναφορά στην αναφορά Ω αναφορά.Κασερια τι κασερια αναφορά