dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 62.255
- Πόντοι
- 36.036
Πω ρε πούστηΠρωινό... Φραπέ σκέτο... Καί 2 μπιφτέκια μοσχαρίσια μαζί με τζατζίκι...
Καθαρτικο μιλάμε!!!!Πω ρε πούστη
Καλό βόλι μαν![]()
Aυτη το έκανε η αυτή το...παρήγγειλε;Aντιδραστικοι ειστε,ο ενας γραφει για αδειο μπολ,εσυ για την πριζα.Φωτο ομως εβγαλε![]()
Αυτό είναι brunch...Πρωινό... Φραπέ σκέτο... Καί 2 μπιφτέκια μοσχαρίσια μαζί με τζατζίκι...
Ανάλογα την ποικιλία και την ωρίμανση λόγω προελεύσεως κάποιο εκ των δύο χρωμάτων θα κυριαρχεί.Και η γκοργκοντζόλα που είναι λαχανί;![]()
Την ταινια για τον Καζαντζίδη την είδες;Μπιφτέκια, συκώτι ψητό, κοντοσούβλι, κεφτεδάκια, σαγανάκι, πατάτες και κόκκινο κρασί αγιοργειτικο με συνοδεία τραγούδια Καζαντζίδη, λαίλαπα!!
Τετραπλό;Για πρωινό έφτιαξα ένα τετραπλό εσπρέσσο και βούτηξα μέσα ρυζογκοφρέτες![]()
Στροφή στην πχιότητα...Μόνο ροκφορ
πιανει το τσιμεντο στο χαρτονι???οχι ρε μαλακα....και βαζω δοκιμαστικο στα καλωδια και ισα που μου δειχνει ρευμα....θα τα τσιμεντωσω να πα να γαμηθουν
εισαι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΕΛΙΚΑ.....διαλυω την μπαντα καλαντων που ειχαμε φτιαξει και αποχωρωπιανει το τσιμεντο στο χαρτονι???
Ενταξει.εισαι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΕΛΙΚΑ.....διαλυω την μπαντα καλαντων που ειχαμε φτιαξει και αποχωρω
θα ρθω και εγω....Ενταξει.
Φευγω κι εγω για τα ξενα.
οοοοοοοοχχχχχχχιιιιιιιιιιιιι........εσυ αποχωρησες!!!!!θα ρθω και εγω....
γιο αβλα εσπανιολ