Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 108.544
- Πόντοι
- 46.423
Αα ωραιος..αν ειναι ετσι ακυρο..
αυτη ειναι

Καλά το κατάλαβα.
Ποτέ μου δεν μου άρεσε.
Κωλάρα αεροπλανοφόρου ... και βυζιά πεσμένα.
Αα ωραιος..αν ειναι ετσι ακυρο..
αυτη ειναι
Καλά το κατάλαβα.
Ποτέ μου δεν μου άρεσε.
![]()
Αυτό το Ρουμάνα γελάνε και οι πέτρες . Πέρα από αυτό εγώ μόνο απλή την έπαιρνα γιατί πάντα γινόταν πανηγύρι στο σαλόνι οπότε δεν αξίζει για παραπάνω . Αλλά εγώ θεωρώ ότι η γκομενα αυτή πρέπει να είναι και λίγο νυμφομανής/ Μήτρομανα γιατί δεν την έχω δει ποτέ να βαστάει αλοιφή και όσες φορές την δαχτυλιασα ήταν υγρή .Δεν νομίζω να το έκανε μόνο σε εμένα αλλά κ σε άλλους φίλους εδώ μέσα Εάν της το ζήταγες ωραία κ την είχες περιποιηθεί …. Ήτανε καλή με της ώρες της Θεωρώ ότι κουβαλάει πολλά ψυχολογικά Είναι μια ωραία Γκομενα από την Αλβανία που λέει ότι είναι Ρουμάνα με ένα μέτριο πρόγραμμα που όταν έπαιρνες τα ηνία σου έβγαζε κάποια γούστα όπως το squirt που το είχε εύκολο … Δεν έκανε θεωρώ τρελό πρόγραμμα απλά στης studiakes ξεχώριζε λόγω εμφάνισης αλλά αρκετά ξινόυλα
πάντως ρε παιδιά εγώ προτιμώ τέτοια βυζιά από τα σιλικονάτα "τούμπανα". 'Ντάξει, υποκειμενικό θα πουν κάποιοι...
Καλά το κατάλαβα.
Ποτέ μου δεν μου άρεσε.
![]()
όταν μια κοπέλα δεν κρατάει λιπαντικό στο δωμάτιο, το πιο πιθανό είναι να έχει βάλει από πριν.δεν την έχω δει ποτέ να βαστάει αλοιφή και όσες φορές την δαχτυλιασα ήταν υγρή .
Κι εγώ ,αρκεί να μην είναι η άλλη φανκλέιν.πάντως ρε παιδιά εγώ προτιμώ τέτοια βυζιά από τα σιλικονάτα "τούμπανα". 'Ντάξει, υποκειμενικό θα πουν κάποιοι...
Εγώ παντως θα ρίξω μια βυζομαθιά.
Ναι είναι και στα Κηφισού αυτή.Του Κηφισού είναι αυτή; Την έχω πάρει δις.
Δεν ξέρω, μάλλον με τόσο κόσμο που πάει.Πρέπει να κλείσεις ραντεβού για να πάρεις ώρα; Πώς πάει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Την έχεις πάρει μόνο σε στούντιο;
και στο καλό να πάνε και να μη μας ξανάρθουνε, γίνεται;Εξαφανίστηκαν γιατί έπιασαν το κύκλωμα που πουλούσε προστασία.και στους Γερμανούς όλες οι λατινες εξαφανίστηκαν.
Γκαραντί. Δύο φορές που την πήρα ,μιλήσαμε σε άπταιστα σερβικά.![]()
Γνώμη για εδώ έχουμε; Επίσης, είναι όντως Σέρβα;
Με τη μαντινα πέρασα πρόσφατα κ όντως είναι πολύ καλή κ σε εμφάνιση κ σε υπηρεσίες. Προσωπικά θα τη κάνω στανταρακι.Γιατί δεν είναι για τα δόντια σου η Αντριάνα τύπε; Λες να σε αφήσει στον τόπο; Χαχαχαχα. Όντως ισχύει ότι έγραψες για την κοπέλα. Ελπίζω να βγάζει άγρια γούστα και στο δωμάτιο. Δεν την πήρα γιατί για τη μια φορά πήγα για τη ρωσιδούλα τη Μαντίνα και την άλλη για τη Νάτυ. Πέρασα πολύ καλά και με τις δύο και θα τις τιμήσω ξανά στο μέλλον.
Η Μαντίνα είναι τόσο skinny όσο φαίνεται στις φώτο ;Με τη μαντινα πέρασα πρόσφατα κ όντως είναι πολύ καλή κ σε εμφάνιση κ σε υπηρεσίες. Προσωπικά θα τη κάνω στανταρακι.
Με τη νατι είχα περάσει στο Λέλας, καλή περίπτωση αλλά μου φάνηκε ότι κάνει κάπως αποστειρωμενο πρόγραμμα (πιπα μόνο με καποτα, καθόλου γλωσσοφιλα) κ γενικά σαν να έκανε αγκαρια. Τώρα δε ξέρω αν στο στούντιο κάνει καλύτερο σέρβις, θα με ενδιεφερε
Η Μαντινα δεν μου φαίνεται τόσο λεπτή εμένα από κοντά. Ήταν να την πάρω μια μέρα αλλά προτίμησα ο χαζός την Νίνα ξανά και δεν περασα και τόσο καλά τελείως ψυχρά πράγματα. Με Αντριάνα έχω περάσει αρκετά καλά όσες φορές την έχω παρει. Ένα μείον της δεν έχει πολυ social η συγκεκριμένη.Η Μαντίνα είναι τόσο skinny όσο φαίνεται στις φώτο ;
Αν εξαιρέσεις αυτά τα 2 που λες για τη Νάτι,κατά τα άλλα είναι πολυ καλή περίπτωση.
Με την Αντριάνα ή Σοφία (Κηφισού) έχει βρεθεί κάποιος πρόσφατα ?
Με ψήνει να κάνω καταδρομική αυτή την εβδομάδα
Skinny δε τη λες, αλλά έχει ωραίο καλλίγραμμο σώμα χωρίς περιττά κιλάΗ Μαντίνα είναι τόσο skinny όσο φαίνεται στις φώτο ;
Αν εξαιρέσεις αυτά τα 2 που λες για τη Νάτι,κατά τα άλλα είναι πολυ καλή περίπτωση.
Με την Αντριάνα ή Σοφία (Κηφισού) έχει βρεθεί κάποιος πρόσφατα ?
Με ψήνει να κάνω καταδρομική αυτή την εβδομάδα