Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.544
Πόντοι
46.423
Αα ωραιος..αν ειναι ετσι ακυρο..

:thumbsup:

Καλά το κατάλαβα.

Ποτέ μου δεν μου άρεσε.

Κωλάρα αεροπλανοφόρου ... και βυζιά πεσμένα.

sabrina_0811.jpg

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
Τελευταία τροποποίηση:

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
71
Like
5.331
Πόντοι
13.135
Δεν νομίζω να το έκανε μόνο σε εμένα αλλά κ σε άλλους φίλους εδώ μέσα Εάν της το ζήταγες ωραία κ την είχες περιποιηθεί …. Ήτανε καλή με της ώρες της Θεωρώ ότι κουβαλάει πολλά ψυχολογικά Είναι μια ωραία Γκομενα από την Αλβανία που λέει ότι είναι Ρουμάνα με ένα μέτριο πρόγραμμα που όταν έπαιρνες τα ηνία σου έβγαζε κάποια γούστα όπως το squirt που το είχε εύκολο … Δεν έκανε θεωρώ τρελό πρόγραμμα απλά στης studiakes ξεχώριζε λόγω εμφάνισης αλλά αρκετά ξινόυλα
Αυτό το Ρουμάνα γελάνε και οι πέτρες . Πέρα από αυτό εγώ μόνο απλή την έπαιρνα γιατί πάντα γινόταν πανηγύρι στο σαλόνι οπότε δεν αξίζει για παραπάνω . Αλλά εγώ θεωρώ ότι η γκομενα αυτή πρέπει να είναι και λίγο νυμφομανής/ Μήτρομανα γιατί δεν την έχω δει ποτέ να βαστάει αλοιφή και όσες φορές την δαχτυλιασα ήταν υγρή .
Αφού λοιπόν δεν κάνει πια γλειφομουνι θα προσπαθήσω να της τα δώσω στο στόμα με εξτραδακι

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436
:thumbsup:

Καλά το κατάλαβα.

Ποτέ μου δεν μου άρεσε.

Κωλάρα αεροπλανοφόρου ... και βυζιά πεσμένα.

sabrina_0811.jpg
πάντως ρε παιδιά εγώ προτιμώ τέτοια βυζιά από τα σιλικονάτα "τούμπανα". 'Ντάξει, υποκειμενικό θα πουν κάποιοι...

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436
δεν την έχω δει ποτέ να βαστάει αλοιφή και όσες φορές την δαχτυλιασα ήταν υγρή .
όταν μια κοπέλα δεν κρατάει λιπαντικό στο δωμάτιο, το πιο πιθανό είναι να έχει βάλει από πριν.
Μόλις χθες μου συνέβη το ίδιο με άλλη κοπέλα. Ήταν καλή στο παιχνίδι - αλλά πόσο πιθανό είναι μια κοπέλα που κάνει σεξ για το μεροκάματο να υγραίνεται με τον καθένα μας;

Ναυτιλλόμενος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2022
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
301
Εχει πάρει κανείς Ναταλι από Βούρβαχη 19 και Ηλία Ηλίου 82 να μου πει εντυπώσεις ;

stebaba

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
12
Like
642
Πόντοι
1.525
Πρέπει να κλείσεις ραντεβού για να πάρεις ώρα; Πώς πάει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Την έχεις πάρει μόνο σε στούντιο;
Δεν ξέρω, μάλλον με τόσο κόσμο που πάει.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.571
Πόντοι
6.795
Εξαφανίστηκαν γιατί έπιασαν το κύκλωμα που πουλούσε προστασία.και στους Γερμανούς όλες οι λατινες εξαφανίστηκαν.
και στο καλό να πάνε και να μη μας ξανάρθουνε, γίνεται;

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
843
Πόντοι
361

Γνώμη για εδώ έχουμε; Επίσης, είναι όντως Σέρβα;

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
Τελευταία τροποποίηση:

jlancelot

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα. Ψάχνω κριτική για την Βαλερία στο studio 5 Αριστοτέλους. Έχουμε κάτι?

brdla1000

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Κριτικές
4
Like
358
Πόντοι
1
Έχει περάσει κάποιος με τη Σάρα που φαίνεται στο πρόγραμμα σε De Paris και Deluxe; Μια φωτό υπάρχει μόνο στο άλλο site (portal) . Είναι όντως αυτό το κορμί;

kostas1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
3
Like
154
Πόντοι
0
Γιατί δεν είναι για τα δόντια σου η Αντριάνα τύπε; Λες να σε αφήσει στον τόπο; Χαχαχαχα. Όντως ισχύει ότι έγραψες για την κοπέλα. Ελπίζω να βγάζει άγρια γούστα και στο δωμάτιο. Δεν την πήρα γιατί για τη μια φορά πήγα για τη ρωσιδούλα τη Μαντίνα και την άλλη για τη Νάτυ. Πέρασα πολύ καλά και με τις δύο και θα τις τιμήσω ξανά στο μέλλον.
Με τη μαντινα πέρασα πρόσφατα κ όντως είναι πολύ καλή κ σε εμφάνιση κ σε υπηρεσίες. Προσωπικά θα τη κάνω στανταρακι.

Με τη νατι είχα περάσει στο Λέλας, καλή περίπτωση αλλά μου φάνηκε ότι κάνει κάπως αποστειρωμενο πρόγραμμα (πιπα μόνο με καποτα, καθόλου γλωσσοφιλα) κ γενικά σαν να έκανε αγκαρια. Τώρα δε ξέρω αν στο στούντιο κάνει καλύτερο σέρβις, θα με ενδιεφερε

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
8
Like
1.339
Πόντοι
481
Σημερινη μεσημεριανή επίσκεψη στο μαγαζί με στόχο την Μαρίνα που εμφανιζόταν στο πρόγραμμα. Ενημερώθηκα ότι η κοπέλα αιφνιδιαστικά αποχώρησε κ δεν υπάρχει καμία κοπέλα. Ήταν η τρίτη φορά σε βάρδια της κοπέλας που με πληροφορούν ότι απροειδοποίητα αποχώρησε μια για το δόντι κ μια για θέμα υγιείας.....Στο Μελαντίας πάλι την βρίσκω χωρίς κανένα θέμα .

stebaba

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
12
Like
642
Πόντοι
1.525
Με τη μαντινα πέρασα πρόσφατα κ όντως είναι πολύ καλή κ σε εμφάνιση κ σε υπηρεσίες. Προσωπικά θα τη κάνω στανταρακι.

Με τη νατι είχα περάσει στο Λέλας, καλή περίπτωση αλλά μου φάνηκε ότι κάνει κάπως αποστειρωμενο πρόγραμμα (πιπα μόνο με καποτα, καθόλου γλωσσοφιλα) κ γενικά σαν να έκανε αγκαρια. Τώρα δε ξέρω αν στο στούντιο κάνει καλύτερο σέρβις, θα με ενδιεφερε
Η Μαντίνα είναι τόσο skinny όσο φαίνεται στις φώτο ;

Αν εξαιρέσεις αυτά τα 2 που λες για τη Νάτι,κατά τα άλλα είναι πολυ καλή περίπτωση.

Με την Αντριάνα ή Σοφία (Κηφισού) έχει βρεθεί κάποιος πρόσφατα ?
Με ψήνει να κάνω καταδρομική αυτή την εβδομάδα

Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
8
Like
502
Πόντοι
280

Αν εξαιρέσεις αυτά τα 2 που λες για τη Νάτι,κατά τα άλλα είναι πολυ καλή περίπτωση.

Η Μαντινα δεν μου φαίνεται τόσο λεπτή εμένα από κοντά. Ήταν να την πάρω μια μέρα αλλά προτίμησα ο χαζός την Νίνα ξανά και δεν περασα και τόσο καλά τελείως ψυχρά πράγματα. Με Αντριάνα έχω περάσει αρκετά καλά όσες φορές την έχω παρει. Ένα μείον της δεν έχει πολυ social η συγκεκριμένη.

kostas1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
3
Like
154
Πόντοι
0

Skinny δε τη λες, αλλά έχει ωραίο καλλίγραμμο σώμα χωρίς περιττά κιλά

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom