Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
757
Πόντοι
361
Η Μαντίνα είναι τόσο skinny όσο φαίνεται στις φώτο ;

Αν εξαιρέσεις αυτά τα 2 που λες για τη Νάτι,κατά τα άλλα είναι πολυ καλή περίπτωση.

Με την Αντριάνα ή Σοφία (Κηφισού) έχει βρεθεί κάποιος πρόσφατα ?
Με ψήνει να κάνω καταδρομική αυτή την εβδομάδα
Όχι, δεν είναι τόσο σκίνυ η Μαντίνα. Είναι καλή περίπτωση αν σου αρέσουν τέτοιου στυλ.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.010
Πόντοι
5.565
Έχει περάσει κάποιος με τη Σάρα που φαίνεται στο πρόγραμμα σε De Paris και Deluxe; Μια φωτό υπάρχει μόνο στο άλλο site (portal) . Είναι όντως αυτό το κορμί;
έλα ντε...
η σιωπή μπορεί να σημαίνει πολλά

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
156
Like
55.104
Πόντοι
33.423
Έχει περάσει κάποιος με τη Σάρα που φαίνεται στο πρόγραμμα σε De Paris και Deluxe; Μια φωτό υπάρχει μόνο στο άλλο site (portal) . Είναι όντως αυτό το κορμί;
έλα ντε...
η σιωπή μπορεί να σημαίνει πολλά
την εχω δει σε τσαρκα και δε μου εκανε καθολου σαν εμφανιση, παρολο που ειμαι του μοντελε (πιο πολυ).
η φωτο που βλεπουμε, μπορει και να ισχυει, αλλα αν δεν τη δειτε απο κοντα δε θα καταλαβατε τη σωματοδομη.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.010
Πόντοι
5.565
την εχω δει σε τσαρκα και δε μου εκανε καθολου σαν εμφανιση, παρολο που ειμαι του μοντελε (πιο πολυ).
η φωτο που βλεπουμε, μπορει και να ισχυει, αλλα αν δεν τη δειτε απο κοντα δε θα καταλαβατε τη σωματοδομη.
με μπέρδεψες λίγο συνάδελφε.
τι εννοείς;
υπάρχει ή δεν υπάρχει αντιστοιχεία μεταξύ δημόσιας φωτογραφίας και φυσικού σώματος;

paris.str

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2017
Κριτικές
3
Like
382
Πόντοι
301
Εγαμευθη εχθές η πορνοσταρ Εμινε, με εντυπώσεις κάτω του μετρίου, όσον αφορά τις επιδόσεις. Έχουν αναφερθεί στο παρελθόν πολλες φορές και δεν θα διαφωνήσω.
Θα επικεντρωθώ στην εμφάνιση πρωτίστως, στην τσατσα και στον χώρο συνουσίας (Συγγρού 232).
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες, στο τέλος της βάρδιας, στο Συγγρού 232.
Η πορνοσταρ έχει όντως εμφάνιση πορνοσταρ. Βυζιά βελτιωμένα που δένουν τέλεια με τις ρόγες (υπερπαραγωγή λέμε), τσιμπουκοχειλα κ αυτά ενισχυμένα, φάτσα εκφυλη, πρόστυχη με ωραίο χαμόγελο όμως για τρελή εκσπερματιση! Το μαλλί το ξανθό, αλλά κοντό καρέ στους ώμους, δένει με την πορνοσταρικη φάτσα. Κωλαρα, στα 4 η θέα καταπληκτική! Οι υπηρεσίες έχουν αναφερθεί πολλακις και είναι κάτω του μετρίου (μπουρδελου), δυστυχώς. Η αίσθηση του αιδοίου της πολύ καλή, αν κ με λιπαντικό. Κώλο δινει ανά διαστήματα, κατά δήλωσή της.
"- η κωλοτρυπιδα σου φαίνεται δουλεμένη. Την δίνεις;
- τώρα όχι, αλλά δίνω.
- πότε την δίνεις;
- όταν θέλει ο κώλος μου."
Αν άφηνε να την γαμησεις σε έντονους ρυθμούς θα με έπιανε πελάτη.
Η τσατσα ιδιόρρυθμη, να το θέσω πολύ ευγενικά. Το δωμάτιο ωραίο, με ελάχιστο φωτισμό. Σε ερώτηση μου απάντησε ότι έτσι είναι όλα τα δωμάτια. Σκέφτηκα να φύγω, αλλά π να τρέχεις ξημερώματα.
Σημειωτέον πλήρωσα στο σαλόνι, πριν με πάει στο δωμάτιο... Υποπτον;
Προφυλακτικό κόκκινο, πολύ χοντρό, από τα χειρότερα π έχω χρησιμοποιήσει.
Αν ο κώλος της αποφάσισει να μας δεχθεί ή αν τα παρει στο πρόσωπο θα την ξανατιμησω.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
726
Πόντοι
81
Εγαμευθη εχθές η πορνοσταρ Εμινε, με εντυπώσεις κάτω του μετρίου, όσον αφορά τις επιδόσεις. Έχουν αναφερθεί στο παρελθόν πολλες φορές και δεν θα διαφωνήσω.
Θα επικεντρωθώ στην εμφάνιση πρωτίστως, στην τσατσα και στον χώρο συνουσίας (Συγγρού 232).
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες, στο τέλος της βάρδιας, στο Συγγρού 232.
Η πορνοσταρ έχει όντως εμφάνιση πορνοσταρ. Βυζιά βελτιωμένα που δένουν τέλεια με τις ρόγες (υπερπαραγωγή λέμε), τσιμπουκοχειλα κ αυτά ενισχυμένα, φάτσα εκφυλη, πρόστυχη με ωραίο χαμόγελο όμως για τρελή εκσπερματιση! Το μαλλί το ξανθό, αλλά κοντό καρέ στους ώμους, δένει με την πορνοσταρικη φάτσα. Κωλαρα, στα 4 η θέα καταπληκτική! Οι υπηρεσίες έχουν αναφερθεί πολλακις και είναι κάτω του μετρίου (μπουρδελου), δυστυχώς. Η αίσθηση του αιδοίου της πολύ καλή, αν κ με λιπαντικό. Κώλο δινει ανά διαστήματα, κατά δήλωσή της.
"- η κωλοτρυπιδα σου φαίνεται δουλεμένη. Την δίνεις;
- τώρα όχι, αλλά δίνω.
- πότε την δίνεις;
- όταν θέλει ο κώλος μου."
Αν άφηνε να την γαμησεις σε έντονους ρυθμούς θα με έπιανε πελάτη.
Η τσατσα ιδιόρρυθμη, να το θέσω πολύ ευγενικά. Το δωμάτιο ωραίο, με ελάχιστο φωτισμό. Σε ερώτηση μου απάντησε ότι έτσι είναι όλα τα δωμάτια. Σκέφτηκα να φύγω, αλλά π να τρέχεις ξημερώματα.
Σημειωτέον πλήρωσα στο σαλόνι, πριν με πάει στο δωμάτιο... Υποπτον;
Προφυλακτικό κόκκινο, πολύ χοντρό, από τα χειρότερα π έχω χρησιμοποιήσει.
Αν ο κώλος της αποφάσισει να μας δεχθεί ή αν τα παρει στο πρόσωπο θα την ξανατιμησω.
Τα περισσότερα από αυτά που αναφέρεις έχουν ξανά αναφερθεί είτε από εμένα (δυστυχώς), είτε από άλλους συναδέλφους. Απλώς να συμπληρώσω ότι στο θέμα της, αναφέρουν ότι ο κώλος της έχει κάνει κυτταρίτιδα και έχουν βάλει και ένα βίντεο για του λόγου το αληθές. Το μόνο που μου έκανε εντύπωση στη κριτική σου, είναι ότι σου φάνηκε περίεργο ότι πλήρωσες στο σαλόνι και όχι στο δωμάτιο. Γιατί; Αφού πάντα έτσι γίνεται.

stallion

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
106
Πόντοι
0
Μικροκαμωμένο καλλίγραμμο σώμα με φοβερό κωλο!
Από υπηρεσίες… αυστηρά διεκπεραιωτική. Λατίνα βλέπεις…

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
481
Πόντοι
21
https://*****/lady/κέλλυ-6/?id=192230

Κέλλυ.
Ψεύτικες φωτός βέβαια.
Κοντό λάτιν ,με 3.5 πλαστικά μάλλον βυζιά ,δεν τα καταλαβαίνεις στην αφή. Τέρμα βραζιλόκωλος και λίγο λίπος στην κοιλια.

Πέρασα για άδειασμα.

Τον έφαγε τουλάχιστον. Άδειασα δύο κιλά σπέρμα.

Neeeext.

Τελευταία τροποποίηση:

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
481
Πόντοι
21
Πήρα και τηλ στο Κηφισού για Τατιάνα. Δεν ήρθε λέει.

Και την έχουν προγραμμα

xamilontonon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
271
Πόντοι
21
Από υπηρεσίες δεν θα έλεγα ικανοποιητικες. Η τσατσά με ένα κουδούνι στο χέρι πέρασε ο χρόνος, η κοπέλα αν ακουμπήσεις κάτι παραπάνω έλεγε αυτό είναι έχτρα το άλλο είναι έχτρα. Δεν θα πάω ξανά. Απογευματινή ώρα μου διαφεύγει το όνομα τις κοπέλας Συγγρού 232

stallion

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
106
Πόντοι
0
Από υπηρεσίες δεν θα έλεγα ικανοποιητικες. Η τσατσά με ένα κουδούνι στο χέρι πέρασε ο χρόνος, η κοπέλα αν ακουμπήσεις κάτι παραπάνω έλεγε αυτό είναι έχτρα το άλλο είναι έχτρα. Δεν θα πάω ξανά. Απογευματινή ώρα μου διαφεύγει το όνομα τις κοπέλας Συγγρού 232
Την Έλενα λες;

xamilontonon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
271
Πόντοι
21
Δεν θυμάμαι όνομα που μου είπε. Από ότι κατάλαβα όμως η γραμμή έχει δώσει από το στούντιο το πιο πιθανόν. Είχε ένα πανικό μου χτυπάει το κουδούνι ο χρόνος τελείωσε. Όπως και για το παραμικρό άγγιγμα έλεγε αυτό είναι έχτρα. Ξενέρωσα τελείως!

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
481
Πόντοι
21
Δηλαδή το πενηνταρι ειναι για γαμησι με τηλεπάθεια;

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
481
Πόντοι
21
1000016449.jpg

Η Ιερά Μαύρη Βίβλος με τις 'πονηρές' πουτάνες ,τις καραφολάρες, τις απατεώνισσες, αυτές που ρίχνουν πόρτα ανευ λόγου και αιτίας ,τις ξεπέτες ,τις ξιπασμένες,τις ψωνάρες και τις ψυχοπαθείς.

Τελευταία τροποποίηση:

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
481
Πόντοι
21
Ξέχασα να προσθέσω . Πήγα σε άλλη μια, που τη λένε Έτσι και ητάν γιουβέτσι.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Α-Ω

Sureto92

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2016
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0

Γνώμη για εδώ έχουμε; Επίσης, είναι όντως Σέρβα;
Αν θες να πετάξεις ένα 50€ πήγαινε. Έχουν γραφτεί αρκετά για την εικονιζόμενη (και από εμένα επίσης).

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
11
Like
1.211
Πόντοι
371
1000016449.jpg

Η Ιερά Μαύρη Βίβλος με τις 'πονηρές' πουτάνες ,τις καραφολάρες, τις απατεώνισσες, αυτές που ρίχνουν πόρτα ανευ λόγου και αιτίας ,τις ξεπέτες ,τις ξιπασμένες,τις ψωνάρες και τις ψυχοπαθείς.
Χρειάζεται και μια ξεχωριστή Βίβλος για τις Λατίνες αποκλειστικά. Δεν χωράνε όλες σε μια!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom