Kostas.dmp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2024
- Like
- 1.007
- Πόντοι
- 201
Καταπληκτικές βυζάρες η κυρία...
Καταπληκτικές βυζάρες η κυρία...
ωραιο ταττουΤα βυζιά της κοπέλας μου
![]()
Ρε νούμερο η γυναίκα μου είναι στον κουρσάροΣταμάτα ρε μουφαδομαλακα να ανεβάζεις από τον Κουρσάρο μη σε ξεμπροστιάσουμε εδώ μέσα.
Νούμερο που μου έβαλες και φωτό τον captain beefheart....γίδιΡε νούμερο η γυναίκα μου είναι στον κουρσάρο
Στείλε τότε μια της ίδιας που δεν είναι ανεβασμένη εκεί, να γράφει bou στο βυζο για να σε πιστέψουμε. Εδώ μέσα ο ενας στους τρεις, μούφες ανεβάζει.Ρε νούμερο η γυναίκα μου είναι στον κουρσάρο
Έστειλα άλλη που κάθεται στο μπαλκόνι σε άλλο thread που δεν την έχει ανεβάσει στον κουρσάρο. Και η φωτό προφίλ μου δεν έχει ανέβει στον κουρσάρο.Στείλε τότε μια της ίδιας που δεν είναι ανεβασμένη εκεί, να γράφει bou στο βυζο για να σε πιστέψουμε. Εδώ μέσα ο ενας στους τρεις, μούφες ανεβάζει.
Εγω να σε πιστέψω φίλε ,δλδ η γυναίκα σου είναι αυτή ?Login • InstagramΈλα, ψαγμένε captain beffheart, πόσες άλλες θες
Το λινκ του insta ,,,,είναι ακριβώς η ίδια γυναίκαΠοια φίλε;
Από τα καλύτερα βυζια που έχω δει
Ελληνιδα η ξενη ειναι?Καλή αρχή στο νήμα...
Άτακτο αγόριΝαι κρυφά ακριβώς. Κάνουμε πολύ παρέα και έχω μπει στο λεγόμενο friend zone δυστυχώς
Γειά δείξε μας και την συνέχεια...Τα βυζια της γυναίκας μου…. Φωτογραφία μόλις άνοιξε το πουκάμισο της και ανέβηκε πάνω μου για γλύψιμο!!
Ηλικία?πολύ καλό!!!
Ηλικία?