Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.663
- Πόντοι
- 12.756
δεν μπορεις να κανεις πιά μπάχαλο εδω μεσα
Τον γεροξεκουτη τον saint εννοεις;Ρε μλκ απορώ πως μιλάς
Μα μου ελεγε η Σβετ οτι δεν ειχε ξαναδει τοσο χοντρο αντρα. Το πουλι του δεν φαινοτανε μεσα απο το λιπος και τις ψωλοτριχεςσιγα τα λαχανα .......
δεν μπορεις να κανεις πιά μπάχαλο εδω μεσα![]()
Καιρός να το κλειδώσετε κι αυτό.![]()
δες 2.10 κάνω μαρς για σκουπιδιασμα στο παππού με τις γουαηλντ καρντοχι ακόμα .. ας γεμισει ακόμα λιγα σκουπιδια .. ετσι για το status του νήματος![]()
Δειτε κυριε θα φλεξαρω το καινουριο μου ρολοι....οχι ακόμα .. ας γεμισει ακόμα λιγα σκουπιδια .. ετσι για το status του νήματος![]()
Δειτε κυριε θα φλεξαρω το καινουριο μου ρολοι....
![]()
δες 2.10 κάνω μαρς για σκουπιδιασμα στο παππού με τις γουαηλντ καρντ
βαλε καρτα πιστοποιησης η στα αρχιδια μας ,σαν να μην το ποσταρες!Δειτε κυριε θα φλεξαρω το καινουριο μου ρολοι....
![]()
μονο απο εδω μεσα δεχομαστε φωτοΔειτε κυριε θα φλεξαρω το καινουριο μου ρολοι....
![]()
Σας βεβαιω κυριε οτι τα ρολογια μου ειναι αυθεντικοτατα αγορασμενα απο ωρολογοποιο της πανακριβης συνοικιας της Αγιας Βαρβαρος!!!βαλε καρτα πιστοποιησης η στα αρχιδια μας ,σαν να μην το ποσταρες!
Άμα δεν έχει φόντο χεστρα δεν μετράει τυπεΔειτε κυριε θα φλεξαρω το καινουριο μου ρολοι....
![]()
δεν ξερω,οχι οτι δεν σε πιστευω.....αλλα εχουν δει πολλα τα ματια μας εδω μεσα......ο κοσμος ειναι κακος...Σας βεβαιω κυριε οτι τα ρολογια μου ειναι αυθεντικοτατα αγορασμενα απο ωρολογοποιο της πανακριβης συνοικιας της Αγιας Βαρβαρος!!!
![]()
Υπαγω κυριε να φαω τον λαπα μου....σας αποχαιρετω.δεν ξερω,οχι οτι δεν σε πιστευω.....αλλα εχουν δει πολλα τα ματια μας εδω μεσα......ο κοσμος ειναι κακος...
Σας βεβαιω κυριε οτι τα ρολογια μου ειναι αυθεντικοτατα αγορασμενα απο ωρολογοποιο της πανακριβης συνοικιας της Αγιας Βαρβαρος!!!
![]()
Peptesla
Σεβαστός
Εγγρ.22 Μαΐ 2022Μηνύματα1.809Like8.185Πόντοι1.056
15 Μαΐ 2024
Τον γεροξεκουτη τον saint εννοεις;
Τον τρολαρω ρε.
Το παιζει εξυπνος και τον τρολαρω
Peptesla
Σεβαστός
Εγγρ.22 Μαΐ 2022Μηνύματα1.809Like8.185Πόντοι1.056
15 Μαΐ 2024
Μα μου ελεγε η Σβετ οτι δεν ειχε ξαναδει τοσο χοντρο αντρα. Το πουλι του δεν φαινοτανε μεσα απο το λιπος και τις ψωλοτριχες
Οριστε κυριε....Άμα δεν έχει φόντο χεστρα δεν μετράει τυπε![]()
εντωμεταξυ τσιμπουκης -πολυζωης πουτσα τους ολα ...κανονικα παραλληλο συμπαν η φαση!