πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.926
- Πόντοι
- 16.131
περιμενω απαντηση σου αν εχεις κακαλα
αφου απαντησα εγω πες μου τωρα γιατι ηρθες απο το μαγαζι μου συναδελφε
περιμενω απαντηση σου αν εχεις κακαλα
αν θελεις μπορεις να ρωτησεις την ιδια ???Όχι.
Περιμένω να μάθω από εσάς.
αν θελεις μπορεις να ρωτησεις την ιδια ???
Μιλαγα μαζί σου τότε. Η Αντριανα το ηξερε. Στην ερωτηση μου γιατι δεν μπαίνει στο νημα, απαντησε οτι ειχε προβλημα και δεν μπορούσε να συνδεθει. Της ειπα να κανει επαναφορα κωδικου, δεν ηξερε ουτε τους κωδικούς του μεηλ. Της προτεινα να στους ζητησει. Ειπε οτι τα σπασατε και της ειπα οτι θα συναντηθω προσφατα μαζι σου μιας και ειχαμε κανονισει ηδη οι δυο μας και θα σου μιλησω να της τους δωσεις. Της εδωσες τα αρχιδια σου ειπες απο κωδικους αλλα εμενα με αποζημιωσες με το τηλέφωνο της Ντάριας το οποιο δεν χρησιμοποιησα και δεν συναντήθηκα μαζί της. Ακρη δεν βρεθηκε και τελικα εφτιαξε νεο λογαριασμο. Δεν ξερω ποιος την βοηθησε να το κανει.περιμενω απαντηση σου αν εχεις κακαλα
αφου απαντησα εγω πες μου τωρα γιατι ηρθες απο το μαγαζι μου συναδελφε
Μιλαγα μαζί σου τότε. Η Αντριανα το ηξερε. Στην ερωτηση μου γιατι δεν μπαίνει στο νημα, απαντησε οτι ειχε προβλημα και δεν μπορούσε να συνδεθει. Της ειπα να κανει επαναφορα κωδικου, δεν ηξερε ουτε τους κωδικούς του μεηλ. Της προτεινα να στους ζητησει. Ειπε οτι τα σπασατε και της ειπα οτι θα συναντηθω προσφατα μαζι σου μιας και ειχαμε κανονισει ηδη οι δυο μας και θα σου μιλησω να της τους δωσεις. Της εδωσες τα αρχιδια σου ειπες απο κωδικους αλλα εμενα με αποζημιωσες με το τηλέφωνο της Ντάριας το οποιο δεν χρησιμοποιησα και δεν συναντήθηκα μαζί της. Ακρη δεν βρεθηκε και τελικα εφτιαξε νεο λογαριασμο. Δεν ξερω ποιος την βοηθησε να το κανει.
Εσυ πες τα δικα σου και οποιος θελει πιστευει εσενα και οποιος θελει εμενα.
δεν ηρθες μονο για αυτο με την αντριαννα δεν εσπασα τιποτα εκανα ραντεβου μαζι της αλλα 2 και σταματησα για δικους μου λογους να βρισκομαι μαζι της εκτοτε πριν 2 χρονια βρεθηκα στο μπιλ και ορμησε επανω μου μπροστα σε ραντεβου που ειχα με πρωην φιλη της φιλωντας με ...οπως και εχω μυνηματα της στο viber πολυ μεταγενεστερα ..... απο εκει ηρθες γιατι ηθελες κονε με τον ζαντρεν και τον ελληνα και πολλα αλλαΜιλαγα μαζί σου τότε. Η Αντριανα το ηξερε. Στην ερωτηση μου γιατι δεν μπαίνει στο νημα, απαντησε οτι ειχε προβλημα και δεν μπορούσε να συνδεθει. Της ειπα να κανει επαναφορα κωδικου, δεν ηξερε ουτε τους κωδικούς του μεηλ. Της προτεινα να στους ζητησει. Ειπε οτι τα σπασατε και της ειπα οτι θα συναντηθω μαζι σου και θα σου μιλησω να της τους δωσεις. Μου εδωσες τα αρχιδια σου απο κωδικους αλλα με αποζημιωσες με το τηλέφωνο της Ντάριας το οποιο δεν χρησιμοποιησα και δεν συναντήθηκα μαζί της. Ακρη δεν βρεθηκε και τελικα εφτιαξε νεο λογαριασμο. Δεν ξερω ποιος την βοηθησε να το κανει.
Μιλαγα μαζί σου τότε. Η Αντριανα το ηξερε. Στην ερωτηση μου γιατι δεν μπαίνει στο νημα, απαντησε οτι ειχε προβλημα και δεν μπορούσε να συνδεθει. Της ειπα να κανει επαναφορα κωδικου, δεν ηξερε ουτε τους κωδικούς του μεηλ. Της προτεινα να στους ζητησει. Ειπε οτι τα σπασατε και της ειπα οτι θα συναντηθω προσφατα μαζι σου μιας και ειχαμε κανονισει ηδη οι δυο μας και θα σου μιλησω να της τους δωσεις. Της εδωσες τα αρχιδια σου ειπες απο κωδικους αλλα εμενα με αποζημιωσες με το τηλέφωνο της Ντάριας το οποιο δεν χρησιμοποιησα και δεν συναντήθηκα μαζί της. Ακρη δεν βρεθηκε και τελικα εφτιαξε νεο λογαριασμο. Δεν ξερω ποιος την βοηθησε να το κανει.
αλλο προφιλ αλλα πραγματαΤην δική σας εκδοχή θέλω να μάθω. Αν ήθελα της ίδιας ή του Μπουμπούκι, θα ρωτούσα εκείνους.![]()
ναι ναι που την πηρες και την πληρωσες σ/κ ακαποτα
Zebu, σου είπε και τιμή και πρόγραμμα;;;
Το κεφάλαιο Ντάρια-Καρυπίδης, θα το ανοίξω αργότερα.
Εκεί να δείτε γέλια
![]()
αλλο προφιλ αλλα πραγματα
Εγω με τον Ζαντρεν;δεν ηρθες μονο για αυτο με την αντριαννα δεν εσπασα τιποτα εκανα ραντεβου μαζι της αλλα 2 και σταματησα για δικους μου λογους να βρισκομαι μαζι της εκτοτε πριν 2 χρονια βρεθηκα στο μπιλ και ορμησε επανω μου μπροστα σε ραντεβου που ειχα με πρωην φιλη της φιλωντας με ...οπως και εχω μυνηματα της στο viber πολυ μεταγενεστερα ..... απο εκει ηρθες γιατι ηθελες κονε με τον ζαντρεν και τον ελληνα και πολλα αλλα
εννοειται λαβ στορυ μεγαλοΠοιο άλλο προφίλ;
Ως πολυζώης γράφατε για αγάπη.![]()
δεν ηρθες μονο για αυτο με την αντριαννα δεν εσπασα τιποτα εκανα ραντεβου μαζι της αλλα 2 και σταματησα για δικους μου λογους να βρισκομαι μαζι της εκτοτε πριν 2 χρονια βρεθηκα στο μπιλ και ορμησε επανω μου μπροστα σε ραντεβου που ειχα με πρωην φιλη της φιλωντας με ...οπως και εχω μυνηματα της στο viber πολυ μεταγενεστερα ..... απο εκει ηρθες γιατι ηθελες κονε με τον ζαντρεν και τον ελληνα και πολλα αλλα
τι λες ρε βλακα ποιος πηρε λεφτα απο την αντριαννα...../ εγω ρε ξεφτιλα δεν πηρα ποτε τιποτα απο καμια...και πληρωνα κανονικα το ραντεβου γιδι ε γιδιΕγω με τον Ζαντρεν;
Μπειτε ρε σεις και κοιταξτε με ποιους πλακώνεται ο Καρυπίδης στην αρχη του νήματος της Άντριανας. Με Ελληνα και Ζαντρεν. Γιατι ομολογουμένως την αρπαξε σπο τα χερια του Ζαντρεν. Αν επεφτε εκει η Αντριανα θαειχε μεγαλύτερα προβληματα. Απο τον Καρυπιδη ποτε δεν του εσταξε χρημα. Η ιδια το λεει ακομα και σήμερα. Χρημα δεν της ζητησε ο Καρυοιδης. Για αλλες τι εχει καινει δεν δυναμαι να γνωριζω.
Και θα σου ζηταγα κονε με ζαντρεν ενω ειχα δει οτι τα εχετε σπασει και με αυτον.
Πολυ ασχοληθηκα μαζι σου.
Διαβασε τι γραφω ρε μπουφοτι λες ρε βλακα ποιος πηρε λεφτα απο την αντριαννα...../ εγω ρε ξεφτιλα δεν πηρα ποτε τιποτα απο καμια...και πληρωνα κανονικα το ραντεβου γιδι ε γιδι
ναι ναι που την πηρες και την πληρωσες σ/κ ακαποτα
υγ.ξερεις υπαρχουν και αυτα σε κατασκευασμενα πμ![]()
περιμενω να βγει μια να μιλησει αν δεν βγει θα σου γαμησω τα ραματα ξεκωλιαρη
Άσε ρε Τάσο-Adrianna την παραμύθα.
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΒΙΑΖΕΣ.
Όσες είχανε προστασία, σε "τακτοποίησαν¨ δεόντως.
Όσες ήταν ανεξάρτητες, σε δούλευαν ψιλό γαζί για να μην τους κάνεις κακό.
Στη συνέχεια θα γράψω και λεπτομέρειες, για διάφορες, αν θέλεις
![]()