teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.309
- Πόντοι
- 2.356
Quid paras filia?Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Paro cena magricolis.
Συγγνωμη δεν κρατηθηκα, μου θυμισε Πανελλαδικες πριν μερικους αιωνες.
Quid paras filia?Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
εχει πλάκα ο γέρος τυπε. ο ιδιος που κάνει ομάδες με 30 μέλη για σκουπιδιασμα άλλων μελών κλπ ο ιδιος παραπονιέται για 2 νοματαίους![]()
τυπε μηπως εχεις το τηλεφωνο της?
Εκλεκτό μέλος των αποτυχημένων νταβατζήδων, να σε ενημερώσω ότι :
1ον : ουδεμία σχέση έχω με τον Σοχοβις - Μπασκεβιτς κλπ κλπ
ΕΣΥ τον κουβαλούσες μέχρι και σε παρτουζες-παρωδία μαζί σου και μετά έλεγε παντού ότι δεν σου σηκωνόταν με τίποτα
2ον : Στο Λακομπα έχω να πάω από το μακρινο 2014-15, όπου γαμούσα την Μαρινα60.
ΥΓ. Μα πόσο μαλάκας είσαι πια;;;;
ζεμπουδακο κανε με το ναυαγιο παρεα(σοχο) και τον αν εχεις τους κωδικους τις αντρι η οχι υπαρχουν γραμμενα ....Οσο εχω εγω κωδικους της Αντριανας αλλο τοσο είσαι εσυ ο Σοχοβιτς
Δεν μου λες Καρυπιδη. Η Αντριανα γραφει καθολου η ιδια στο νημα της η μονο εγω γραφω εκει μεσα;
Τα γραμμένα βγαλε.ζεμπουδακο κανε με το ναυαγιο παρεα και τον αν εχεις τους κωδικους τις αντρι η οχι υπαρχουν γραμμενα ....
ελα το φαγητο σου ειναι εδω οι ψωλες του καθενα που ρωταγεςΠεριμένοντας την χοντρή κοτάρα της Γούβας να απαντήσει, πετάγομαι μέχρι τον Βενέτη να αγοράσω ένα σαντουιτσάκι για τις πρωινές λιγούρες.
Μην φύγετε, έχει πολύυυυυ πράμα σήμερα.
Τα ξεφτιλίκια του Καρυπίδη!
Σουξέ γκράντε
![]()
ζεμπουδακο κανε με το ναυαγιο παρεα(σοχο) και τον αν εχεις τους κωδικους τις αντρι η οχι υπαρχουν γραμμενα ....
ΥΓ. μηπως θελεις να δεις και εσυ τιποτα ψευτικα μυνηματα![]()
εννοειται τα παντα κανω βαζω μεχρι και σε χαζους μυαλοΤα γραμμένα βγαλε.
Δεν μου λες Καρυπιδη, μου έκανε και φροντιστήριο Βουλγαρικων; Δεν μου λες. Γιατί οταν εχασε τον πατερα της, αντι να βγω με τον λογαριασμο της να ενημερωσω, μπηκα ως Ζεμπού και ενημερωσα οπως μου ζητησε η ιδια; Και τελος πως στο διάολο ξερω εγω λεπτομερειες για τους πελάτες της ανταλλάσσω ποστ με τους θαμωνες του νηματος;
Και τελος, πως στο διαολο πρόσφατα, αφου μπαίνω με τους κωδικους της, εκανα το λαθος να μπω οοσταρω φωτογραφιες της στο νημα γης Αρτεμις;
Χεσε με ρε Καρυπιδη. Μαθαμε οτι κανεις και απελαση αμα λαχει ναούμ. Βγαλτους ολους Σοχοβιτς, βγαλτους ολους οτι εχουν κωδικους. Εσυ δεν πατροναρισες ποτε. Οι αλλοι τα καναμε.
Βγαλε καρυπιδη, βγαλε.εννοειται τα παντα κανω βαζω μεχρι και σε χαζους μυαλο
εχεις εσυ κσαμμια πληροφορια εγκριτη να μου πης το γιατιΛ
Τελικά δεν μας απαντήσατε στο γιατί δεν γράφετε πλέον στο νήμα της κ. Έλενας110.![]()
Όχι.εχεις εσυ κσαμμια πληροφορια εγκριτη να μου πης το γιατι
Μισο να μας πει για τον πρώτο λογαριασμό της Αντριάνας αν βρεθηκαν οι κωδικοι. Μιας και εφτιαξα αλλον λογαριασμο εγω.Τελικά δεν μας απαντήσατε στο γιατί δεν γράφετε πλέον στο νήμα της κ. Έλενας110.![]()
ξερεις εσυ τι εγινεΒγαλε καρυπιδη, βγαλε.
Δεν μου λες. Του παλιου λογαριασμού της οι κωδικοι τελικα βρεθηκαν;
Ρωτησα κατι. Μπορεις να απαντησεις; Τους εχεις ακομα ναι για οχι;ξερεις εσυ τι εγινε![]()
Ωραία η στραπατσάδα παππούληΕπειδή βλέπω ότι επανέρχεστε συνέχεια με το ίδιο επιχείρημα, να σας ενημερώσω πως η ποσοτική επιχειρηματολογία δεν ισχύει για την ξεφτίλα.
Και για να γίνω πιο κατανοητός, θα σας φέρω ένα παράδειγμα με κάτι στο οποίο αναφέρεστε συχνότατα:
Ας πάρουμε λοιπόν ως υπόθεση εργασίας, πως και οι δύο πλευρές λιγουρεύονται σταπ-ατσάδα από την κιουρία Χατζή και την τρώνε. Και έπειτα βγαίνετε εσείς στο καφενείο της γειτονιάς σας και λέτε στους γνωστούς σας το εξής: Την λιγουρευτήκαμε και την κολατσίσαμε όλοι την στραπ-ατσάδα από την κιουρία Χατζή, αλλά μόνο οι άλλοι είναι πούστηδες γιατί είναι 30, ενώ εμείς μόνο 2.![]()
ρωτησε τον τσιμπουκης που τα ξερει ολαΌχι.
Περιμένω να μάθω από εσάς.
Οχι εσυ να μου απαντησεις. Εγω της εφτιαξα αλλον λογαριασμο οπως λες. Ο παλιος υπαρχουν οι κωδικοι;ρωτησε τον τσιμπουκης που τα ξερει ολα
οχι ...κατι αλλο θελεις ???Ρωτησα κατι. Μπορεις να απαντησεις; Τους εχεις ακομα ναι για οχι;
δεν το λεω εγω οτι τις εφτιαξες αλλο προφιλ αυτη το λεειΟχι εσυ να μου απαντησεις. Εγω της εφτιαξα αλλον λογαριασμο οπως λες. Ο παλιος υπαρχουν οι κωδικοι;
δεν εχω καμια επαφη πια με τον λογ/σμο ...για ψαξου καλυτερα