Socrates009
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2023
- Like
- 4.499
- Πόντοι
- 441
Ενιαίος χώρος!Που είναι η κουζίνα
Ενιαίος χώρος!Που είναι η κουζίνα
Πολύ καύλα φίλε. Θέλει πολυ γλείψιμο η αρραβωνιαστικια σου και δυνατό γαμησι στη συνέχεια.Λιγο ακόμα από την μουναρα της αρραβωνιαστικιας μου
Υπέροχοι θα ήθελα να ήμουν στην θέση σουγια να ξεκινήσει καλά η χρονιά !!![]()
Πολύ δυνατή μουναραΛιγο ακόμα από την μουναρα της αρραβωνιαστικιας μου
Θέλει πολύ δυνατό γαμησιΠολύ καύλα φίλε. Θέλει πολυ γλείψιμο η αρραβωνιαστικια σου και δυνατό γαμησι στη συνέχεια.
Όλες δυνατό γαμησι θέλουν. Πρέπει να έχει και κωλαρα η δικιά σου..Θέλει πολύ δυνατό γαμησι
Ναι έχει τρελή κωλαραΌλες δυνατό γαμησι θέλουν. Πρέπει να έχει και κωλαρα η δικιά σου..
Της ξεσκίζεις και πίσω πόρτα?Ναι έχει τρελή κωλαρα
Όχι συχνά! Ειναι στενή ακόμα από πισω θέλει δουλειάΤης ξεσκίζεις και πίσω πόρτα?
Και από τι βλέπω πρέπει να πήγε τέλεια.. καύλα το μωράκι....για να ξεκινήσει καλά η χρονιά !!![]()
Καύλα η αρραβωνιαστικιά να την χαίρεσαι φίλε...Λιγο ακόμα από την μουναρα της αρραβωνιαστικιας μου
Σας εύχομαι κάθε ευτυχία. Καλή & δημιουργική χρονιά.Η μουναρα της αρραβωνιαστικιας μου
Καλή & δημιουργική χρονιά .Καλά Χριστούγεννα χρόνια πολλά!Δεκτά άτομα με προϋποθέσεις για str8 τρίο!!!!![]()
Ευτυχία & απόλαυσηΑρραβωνιαστικια part 2
Πάντα της λείπει κάτι όταν είναι άδειο το μουνι της ! Θέλει να το έχει μόνιμα γεμάτοΑυτά είναι! Της έλειπες;
Φυσικά. Έχει και βίντεο ή φώτο αν είστε καλά παιδιά μπορεί και να το δείτεΚ το κάνει κ μόνη της;