Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρισπεκτ Λάκης. Κρατάει το σαη ζωντανό.![]()
Mr. Μαλάκας 2024 - Page 131 - bourdela.com forum
ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ Αγαπητά μέλη του λαμπρού Bourdela.com, Όπως ήδη γνωρίζετε, η ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ είναι μια διοργανώτρια αρχή με ήθος και αξιοπρέπεια, που κύριο μέλημα της είναι να αφουγκράζεται τους προβληματισμούς των μελών της κοινότητος του παρόντος ιστοτόπου. Έτσι λοιπόν, κατόπιν γενικής...www.bourdela.com
Ναι αλλα μετα απο αυτο τον χασαμε και ανησυχουμε!!!Ρισπεκτ Λάκης. Κρατάει το σαη ζωντανό.
Οχι ο Λάκης δε χάνεται με τιποτα. Είναι πρεζακι του μπου και αυτός..Ναι αλλα μετα απο αυτο τον χασαμε και ανησυχουμε!!!
Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να κρατήσουν δυνάμεις για τον ημιτελικό

Ελα ρε φαταουλα, τα αλλα 200 θα τα δωσει εμενα. Να τα πάρεις και αυτα; Εγω Χριστούγεννα να μην κανω δηλαδη;ΟΧΙ!!!!
Είσαι και εσύ προσκεκλημένος. Μια παρέα είμαστε όλοι, δεν κρίνουμε που δε σου μιλάει ούτε ο διαχειριστής όταν θέλει τα κοινόχρηστα.Περυσι εκανες παραμονη Πρωτοχρονιας εδω μεσα παρεα με εναν Αλβανο αμορφωτο και εναν Τραβελογαμημενο ψεκα....φετος θα κανεις με ενα παρανυφακι που βαζει μελιντζανες στο κωλο του και εναν μαιντανο.![]()

Ομοιος τον ομοιο...Αναπτερώθηκε το ηθικό του σκατοκουβά, που ο Μαλακολάκης χρησιμοποίησε ποστ του.
Πάντα το έλεγα ότι οι κουράδες πάντα αναγνωρίζουν η μια την αξία της άλλης.![]()
Κανε στην ακρη βρε πουθενά κι εσυ, χαιβανι, πεταγεσαι κιολας. Μονο που σε επιασε κοροιδο ο νουμερο ενα αρχιβλακας καρυπιδης θα επρεπε να σε κανει να διαγραφεις ή να αυτοπροταθεις μονος σου εδω για νικητης.
Σορι μαϊντανε μου αλλά άμα ήθελα να κάνω με ναυάγια ρεβεγιόν θα πήγαινα στο Μικρολίμανο...Είσαι και εσύ προσκεκλημένος. Μια παρέα είμαστε όλοι, δεν κρίνουμε που δε σου μιλάει ούτε ο διαχειριστής όταν θέλει τα κοινόχρηστα.
Το ιδιο μαλακες σας επιασε και εσας με τον Αλπουλα... Και μετα σκουζατε σαν τις κατινες.Κανε στην ακρη βρε πουθενά κι εσυ, χαιβανι, πεταγεσαι κιολας. Μονο που σε επιασε κοροιδο ο νουμερο ενα αρχιβλακας καρυπιδης θα επρεπε να σε κανει να διαγραφεις ή να αυτοπροταθεις μονος σου εδω για νικητης.
Σορι μαϊντανε μου αλλά άμα ήθελα να κάνω με ναυάγια ρεβεγιόν θα πήγαινα στο Μικρολίμανο...