Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θυμίζω ότι διαχώρισα τους πάμπλουτους από την εργατιά ...εγώ έχω την πολυτέλεια χρόνου να μπω στο σούπερ μάρκετ...εσύ όχι...ο καθένας είναι πλούσιος σε κάτι...εσύ σε εουρος κι εγώ σε χρόνο για σούπερ μάρκετ και για να ζήσω στοιχειωδώς ανθρώπινα...εννοώ ότι το παρουσιάζεις λες και είναι καμιά συγκλονιστική εμπειρία ή το νόημα της ζωής ξέρω γω
εκτός αν είναι πολύ ακριβότερο δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε έναν λόγο γιατί να μην τα κάνεις παραγγελία να στα φέρουν στο σπίτι. Και καύσιμα και χρόνο θα γλιτώσεις.
εκτός αν κάποιος ζει τόσο βαρετή και αργόσχολη ζωή που το σούπερ μάρκετ είναι η ευχαρίστηση του
σόρρυ μαν αλλά εγώ που δουλεύω και έχω υποχρεώσεις και δουλειές κάθε ώρα της ημέρας δεν θα κάτσω να χάσω την ώρα μου με το σούπερ μάρκετ.

Ναι μωρέ!!Τα χωρίς κιμά ισοφάρισαν! Έλα, πάμε για τη μεγάλη ανατροπή!!
![]()
Το ότι θεωρείς τον χρόνο που περνάς στο σούπερ μάρκετ ως ένδειξη πλούτου (όχι οικονομικού) και ανθρώπινης ζωής είναι η ειδοποιός διαφοράΘυμίζω ότι διαχώρισα τους πάμπλουτους από την εργατιά ...εγώ έχω την πολυτέλεια χρόνου να μπω στο σούπερ μάρκετ...εσύ όχι...ο καθένας είναι πλούσιος σε κάτι...εσύ σε εουρος κι εγώ σε χρόνο για σούπερ μάρκετ και για να ζήσω στοιχειωδώς ανθρώπινα...![]()

Σηκωθείτε από κρεβάτια, καναπέδες και τραπέζια και ΨΗΦΙΣΤΕ (μόνο οι χωρίς κιμά παρακαλώ!!...)Θυμίζω ότι διαχώρισα τους πάμπλουτους από την εργατιά ...εγώ έχω την πολυτέλεια χρόνου να μπω στο σούπερ μάρκετ...εσύ όχι...ο καθένας είναι πλούσιος σε κάτι...εσύ σε εουρος κι εγώ σε χρόνο για σούπερ μάρκετ και για να ζήσω στοιχειωδώς ανθρώπινα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι μωρέ!!
Κερδάμε αδέρφια!!!
Μη βρίζεις μανΣηκωθείτε από κρεβάτια, καναπέδες και τραπέζια και ΨΗΦΙΣΤΕ (μόνο οι χωρίς κιμά παρακαλώ!!...)
Δε μπορώ, νιώθω την αδικία να με πνίγει αν κερδίσουν αυτά με τον κιμά!!Μη βρίζεις μαν
Θα κερδίσουμε λογικά μεις του κιμαΔε μπορώ, νιώθω την αδικία να με πνίγει αν κερδίσουν αυτά με τον κιμά!!
Σοδα πιεςΔύο πίτσες μπολονεζ - Φιλαδέλφεια στο στεφάνι 1,5lt zero , προφιτερόλ kinder Bueno![]()
Τα αυθεντικά Γεμιστά ειναι με Κιμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σοδα πιες
Πω ρε πουστη αρχονταςΔύο πίτσες μπολονεζ - Φιλαδέλφεια στο στεφάνι 1,5lt zero , προφιτερόλ kinder Bueno![]()
Gamiesai χωριε πίεση.Κιμάς με πίεση
Πω ταλαιπωρίαΓια ψώνια στη Γλυφάδα καί αφού αγόρασα ένα πανάκριβο μπουφάν Naparijri έκανα στάση στα αγαπημένα μου KFC για μπέργκερ πατάτες φτερούγες και κοκακολα κανονική

Αλλος από δωΦαλάφελ, ντολμαδάκια και μπίρες τούτη την ώρα.

Η νταρντανα που έψαχνε δουλειά, τελικά δε μαγειρεύει καλά? Ή απέτυχε στις πίπες?Για ψώνια στη Γλυφάδα καί αφού αγόρασα ένα πανάκριβο μπουφάν Naparijri έκανα στάση στα αγαπημένα μου KFC για μπέργκερ πατάτες φτερούγες και κοκακολα κανονική