Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μακάρι ....δεν είναι ένας και δύο, αλλά 7-8 παίκτες.....Αν συνεχίσει έτσι, κι εφόσον το υποστηρίζουν βέβαια, είναι το μεγαλύτερο κερδος σας...
www.sport24.gr
Πόσα θέλετε να σας δώσουμε να τον πάρετε. Πληρώνουμε όσα όσα.Η θύρα 13 τον περιμένει για εγγραφή και μπινελίκια στον καράφλα, μπας και πάρουμε κι εμείς ευρωπαική κούπα...
Γουρλής
και εμενα μου ελειπε ο δεληκαρης τυπε....αλλα τι να κανουμε ο ολυμπιακος ειναι καταδικασμενος να προχωραει....Μα καλά που είναι ο Φορτουνης, ο Ποντενσε και ο Ορτα; Έλειπαν ξεκάθαρα σήμερα
Τρια πουλακια καθονταν τυπακο θελεις να πουλησεις και ειρωνεια....για την Ελλαδα λεγαμε απεναντι σε κλειστες αμυνες οτι θελεις εναν φορτουνη και εναν Ποντενσε.Μα καλά που είναι ο Φορτουνης, ο Ποντενσε και ο Ορτα; Έλειπαν ξεκάθαρα σήμερα
Γαμιεται ο Φορτουνης και ο Ποντενσε. Ειδικά ο πρώτος.Τρια πουλακια καθονταν τυπακο θελεις να πουλησεις και ειρωνεια....για την Ελλαδα λεγαμε απεναντι σε κλειστες αμυνες οτι θελεις εναν φορτουνη και εναν Ποντενσε.
Βγηκες ο κλασσικος πανηγυριτζης μετα απο ενα θετικο αποτελεσμα και ενω σε ολα τα προηγουμενα παιχνιδια βιασες το ποδοσφαιρο να πουλησεις εξυπναδα...
Και εσυ πρωτος απο ολους....Γαμιεται ο Φορτουνης και ο Ποντενσε. Ειδικά ο πρώτος.
Πανηγύρισα πουθενά; Είπα ότι έχουμε ομαδάρα; Ρε πας καλά, ληγμένες μπύρες ήπιες;Τρια πουλακια καθονταν τυπακο θελεις να πουλησεις και ειρωνεια....για την Ελλαδα λεγαμε απεναντι σε κλειστες αμυνες οτι θελεις εναν φορτουνη και εναν Ποντενσε.
Βγηκες ο κλασσικος πανηγυριτζης μετα απο ενα θετικο αποτελεσμα και ενω σε ολα τα προηγουμενα παιχνιδια βιασες το ποδοσφαιρο να πουλησεις εξυπναδα...
Αμα υπηρχαν Φορτουνης και Ποντενσε δεν θα υπηρχαν Βελντε και Μπαρμπα Γουιλιαν....αμα υπηρχε Ορτα δεν θα υπηρχε Ολιβειρα.Πανηγύρισα πουθενά; Είπα ότι έχουμε ομαδάρα; Ρε πας καλά, ληγμένες μπύρες ήπιες;
Τύπε τραβα ταμείοΤο έχω παίξει 2- 2 σε ένα δελτίο και σε ένα άλλο με τον GOAL -GOAL του ΜπαοΚ 2 - 3 , το βλέπω να μαζεύω πολύ χρήμα σήμερα
Τύπε βουλωμένο γράμμα διαβάζειςΜια ξεγυρισμενη τριαρα προβλεπω οτι θα φαμε....![]()
Τυπε δεν φταιω εγω μου τα σφυριξε ο γνωστος του chicharito...Τύπε βουλωμένο γράμμα διαβάζεις