Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

drein

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Like
8
Πόντοι
0
καλημέρα παιδιά
σκέφτομαι να συναντήσω την έλενα την κομμωτρια
έχει κανένας εμπειρία ;

• Like
Αντιδράσεις: ambe77

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
834
Πόντοι
81

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
834
Πόντοι
81
δεν κανω διαφημιση αλλα απο massage1 one, εμεινα ευχαριστημενος πολυ.
πηρα την Συλβι. αδυνατη ,μασαζ καλο θα ελεγα και πιπα ανευ. συνολο 100.χωρις ρουχα.
προχωραει και φουλ, την επομενη θα δοκιμασω.
μια ξανθιά κοντουλα αδύνατη είναι η Σύλβι ????? εάν είναι αυτή πάει Φούλερ και σχετικά εύκολα .....

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
834
Πόντοι
81
καλημέρα παιδιά
σκέφτομαι να συναντήσω την έλενα την κομμωτρια
έχει κανένας εμπειρία ;
φίλος όλα είναι θέμα χημείας ..... η Έλενα είναι από τα πιο στάνταρ να περάσεις καλά ....αρκεί να σου αρέσει η ηλικία 45+

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
834
Πόντοι
81
πηρα την Συλβι. αδυνατη ,μασαζ καλο θα ελεγα και πιπα ανευ. συνολο 100.χωρις ρουχα.
γενικά αυτό το γραφείο ανά καιρούς έχει κάποια καλά κομμάτια ,

alvanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
7
Like
261
Πόντοι
281
Αν εχεις πόνους γενικότερα δε θα σου κάνει τίποτα το μασαζ. Εχω πάει κι εγω σε κανονικο μασαζ σοβαρο... νιωθεις καλα εκεινη την ωρα που σου κάνουν το μασαζ , αλλά την άλλη μέρα πάλι τα ίδια
Θες καποιον που να εχει και ιατρικες γνωσεις. Ένας από τους κορυφαίους είναι αυτός που σου έστειλα και αν εισαι προς δυτική Αττική, είναι ο Κριεκούκης στην Ελευσίνα
Ευχαριστω νοτια ειμαι,βασικα ειναι μυικο το θεμα στην αριστερη ωμοπλατη εχει σκληρυνει απιστευτα λογω χρονιας καθιστικης ζωης) κ με επακολουθο λαθος σταση σωματος..νοιωθω οτι χρειαζεται απλα να χαλαρωσει μαλακωσει το σημειο..ωστε να επερθει ομοιομορφη κατανομη των μυων μεταξυ αριστερης κ δεξιας ανω πλευρας(τραπεζοειδης,δελτοειδης ειναι εκει;δεν τα ξερω λολ)
Πονους εχω μονο οταν προσπαθω να το φερω στα ισια του ) η αρχιζω να του κανω μασαζ .

Anyway thanks again

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
532
Πόντοι
81
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος για αυτήν εδώ?? Γράφει massage therapist, physiotherapy, κλπ..
Η τύπισσα έχει τρελές βυζαρες εντωμεταξύ.. έχει μιλήσει κάνεις??
1000016291.jpg

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
41
Like
4.915
Πόντοι
2.846
Αυτή η Λιανα απο Joy;Ξέρουμε αν είναι γενικά χαλαρή;

Kolonelo79

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2021
Like
28
Πόντοι
0

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
478
Πόντοι
21
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος για αυτήν εδώ?? Γράφει massage therapist, physiotherapy, κλπ..
Η τύπισσα έχει τρελές βυζαρες εντωμεταξύ.. έχει μιλήσει κάνεις??
1000016291.jpg
Της έχω είδη στηλει δύο φορές μνμ δεν το έχει διαβάσει ποτέ

peresvet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2022
Κριτικές
12
Like
668
Πόντοι
990
πραγματικες αλλα μεχρι φραπε τπτ παραπανω!!απο μασαζ ομως απο τις καλυτερες που εχω κανει (για εμενα παντα)

ok σε ευχαριστώ

Ναι με 400.αλλα βαρετό σεξ.αλλα έφυγε είναι Ντουμπάι.πουλαει σπιτια

υπάρχουν τέτοιες τιμές;

Από εμφάνιση δε λέει πολλά.
Απλά συμπαθητική.
Γενικά όμως πολύ χαλαρή προχωράς φουλ άνετα.

στο πρόσωπο η Τίνα του your κι εμένα μου φαίνεται συμπαθητική. Από σώμα τι λέει;

Επίσης μια Τίνα ξανθιά επίσης από yourmassage μήπως δούλευε παλιά αλλού; ξέρουμε κάτι;

Nikoslikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2024
Like
10
Πόντοι
0
πραγματικες αλλα μεχρι φραπε τπτ παραπανω!!απο μασαζ ομως απο τις καλυτερες που εχω κανει (για εμενα παντα)
Στο σάιτ έχει 3-4 κοπέλες, από μηνύματα έχουν κ άλλες; Επίσης από deluxe προχωράνε όλες μέχρι φραπέ;

Farinho

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2021
Like
2
Πόντοι
0
ok σε ευχαριστώ

υπάρχουν τέτοιες τιμές;

στο πρόσωπο η Τίνα του your κι εμένα μου φαίνεται συμπαθητική. Από σώμα τι λέει;

Επίσης μια Τίνα ξανθιά επίσης από yourmassage μήπως δούλευε παλιά αλλού; ξέρουμε κάτι;
Η απάντηση μου πήγε για τη Λιάνα του Joy, όχι για την Τινα.

refill

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
44
Πόντοι
1
Ευχαριστω,θα ριξω μια ματια αν κ η χειροπρακτικη απ οσο γνωριζω ειναι αμφιλεγομενη.
Ελεγα να δοκιμασω αρχικα μια γυναικα που να εχει γνωση μασαζ κ οχι της πλακας...κ αν δω οτι δεν γινεται δουλεια να απευθυνθω σε φυσιοθεραπευτη επαγγελματια
Καλημέρα φιλε μου να γίνει δουλειά με το μασαζ ..πρώτον δεν φτάνει μια συνέδρια …θέλει μέρα παρα μέρα και κάποιον που ξέρει για να σε φτιάξει

omeredi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
1
Like
1.422
Πόντοι
206
ποσα θελει για μπριζολα?
στα 100 μία πίπα?

kostasss26

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
255
Πόντοι
21
Πρόσφατες δοκιμές:

Κωνσταντίνα senses: χάδια το μασάζ, έφτασε μόνο μέχρι χέρι και είπε με τίποτα κάτι παραπάνω. 60 + ότι θελεις

Σαμιουελα senses: μέτριο μασάζ, τίποτα παραπάνω δυστυχώς - πολύ τίμια ότι έκατσε 1 ολόκληρη ώρα χωρίς να κλέψει ούτε 5λεπτο που το κάνουν ολες. 60 το μασάζ.

Μαρία deluxe: καλό μασάζ, χάλια χέρι με +20. Από τα πιο διεκπεραιωτικα που μου έχουν κάνει ποτέ και δεν έβγαλε τίποτα από ρουχα. Ήθελε 40 για στομα και 60 για φουλ.

Σοφία deluxe: σίγουρα πιο όμορφη από ότι στις φωτογραφίες. Μέτριο μασάζ με πολύ λάδι. Χέρι με +20 αλλά τίποτα το τρομερό. Φτάνει φουλ με 60 αλλά δεν ήθελα να δώσω τοσα

Το deluxe πήγε στα 70€ όπως πολλοί έχουν αναφέρει, οπότε πια είναι ασυμφορο

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom