You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 53K
- Εμφανίσεις 11M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (12 μέλη και 69 επισκέπτες)
giorgos stergiou
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.242
- Πόντοι
- 2.306
Δεν έχει λινκ νομίζω στη χε μια αγγελία χωρις φωτογραφίες τίποταχωρις λινκ αγγελιας και τηλεφωνο πως να σου απαντησει καποιος;![]()
Σκέφτηκα μήπως την έχει πάρει κάποιος και ξέρει από το όνομα και τη φωτό
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 217
- Πόντοι
- 21
Πέθανα στα γέλια
Στο massagetop βάλανε την κομμώτρια σαν Εύη 21 ετών
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
Μην γίνεσαι κακός....34 λέει...Πέθανα στα γέλια

πραγματικες αλλα μεχρι φραπε τπτ παραπανω!!απο μασαζ ομως απο τις καλυτερες που εχω κανει (για εμενα παντα)Ξέρει κάποιος αν οι φωτογραφίες που στέλνουν από ντελουξ για σίσσυ είναι πραγματικές;
Καμία σχέση από κοντά σε σχέση με τη φωτό… μακριάη ελενα ντελουξ προχωραει σε χερι; φαινεται ωραιο μωρο και πιτσιρικα
Πόσο υποτιμανε την νοημοσύνη μας.Πέθανα στα γέλια
Και αυτή..η Έλενα δλδ, το δέχεται, ομαδικός μας κοροϊδεύουν,γραφείο και θεραπεύτρια μαζί
Nikoslikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Μπήκα φίλε στο σάιτ, και δεν την έχει, Έλενα , ίνα , Άρτεμις μόνο!Μαριάννα ΑΡΤ
Nikoslikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Ιννα από αρτ προχωράει;Μαριάννα ΑΡΤ
Ναι με 400.αλλα βαρετό σεξ.αλλα έφυγε είναι Ντουμπάι.πουλαει σπιτιαΙννα από αρτ προχωράει;
δεν κανω διαφημιση αλλα απο massage1 one, εμεινα ευχαριστημενος πολυ.Ναι με 400.αλλα βαρετό σεξ.αλλα έφυγε είναι Ντουμπάι.πουλαει σπιτια
πηρα την Συλβι. αδυνατη ,μασαζ καλο θα ελεγα και πιπα ανευ. συνολο 100.χωρις ρουχα.
προχωραει και φουλ, την επομενη θα δοκιμασω.
Καλησπερα,ειναι ευκολο μια προταση για καλο μασαζ;δλδ να γνωριζει επαγγελματικο..εχω πιασιμο στην ωμοπλατη,μιλαμε για πονο.
Η μηπως να παω σε φυσιοθεραπευτη;
Σορρι για το οφτοπικ καποιος θα ξερει δεν μπορει)
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.691
- Πόντοι
- 2.256
Ο καλύτερος...Καλησπερα,ειναι ευκολο μια προταση για καλο μασαζ;δλδ να γνωριζει επαγγελματικο..εχω πιασιμο στην ωμοπλατη,μιλαμε για πονο.
Ευχαριστω,θα ριξω μια ματια αν κ η χειροπρακτικη απ οσο γνωριζω ειναι αμφιλεγομενη.
Ελεγα να δοκιμασω αρχικα μια γυναικα που να εχει γνωση μασαζ κ οχι της πλακας...κ αν δω οτι δεν γινεται δουλεια να απευθυνθω σε φυσιοθεραπευτη επαγγελματια
Ελεγα να δοκιμασω αρχικα μια γυναικα που να εχει γνωση μασαζ κ οχι της πλακας...κ αν δω οτι δεν γινεται δουλεια να απευθυνθω σε φυσιοθεραπευτη επαγγελματια
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.691
- Πόντοι
- 2.256
Αν εχεις πόνους γενικότερα δε θα σου κάνει τίποτα το μασαζ. Εχω πάει κι εγω σε κανονικο μασαζ σοβαρο... νιωθεις καλα εκεινη την ωρα που σου κάνουν το μασαζ , αλλά την άλλη μέρα πάλι τα ίδιαΕυχαριστω,θα ριξω μια ματια αν κ η χειροπρακτικη απ οσο γνωριζω ειναι αμφιλεγομενη.
Θες καποιον που να εχει και ιατρικες γνωσεις. Ένας από τους κορυφαίους είναι αυτός που σου έστειλα και αν εισαι προς δυτική Αττική, είναι ο Κριεκούκης στην Ελευσίνα
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 20
- Like
- 21.327
- Πόντοι
- 4.646
στείλε πμΥπαρχει τροπος επικοινωνιας με την Ελενη την κομμωτρια;
δεν κανω διαφημιση αλλα απο massage1 one, εμεινα ευχαριστημενος πολυ.
πηρα την Συλβι. αδυνατη ,μασαζ καλο θα ελεγα και πιπα ανευ. συνολο 100.χωρις ρουχα.
προχωραει
ηλικια της φιλε?δεν κανω διαφημιση αλλα απο massage1 one, εμεινα ευχαριστημενος πολυ.
προχωραει και φουλ, την επομενη θα δοκιμασω.
μεχρι 40 την κανω.ηλικια της φιλε?
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.364
- Πόντοι
- 736
Έχει τα πιασιματάκια της από όσο θυμάμαι. Επίσης παλιά φούλαρε. Το έκοψε;Συνάντηση με Αθηνά απο Art.Καλό μασάζ(άνω του μετρίου, ξέρετε είμαι σκληρός κριτής), χωρίς έξτρα. ωραία κοπέλα γύρω στα 25
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις