σισυ ειναι σκυλι του πολεμου .... τρομερο μασαζ .... και μια μετρια φραπεδια ...μεχρι εκει ( τουλαχιστον με μενα ) 45+ ηλικιαΞέρει κάποιος αν οι φωτογραφίες που στέλνουν από ντελουξ για σίσσυ είναι πραγματικές;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 57K
- Εμφανίσεις 12M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.538
- Πόντοι
- 736
Και γω το είχα απορία. Δεν τη δίνουν διαθέσιμη καιρό τώρα όμως.Έχει δοκιμάσει κανείς Κέλλυ από Attica?
Καλησπέρα παίδες!
καλημερα , ενδιαφερομαι για συναντηση κεντρο Αθηνας , θα μου πεις την τιμη ?Καλησπέρα σε όλους.. Αν έχετε βαρεθεί τα χαδακια και θέλετε κανονικό μασαζ στον χώρο σας είμαι η Τζένη και προσφέρω ξεκούραση, ευεξία και χαλάρωση ..Μόνο για όσους ενδιαφέρονται σοβαρά
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.792
- Πόντοι
- 456
καλημέρα και σε σένακαλημερα , ενδιαφερομαι για συναντηση κεντρο Αθηνας , θα μου πεις την τιμη ?
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.538
- Πόντοι
- 736
Μασάζ χάδια, σεξ αποστειρωμένο.Ναντια/Κωνσταντινα απο Υour senses.Μελαχρινο μικροκαμωμενο Αλβανοπουτανακι, μετριο μασαζ, φουλαρε με +60
MrEco
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.345
- Πόντοι
- 5.595
Καπως ετσιΜασάζ χάδια, σεξ αποστειρωμένο.
oui....
εγώ πριν εναμιση;2χρονια;;
πενηνταρα ελληνίδα...κοντή
σωμα ,γεματο με μπουτια κωλους..
μασσαζ μετριο (χαδι style) προσπαθεί να σε παει παρακατω γρήγορα για χυσιμο..να τελειωνουμε
κρύα , απόμακρη
ενα ΠΕΤΑΜΕΝΟ 50αρι ακόμα.
** απο το στύλ..όταν μπήκε στο δωμάτιο, φαινόταν ΟΛΑ ΑΥΤΑ ..
αλλά ..πόνταρα στο ΕΛΛΗΝΙΔΑ ..''θα βγάλει γούστα'' και πήρα τα @@@@
και είναι ο κανόνας πια , όχι η εξαίρεση
50€ + 25€ ξενοδοχείο + 3 ώρες πεταμένες + χαλασμένη διάθεση από την φόλα.
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 382
- Πόντοι
- 26
Ξερει κανεις τι παιζει εδω 6942214721 Σήμερα και αύριο όλη μέρα μέχρι αργά είμαι στην Πάτρα Μασάζ μόνο σέ άνδρες
Από τις φώτο βλέπω ότι πρέπει να έχεις γυμνασμένο κώλο για να πας ξανασκέψου το δε ξέρω κάτι τις φώτο σχολιάζω.
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 382
- Πόντοι
- 26
οχι μασαζ και σεξ κανει αυτη ,αλλα αμα καποιος γουσταρει και παιχνιδια τα κανει με εξτρα χρημα ,μιλησα μαζι της ,αυτα μου ειπε .Απλα λεω αν εχει δοκιμασει κανεις ,κυριως σε θεμα καθαριοτητας με ενδιαφερει . το εξτρα δεν με ενδιαφερειΑπό τις φώτο βλέπω ότι πρέπει να έχεις γυμνασμένο κώλο για να πας ξανασκέψου το δε ξέρω κάτι τις φώτο σχολιάζω.
Nikoslikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα και πάλι στην ομάδα! Θα ήθελα τη βοήθεια σας, ερχόμενος στην Αθήνα για ένα βράδυ μόνο θα ήθελα να επιλέξω πολύ προσεκτικά το μασάζ που θα πάρω στο ξενοδοχείο! Θέλω τις προτάσεις σας και τα φώτα σας, Δίνω βάση κυρίως στο μασάζ και σε έναν ωραίο φραπέ, δεν με ενδιαφέρει κάτι παραπάνω! Το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα! Κάθε πληροφορία δεκτή! Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 382
- Πόντοι
- 26
Μια Ελενιτσα Νατασα ηταν κορυφαια ,μεγαλη βεβαια ,αλλα δυστυχως σταματησε ,τωρα σε ξενοδοχειο θα βρεις ευκολα ,αλλα ασχετες βασικα στο μασαζ ,οι καλες εχουν δικο τους χωρο .Καλησπέρα και πάλι στην ομάδα! Θα ήθελα τη βοήθεια σας, ερχόμενος στην Αθήνα για ένα βράδυ μόνο θα ήθελα να επιλέξω πολύ προσεκτικά το μασάζ που θα πάρω στο ξενοδοχείο! Θέλω τις προτάσεις σας και τα φώτα σας, Δίνω βάση κυρίως στο μασάζ και σε έναν ωραίο φραπέ, δεν με ενδιαφέρει κάτι παραπάνω! Το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα! Κάθε πληροφορία δεκτή! Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
giorgos stergiou
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.390
- Πόντοι
- 2.306
MessyRonaldo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2022
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Δεν την ξέρω εγώ προσωπικά έχει κάποια αγγελία ;Παιδιά καλησπέρα, μια Χαρά μασάζ κ φουλ πρόγραμμα την ξέρετε; Τι λέει;
Παιδιά καλησπέρα, μια Χαρά μασάζ κ φουλ πρόγραμμα την ξέρετε; Τι λέει;
χωρις λινκ αγγελιας και τηλεφωνο πως να σου απαντησει καποιος;
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.538
- Πόντοι
- 736
Μαριάννα ΑΡΤΚαλησπέρα και πάλι στην ομάδα! Θα ήθελα τη βοήθεια σας, ερχόμενος στην Αθήνα για ένα βράδυ μόνο θα ήθελα να επιλέξω πολύ προσεκτικά το μασάζ που θα πάρω στο ξενοδοχείο! Θέλω τις προτάσεις σας και τα φώτα σας, Δίνω βάση κυρίως στο μασάζ και σε έναν ωραίο φραπέ, δεν με ενδιαφέρει κάτι παραπάνω! Το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα! Κάθε πληροφορία δεκτή! Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
giorgos stergiou
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.390
- Πόντοι
- 2.306
Δεν έχει λινκ νομίζω στη χε μια αγγελία χωρις φωτογραφίες τίποταχωρις λινκ αγγελιας και τηλεφωνο πως να σου απαντησει καποιος;![]()
Σκέφτηκα μήπως την έχει πάρει κάποιος και ξέρει από το όνομα και τη φωτό
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 229
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 63