Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.429
- Πόντοι
- 446
63. Και δε ψήλωσε και καθόλουοταν λες παχυνε; απο τα 55 κιλα που ζυγηζε πηγε 57; η 77;
63. Και δε ψήλωσε και καθόλουοταν λες παχυνε; απο τα 55 κιλα που ζυγηζε πηγε 57; η 77;
Αυτήν την έχει πετύχει κανείς σε καλή μέρα ή κάθε είναι ξινή;63. Και δε ψήλωσε και καθόλου
Δεν το θυμαμαι.. γωνιακο με παρατσουκλι στον μυλο δεν ειχε, σε αυτα που ειναι τωρα δεν εχει.. αρα για βαρδαρη θα μιλας η για αυτα που ηταν κοντα στο εμπορικο.κατσε να σε τσακαρω... διαστημοπλοιο ποιο ηταν;
Μια χαρά είναι η ΑμαρυλλίςΗ Άντζελα την έκανε μάγκες ?
Ξέρει κανείς;
Επίσης είχα διαβάσει κάποια αρνητικά σχόλια για Αμαρυλλίς,είχα πάει πριν κάποιους μήνες και με είπε ότι θα έφευγε στα κοντά, τελικά βλέπω έχει κάτσει όλο το καλοκαίρι,μήπως έχει φάει στραβωμα για αυτό και έχει περίεργη συμπεριφορά;
Εγώ όταν πέρασα ήταν εντάξει ζυγισμένα πράγματα για χαλαρό.Ομορφο μουνί πάντως.
Αν έχει πάει κάποιος τελευταία ας πει σχόλιο.
Δεν έμεινε και τίποτα στα σπιτάκια τρελή σαπιλα ρε γμτ
Εμένα έτσι ήταν ενας φιλος μου και πέθανε.Δεν πιστεύω τελως πάντων αν μπορεί να μου πει ρε παιδιά κάποιος ξέρω ότι ειμαι υπερβολικός απλά έχω δύο μέρες που νιώθω κάπως τα λαιμα και δεν ξέρω σκέφτομαι τα χειρότερα....
Και άμα τρυπίσει ένα και χρειαστεί αλλαγή τι γίνεται; Το δηλώνουν σαν απώλεια;Με παλιά γνωστή κοπέλα του χώρου που έτυχε να βγαίνω αρκετό καιρό ραντεβού μου είχε πει ότι τους μετράνε τα προφυλακτικά . Οκ και πάλι μπορούν να κλέψουν απλά αυτό μου είχε πει.
Καλύτερα από το πανυγήρι και τις αποθήκες με τα ποντίκια παρά οι διπλοχρησιμοποιημενες από το παπάρι και τα πόδια του προηγούμενουΠαντως για πετσετες ξερω..οτι γνωστο στουντιο με την γνωστη μεσα, καταλαβατε πια λεω.. της παιρνουν με το κιλο απο το πανηγυρι στο αιγινιο! ηρθε μια μερα ενα παλικαρι και ειχε δυο τεραστιες σακουλες με καμια πενηνταρια κιλα η καθε μια.
Αφου λεω την τσα2 θες βοηθεια να της βαλουμε στην κουζινα.. και μου λεει οχι θα της παρω μια μια![]()
Από την ουρήθρα μέχρι τις αμυγδαλές ένα τσιγάρο δρόμος για το μικρόβιοΜια ερώτηση ρε παιδιά με προφυλακτικό υπάρχει περίπτωση να κολλήσεις κάτι? Νιώθω λίγο περίεργα τα λαιμα μου και έχω μπει σε περίεργες σκέψεις το θέμα είναι ότι τα έκανα όλα με προφυλακτικό υπάρχει περίπτωση να κόλλησα κάτι?
Μια φορά που έσπασε το προφυλακτικό η κοπέλα μου είπε ότι δεν έχω άλλο. Αν τις ελέγχουν βάση των προφυλακτικών ήταν λογικό να μην έχει και άλλο μαζί της. Βέβαια.... Έχω δει κάνα δυο κοπέλες να μπαίνουν στο δωμάτιο και να έχουν δύο τρία μαζί τους. Εκτός αυτού άλλη μου είπε ότι μετράνε τους πελάτες από τις κάμερες στο σαλόνι.Και άμα τρυπίσει ένα και χρειαστεί αλλαγή τι γίνεται; Το δηλώνουν σαν απώλεια;
Μήπως ήταν εκείνο στην 28ης δίπλα από το πλάτινουν πριν τη Σουμπαρού που έκλεισε;;γωνια ναι, οροφος λαθος. Κιτρινη καρτα στον κυριο!!
Εγώ αυτή τη Κυριακή τη πετυχα στο ινσαιντΓνωριζει κανενας μυστης, αν η Καταλινα στο inside δουλευει ή εφυγε.??Γιατι οπως υπολογιζω εκλεισε 3μηνο...μηπως προλαβαινω να της ριξω ενα αποχαιρετηστηριο πριν παρει το βαπορι της επιστροφης....
![]()
Πριν την Κυριακη δεν με βλεπω να πηγαινω, οποτε αν την πετυχω θα της τον δωσω, αλλιως θα ψαξω για γενοσιμο....Εγώ αυτή τη Κυριακή τη πετυχα στο ινσαιντ
Δηλαδη δεν ειναι το Ρουλια κωττα γωνια που ειχε λαμπακια γυρω γυρω στην γωνια κατω απο το μπαλκονι.???γωνια ναι, οροφος λαθος. Κιτρινη καρτα στον κυριο!!
Και εγώ αυτό θυμάμαι σαν τσίρκο...Δηλαδη δεν ειναι το Ρουλια κωττα γωνια που ειχε λαμπακια γυρω γυρω στην γωνια κατω απο το μπαλκονι.???![]()
Το τσιρκο ηταν το 26ης οκτωβρη 35Α, διπλα στο Platinum, που ειχε τα χρωματα σαν τσιρκο.... μαλακες τι καλα χρονια ζησαμε.... τοτε που το πληρωμενο μουνι ηταν αφθονο... ποιοτικο κυριως...Και εγώ αυτό θυμάμαι σαν τσίρκο...
Μαλακες με κάνετε και νιώθω γέρος.
Εμένα η Λάρα ήθελε να μου κάνει τράκα καπότα γιατί της είχαν τελειώσει και έπρεπε να περιμένουμε τον νταβα να φέρει άλλες.Μια φορά που έσπασε το προφυλακτικό η κοπέλα μου είπε ότι δεν έχω άλλο. Αν τις ελέγχουν βάση των προφυλακτικών ήταν λογικό να μην έχει και άλλο μαζί της. Βέβαια.... Έχω δει κάνα δυο κοπέλες να μπαίνουν στο δωμάτιο και να έχουν δύο τρία μαζί τους. Εκτός αυτού άλλη μου είπε ότι μετράνε τους πελάτες από τις κάμερες στο σαλόνι.
Το τσιρκο ηταν κοντα στο μπλοκ 33.. και κολλητα με το στριπτιτζαδικο πλατινουμ. 26ης οκτωβριου που βγαζει στο γηπεδο του θερμαικου.Και εγώ αυτό θυμάμαι σαν τσίρκο...
Μαλακες με κάνετε και νιώθω γέρος.