Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Δηλαδη δεν ειναι το Ρουλια κωττα γωνια που ειχε λαμπακια γυρω γυρω στην γωνια κατω απο το μπαλκονι.??? :think:
Στην μαντζαρου τερμα κατω ειχε ενα μικρο που ανεβενες οροφο.. μπορει να λεει αυτο.

Βαθυ Πασοκ

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2024
Like
421
Πόντοι
20
Μια ερώτηση προς μύστες που ίσως να γνωρίζουν καθότι άσχετος.
Προχθές έκανα τσάρκα και στα paradise στο τέρμα αριστερά είδα μια ξανθιά milf εξ ανατολικού μπλοκ μου έκανε.
Δεν συγκράτησα όνομα, αλλά μου κίνησε το ενδιαφέρον.
Ψηλή, ωραίο σώμα και γενικά έδειχνε ευδιάθετη στο σαλοναρισμα.
Ξέρει κανένας για ποια πρόκειται; Να δω καμία κριτική πριν πάω;
Ελληνικά μιλούσε αρκετά καλά.
Επίσκεψη κατά τις 8 το απόγευμα.

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
793
Πόντοι
81
Μια ερώτηση προς μύστες που ίσως να γνωρίζουν καθότι άσχετος.
Προχθές έκανα τσάρκα και στα paradise στο τέρμα αριστερά είδα μια ξανθιά milf εξ ανατολικού μπλοκ μου έκανε.
Δεν συγκράτησα όνομα, αλλά μου κίνησε το ενδιαφέρον.
Ψηλή, ωραίο σώμα και γενικά έδειχνε ευδιάθετη στο σαλοναρισμα.
Ξέρει κανένας για ποια πρόκειται; Να δω καμία κριτική πριν πάω;
Ελληνικά μιλούσε αρκετά καλά.
Επίσκεψη κατά τις 8 το απόγευμα.
Vip Girls | Studio Paradise - Koritsia Thessaloniki Ψαξε εδω μηπως την βρεις....

Βαθυ Πασοκ

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2024
Like
421
Πόντοι
20
@Egnat μάλλον για αυτή λέμε. Μπιάνκα.
Όσο διαβάζω περιγραφές συναγωνιστών εκεί κλείνω περισσότερο.
Ίσως την επισκεφτώ αυτές τις ημέρες. Εμφανισιακά και στο social μου έκανε κλικ αλλά λόγω ενός τηλεφώνου που έσκασε όσο βόλταρα έπρεπε να την κάνω με ελαφρά…
Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.237
Πόντοι
10.555
Δηλαδη δεν ειναι το Ρουλια κωττα γωνια που ειχε λαμπακια γυρω γυρω στην γωνια κατω απο το μπαλκονι.??? :think:
Ναι αλλα δεν ηταν σε οροφο, ισογειο ηταν. Απλα τα φωτακια ηταν ψηλα

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.237
Πόντοι
10.555
Το τσιρκο ηταν το 26ης οκτωβρη 35Α, διπλα στο Platinum, που ειχε τα χρωματα σαν τσιρκο.... μαλακες τι καλα χρονια ζησαμε.... τοτε που το πληρωμενο μουνι ηταν αφθονο... ποιοτικο κυριως...
Σωστος!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το τσιρκο ηταν κοντα στο μπλοκ 33.. και κολλητα με το στριπτιτζαδικο πλατινουμ. 26ης οκτωβριου που βγαζει στο γηπεδο του θερμαικου.
Ειχε την φραουλιτσα αν την θυμασαι..που δουλευε σε ενα γωνιακο στον βαρδαρη και μετα πηγε για λιγο εκει.
Γηπεδο Θερμαικου; Εδω με πιανεις αδιαβαστο

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.237
Πόντοι
10.555
Παμε αλλη ερωτηση: Ποιο ηταν το αλουμινατο;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.843
Πόντοι
12.815
Ναι αλλα δεν ηταν σε οροφο, ισογειο ηταν. Απλα τα φωτακια ηταν ψηλα
To ρουλια ηταν σε οροφο, με μεγαλο σαλονι υποδοχης, μεσα στην χλιδα της εποχης, δουλευε μια ψιλη 2μετρη Ελινα που σου επεφτε το σαγονι οταν την εβλεπες, υπηρχαν υποψιες οτι ηταν αγορακι παλια, αλλα ηταν μουναρα, δεν υπαρχουν τετοιες τωρα. Ισογειο ηταν ακριβως διπλα το Μαντζαρου 14, λες εκεινο να λεγαμε διαστημοπλοιο.?? Γιατι τα φωτα πηγαινανε και στην γωνια, πανω στο μπαλκονι ειχε κατι σαν βαρελι.?? τωρα που βλεπω στις φωτογραφιες, μεσα δουλευε η θρυλικη αρχοντογυναικα Σαρα...που με μυησε στα μονοπατια της πληρωμενης ιδωνης.!!! :rockon:

2394_Mantzarou14_1289291577.jpg

Παμε αλλη ερωτηση: Ποιο ηταν το αλουμινατο;
Βαλε κατι ποιο δυσκολο, αυτο το ξερουν και οι πετρες, πχ τι ειχε μεσα στο σαλονι το αλουμινατο,

Τελευταία τροποποίηση:

ntines85

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα..η Μιρέλα ξέρετε αν δουλεύει ακόμα...?
Γιατί την έβγαλαν από το site..

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
4
Like
1.430
Πόντοι
481
Πέρασα χθες από το Godiva και το στανταράκι μου τη Ναταλί. Μου επιβεβαίωσε ότι σταματάει τέλος του μήνα. Δεν ξέρει, λέει, ακόμη τι θα κάνει στη συνέχεια, σίγουρα όμως δε θα δουλέψει καθόλου για τουλάχιστον ένα μήνα.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.854
Πόντοι
3.506
Πέρασα χθες από το Godiva και το στανταράκι μου τη Ναταλί. Μου επιβεβαίωσε ότι σταματάει τέλος του μήνα. Δεν ξέρει, λέει, ακόμη τι θα κάνει στη συνέχεια, σίγουρα όμως δε θα δουλέψει καθόλου για τουλάχιστον ένα μήνα.
Βρε δεν πάει να γαμηθεί , άτομο που δεν σέβεται τα λεφτά που δίνουμε.

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
15
Πόντοι
6
To ρουλια ηταν σε οροφο, με μεγαλο σαλονι υποδοχης, μεσα στην χλιδα της εποχης, δουλευε μια ψιλη 2μετρη Ελινα που σου επεφτε το σαγονι οταν την εβλεπες, υπηρχαν υποψιες οτι ηταν αγορακι παλια, αλλα ηταν μουναρα, δεν υπαρχουν τετοιες τωρα. Ισογειο ηταν ακριβως διπλα το Μαντζαρου 14, λες εκεινο να λεγαμε διαστημοπλοιο.?? Γιατι τα φωτα πηγαινανε και στην γωνια, πανω στο μπαλκονι ειχε κατι σαν βαρελι.?? τωρα που βλεπω στις φωτογραφιες, μεσα δουλευε η θρυλικη αρχοντογυναικα Σαρα...που με μυησε στα μονοπατια της πληρωμενης ιδωνης.!!! :rockon:

Βαλε κατι ποιο δυσκολο, αυτο το ξερουν και οι πετρες, πχ τι ειχε μεσα στο σαλονι το αλουμινατο,
Από εκεί Μαντζαρου14 έκανε πρεμιέρα η γνωστή σε όλους μας και μη εξαιρεταία Galinova

Από εκεί Μαντζαρου14 ξεκίνησε η γνωστή σε όλους μας και μη εξαιρεταία Galinova

Ckramer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2013
Κριτικές
25
Like
156
Πόντοι
290

Πω ρε φίλε! Ελίνα, τι μου θύμησες, ήμουν πιτσιρικάς τότε, όποτε έβρισκα λεφτά πήγαινα για κατάθεση, τώρα θα τα έτρωγα όλα εκεί. Νομίζω ότι ήταν Ελληνοαμερικανίδα, και είχε περάσει και από Ολλανδία πρωτύτερα. Όντως μούναρος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom