yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.476
- Πόντοι
- 3.346
Γενικα μην περιμενεις να παρουν τιποτα καλο.. οτι πιο φτηνο βρισκουν.Το νιώθεις από την μυρωδιά και την υφή εξάλλου.. Δε γαμιεται έχουμε αντισώματα
Γενικα μην περιμενεις να παρουν τιποτα καλο.. οτι πιο φτηνο βρισκουν.Το νιώθεις από την μυρωδιά και την υφή εξάλλου.. Δε γαμιεται έχουμε αντισώματα
Γεια σου ακαποτε καβαλαρη.Kαι εμενα παλια μια κοπελα που δεν χρησιμοποιησαμε προφυλακτικο..μου ειπε μην ξεχασω στο τελος να το ανοιξω και να το πεταξω.
Δικο μου ειχα βρε τραχανοπλαγια!Γεια σου ακαποτε καβαλαρη.
Αν πιείς μια μπλε fanta δεν πρόκειται να κολλήσεις τίποτα..Μια ερώτηση ρε παιδιά με προφυλακτικό υπάρχει περίπτωση να κολλήσεις κάτι? Νιώθω λίγο περίεργα τα λαιμα μου και έχω μπει σε περίεργες σκέψεις το θέμα είναι ότι τα έκανα όλα με προφυλακτικό υπάρχει περίπτωση να κόλλησα κάτι?
Στα λαιμά λογικά κάτι σε αναπνευστικό θα είναι , αλλιώς ξέρω γω ... όταν λές όλα με προφυλακτικό που θα βοηθούσε στα λαιμά το προφυλακτικό ; Εκτός αν έκανες και γλειφομούνι με προφυλακτικόΜια ερώτηση ρε παιδιά με προφυλακτικό υπάρχει περίπτωση να κολλήσεις κάτι? Νιώθω λίγο περίεργα τα λαιμα μου και έχω μπει σε περίεργες σκέψεις το θέμα είναι ότι τα έκανα όλα με προφυλακτικό υπάρχει περίπτωση να κόλλησα κάτι?
κατσε να σε τσακαρω... διαστημοπλοιο ποιο ηταν;Εκει που δουλευε η Εβελινα παλια.
Δεν ηταν κανονικη Εκκλησια, ετσι ονομασαμε το μοναδικο στουντιο που ειχε τοτε γιατι εμοιαζε λιγο με Εκκλησια.
Παλια συναδελφε τα βγαζαμε παρατσουκλια τωρα οχι! π.χ ενα το λεγαμε τσιρκο κατω στην εφορια.
CovidΜια ερώτηση ρε παιδιά με προφυλακτικό υπάρχει περίπτωση να κολλήσεις κάτι? Νιώθω λίγο περίεργα τα λαιμα μου και έχω μπει σε περίεργες σκέψεις το θέμα είναι ότι τα έκανα όλα με προφυλακτικό υπάρχει περίπτωση να κόλλησα κάτι?
Ωωωω εισαι καλοοοοος.!!!!!!κατσε να σε τσακαρω... διαστημοπλοιο ποιο ηταν;
γωνια ναι, οροφος λαθος. Κιτρινη καρτα στον κυριο!!Ωωωω εισαι καλοοοοος.!!!!!!Σε οροφο ηταν αν δεν κανω λαθος, ...γωνια, δεν λεω ονομα....
Ρε παίχτη τα λαιμα σου γιατί τα νιώθεις περίεργα?Μια ερώτηση ρε παιδιά με προφυλακτικό υπάρχει περίπτωση να κολλήσεις κάτι? Νιώθω λίγο περίεργα τα λαιμα μου και έχω μπει σε περίεργες σκέψεις το θέμα είναι ότι τα έκανα όλα με προφυλακτικό υπάρχει περίπτωση να κόλλησα κάτι?
Ένα απλό κρύωμα θα είναι η κοβιντ...τζάμπα αγχώνεστε ρεΠερίεργα όταν λέω ενοω σαν να πονάνε σαν ενόχληση ..δεν ξέρω τι να κάνω ειλικρινά
οταν λες παχυνε; απο τα 55 κιλα που ζυγηζε πηγε 57; η 77;Πήγα ρε μάγκες σε αυτήν την Αφροδίτη από τις βίλες. Ξανά έγραψα γι αυτήν. Αρχικά τι πάτος είναι αυτός γαμω το. Γενικά είναι πως θα την πετύχεις. Σώμα τοπ φάτσα μέτρια. Μπήκα με 60 λεφτερο. Ευδιάθετη πολλή. Τρελό γαμησι και πίπα δυνατή. Δεκτική γενικά. Δε γράφτηκε γι αυτήν τίποτα γενικά. Κάνα 20 λεπτό έκατσα. Συστήνω.
Πήγα και από Ραΐσα. Πάχυνε η μαλακω. Είχε και φάτσα μόνο για μύτο ήταν γαμω την ξινίλα.
Αν είσαι κάτω από 23-25 οκ.Μακάρι ρε φίλε το θέμα είναι πριν 3 εβδομάδες έκανα σεξ με πουτανα σε studio ,με την ίδια είχα πάει και το καλοκαίρι ....φοβάμαι μήπως κόλλησα κάτι από την άλλη έγιναν όλα με προφυλακτικό δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια πιθανότητα
Πάνε κανε γρήγορα ένα γλυφομουνι μόνο έτσι θα περάσει!αν όχι διαθήκη να κανείς…Μακάρι ρε φίλε το θέμα είναι πριν 3 εβδομάδες έκανα σεξ με πουτανα σε studio ,με την ίδια είχα πάει και το καλοκαίρι ....φοβάμαι μήπως κόλλησα κάτι από την άλλη έγιναν όλα με προφυλακτικό δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια πιθανότητα
Εθεαθη στο Γκραν Χοτελ στην Μοναστηριου επάνω να κάνει βόλτα τον σκύλο της. Παρέα με την ξανθιά από Πέτρου Εριμητη που δουλευει στο πρώτο αριστερά όπως κοιτάς το Μεντουυσα. Στα δελα έχει πολύ καιρό να εμφανιστείΞερουμε που βρισκεται η Ελενα η Ρουμανα με τα πρασινα ματια;
Μπορείς να γραφτείς εδώ...Ξέρω ότι είμαι υπερβολικός και φτάνω στα όρια της παράνοιας συχνά ειδικά σε τέτοια θέματα! Όπως και να έχει να σε καλά
Λοιπόν για να τελειώνουμε με αυτό. ΔΕΝ υπάρχει πιθανότητα να έχεις κολλήσει κάτι από την στιγμή που φορούσες προφυλακτικό και στην πίπα και στο γαμήσι.Τι να με κάνει ακριβώς αυτό?
Να μας σώσει εμάς και σένα από τις μαλακιες που ρωτάς εδώ μέσα. Σε ενα νημα για πουτανες και μπουρδελα.Τι να με κάνει ακριβώς αυτό?