trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 736
παντα "τυχαιο" ειναι αυτο....Παλι «τυχαια» καποιοι μυστες ξεκινησαν εδω να γραφουν παπαριες….
παντα "τυχαιο" ειναι αυτο....Παλι «τυχαια» καποιοι μυστες ξεκινησαν εδω να γραφουν παπαριες….
Που να κοιμηθούμε τώρα...για τσάρκα θα μας βγάλεις!Κάτι απο τα σημερινά μου κωλογαμήσια στου Βασιλάκη,για να κοιμηθείτε καλά
Για να σας καληνυχτίσω και να σας καυλώσωΠου να κοιμηθούμε τώρα...για τσάρκα θα μας βγάλεις!
Άμα χύνουμε και δεν μας πέφτει μετά πως να κοιμηθούμε...Για να σας καληνυχτίσω και να σας καυλώσω
ΝΤΡΟΠΗΚάτι απο τα σημερινά μου κωλογαμήσια στου Βασιλάκη,για να κοιμηθείτε καλά
Γιατί ντροπη;ΝΤΡΟΠΗ
10/10!!Κάτι απο τα σημερινά μου κωλογαμήσια στου Βασιλάκη,για να κοιμηθείτε καλά
Πριν το γαμο τετχοια πραγματα;;;;; ΤστστστςΓιατί ντροπη;
Ηθελε να ειναι αυτος στη θεση σουΓιατί ντροπη;
@Lina Esc Το σωστό το marketing.... Έτσι γίνεται το promotion!Κάτι απο τα σημερινά μου κωλογαμήσια στου Βασιλάκη,για να κοιμηθείτε καλά
Βίντεο, φωτογραφιες αποκαλυπτικες ...
Δε γαμαω πουστρακια, σου το δηλωνω να μην τρεχεις ξωπισω μου παρακαλωντας.Ηθελε να ειναι αυτος στη θεση σου![]()
Πως τον πετσόκοψες έτσι ρε μανάραΣε καμία περίπτωση,ούτε στον ύπνο σου
Αρα πιπα 1 ωρα η μεχρι να χυσει 2 φορες δεν εχεις θεμα?Δαχτυλιασμα παντως δεν δεχομαι γτ με ενοχλει
Καλησπερα! Πως σε βρισκουμε ομως για να μας ξεκαυλωσεις μετα ?Για να σας καληνυχτίσω και να σας καυλώσω
Εγω ομως γαμαω οποτε το νου σουΔε γαμαω πουστρακια, σου το δηλωνω να μην τρεχεις ξωπισω μου παρακαλωντας.