Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 16.135
- Πόντοι
- 3.556
15 πουτσες είναι η βάση για δυτική Ευρώπη, δεν ξέρω και καμία να έχει πάει με λιγότερους. Ξέρω μια που πήγε με είκοσί σε έξι μήνες και μετά κλαιγόταν γιατί τη βλέπουν οι άντρες σαν χυσοδοχειο.Προσωπικά με πειράζει και το βρίσκω άσχημο να έχει πάει με πάρα πολλούς. Όπως και εγώ αντίστοιχα αν είχα βρει αυτή που ήθελα από νωρίς δε θα με ένοιαζε να έχω πάει με πολλές. Τα τελευταία χρόνια δεν τις ρωτάω με πόσους έχουν πάει. Αν θέλουν να το συζητήσουν από μόνες τους έχει καλώς. Αν και στην τελευταία μου σχέση όταν άκουσα το πάνω απο 15 έπαθα σοκ. Στο τέλος κατάλαβα ότι και εγώ ήμουν ένας αριθμός για αυτή, ενώ εγώ ήθελα να την παντρευτώ. Στους μετά τα 30, θεωρώ ότι η πιο κομβική ερώτηση που αξίζει να κάνουμε είναι αν έχουν ξεκαθαρίσει με το παρελθόν τους.
Γιατί βλέπω πολλές που δεν έχουν ξεπεράσει παλιές τους σχέσεις, ακόμα και κακές και κακοποιητικές και τρώμε τα σκατά τους οι επόμενοι. Δε χρειάζεται να πας με 100 μουνιά για να καταλάβεις πως σου αρέσει το γαμήσι ούτε αντίστοιχα χρειάζεται να φας 100 πούτσες για να δεις πως θες να τον τρως. Αυτά είναι άτομα που δεν τα έχουν καλά με τον εαυτό τους και δεν ξέρουν πως θέλουν να ζήσουν. Εγώ σας άνθρωπος που θέλω να κάνω οικογένεια, θα ελπίζω να έχει τόσα χιλιόμετρα ώστε να της είναι αρκετά και να μη θέλει να το ψάξει και άλλο και να μπορεί να εκτιμήσει το ότι θα έχει δίπλα της ένα καλό και πιστό σύντροφο.
Όλα σχετικά είναι. Αν αύριο βρες μια που έχει πάει με είκοσι , αλλά μόνο με σένα χύνει και το γουστάρει , μάλλον δε θα μας πειράζει.
Αν πάλι έχει πάει με πέντε , που είχαν αλογίσιες πουτσες ( παλιά μελη μπου) και της κάνανε γεώτρηση , μάλλον αυτό θα κακοφανεί χειρότερα.
Πάντως γκόμενες που πάνε με πολλούς ΔΕΝ είναι νορμαλ. Και για εμάς το ίδιο ισχύει αλλά σε πολυ χαμηλότερο βαθμό λόγω φύσης.
Αυτό δε σημαίνει ότι η μυξοπαρθένες είναι καλύτερες
Το άλλο σημαντικό είναι με ποιον έχει πάει; Ανοίγει τα πόδια σε μαύρους , πακηδες, Γάλλους , Βέλγους, Αλβανούς, Άραβες; Δρόμο , πουλο.
Αφήνει τίποτα λιγδιάρηδες πρεζονια να τη παίρνουν από τον κωλο ; Επίσης
Βέβαια που να ξέρεις και τι πιρνεις , αν είσαι λίγο αγαθιάρης και αυτή λίγο καπάτσα να το παίζει αθώα νομίζεις ότι βρήκες κελεπούρι . Και μετά αναρωτιέσαι γιατί βγήκε το παιδί σκούρο με ραστα