pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 16.864
- Πόντοι
- 5.946
μας γαμησες....εχω 2 εβδομαδες....εκ νεου,γ να βαλω μια σειρά,sold out μη γινω κιολας χαχαχαχ
μας γαμησες....εχω 2 εβδομαδες....εκ νεου,γ να βαλω μια σειρά,sold out μη γινω κιολας χαχαχαχ
Χαχαχαχαχ λουκι ρε φιλε!!!!! χαχαχαχαχμας γαμησες....εχω 2 εβδομαδες....
μα ναι....την αλλη φορα πηρα ραντεβου αμεσως!!χαχαχα τωρα ....τα 3 ...Χαχαχαχαχ λουκι ρε φιλε!!!!! χαχαχαχαχ
εβγαλα παντως ωρες διαθεσιμοτηταςμα ναι....την αλλη φορα πηρα ραντεβου αμεσως!!χαχαχα τωρα ....τα 3 ...
και πολυ καλα εκανες!!!!!!!εβγαλα παντως ωρες διαθεσιμοτητας
γ αυτο απλούστατα να ρωτήσει καποιοςκαι πολυ καλα εκανες!!!!!!!![]()
Ε χωσου ρε συ οσο προλαβαινεις!!!!και πολυ καλα εκανες!!!!!!!![]()
χωθηκα χωθηκα.....χαχαχαχαχαχαΕ χωσου ρε συ οσο προλαβαινεις!!!!
αναλογα ...απο αεροδρομιο η λιμανι???Πόση είναι η ταριφα σου;
Ερωτηση κρισεως ηταν γιατι ηλικιακα υπαρχει οριο τα 30 για εμενα!!ναι,πόσο νόμιζες;![]()
80 η μια ωρα,οι 2 150,μαζι με πρωκτικο,και χυσιμο στο στόμα κ καταποσηΠόση είναι η ταριφα σου;
ναι,και οσοι με ειδανε είπαν οτι οι φωτος μου ήταν ακριβέστατεςείσαι όπως στις πρωτες φωτογραφίες του νηματος;
Πολυ δελεαστικα ολα που ξαναδιαβαζω για εσενα... Αρα εχω ενα χρονο κ ενα μηνα ακομα να αποφασισω ποτε θα σου το βαλω σε ολες τις τρυπουλες σου κ πιστεψε με θα σου αρεσει κ θα θες κ αλλο... Αν θελησεις βεβαια να συναντηθεις μαζι μου... Μπορει κ να μην θελησεις!!!80 η μια ωρα,οι 2 150,μαζι με πρωκτικο,και χυσιμο στο στόμα κ καταποση
ακομα ομως καμία ωρα δεν έκλεισε,προλαβαίνεις ακομαΠολυ δελεαστικα ολα που ξαναδιαβαζω για εσενα... Αρα εχω ενα χρονο κ ενα μηνα ακομα να αποφασισω ποτε θα σου το βαλω σε ολες τις τρυπουλες σου κ πιστεψε με θα σου αρεσει κ θα θες κ αλλο... Αν θελησεις βεβαια να συναντηθεις μαζι μου... Μπορει κ να μην θελησεις!!!
εγω δεν φαίνομαι πάντως τόσοΕρωτηση κρισεως ηταν γιατι ηλικιακα υπαρχει οριο τα 30 για εμενα!!
ναι σιγουρα,εχει πολλά καυλωμένα παλικάρια εδω,και μια χαρα,και κερδος εχω,και με γαμανε,αλλά εχει και τα ναυάγια οπως τα λέμετυπε να εισαι σιγουρος οτι θα το τακτοποιησουν το θεμα οι σκληροι χυστες εδω του μπου.![]()