Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.286
μπραβο στο παιδιο αλεκος δεν ειναι ενας αυτος ειναι Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.Και σε ρωτησες τοτε αν κανεις ραντεβου γιατι ενδιαφεροταν.![]()
μπραβο στο παιδιο αλεκος δεν ειναι ενας αυτος ειναι Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.Και σε ρωτησες τοτε αν κανεις ραντεβου γιατι ενδιαφεροταν.![]()
αν θυμάμαι καλά ηταν ενας αυτός που σαν σε διαφωνία να ειχα έρθει,δεν θυμαμαι,τελος παντων καλή καρδια,παμε δυναμικά τωρα
ετσι παρτε με
Ε λυσσαξες πχια, αντε ρε μλκς ενας με ενα κινητο να το παρει το κοριτσι επειγοντωςετσι παρτε με

θα εχω αυριο,το παρηγγειλαΕ λυσσαξες πχια, αντε ρε μλκς ενας με ενα κινητο να το παρει το κοριτσι επειγοντως![]()
σου αρεσει και ετσι???ετσι παρτε με
ναι και να τρωει σουβλακια.σου αρεσει και ετσι???

πολυ κιολας,με χαστουκια στον κωλο και βρωμολογα οπως πουτανα,καριολα,ξεκωλιαρασου αρεσει και ετσι???
με πατατες μαζίναι και να τρωει σουβλακια.![]()
Αν στραβωσει κατι σου παραχωρω το δικο μου να ερθεις λιγο στα ισια σουθα εχω αυριο,το παρηγγειλα
Και σως...να γλιστράειπολυ κιολας,με χαστουκια στον κωλο και βρωμολογα οπως πουτανα,καριολα,ξεκωλιαρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με πατατες μαζί
ω να σου γ@@@σω....αρχιζω και ξεχναω την πιπα...πολυ κιολας,με χαστουκια στον κωλο και βρωμολογα οπως πουτανα,καριολα,ξεκωλιαρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με πατατες μαζί
καυλωσες ε;ω να σου γ@@@σω....αρχιζω και ξεχναω την πιπα...
προσπαθω να μην τον παιξω.....για να υπαρχει μεγαλη ποσοτητα.....καυλωσες ε;

πολυ κιολας,με χαστουκια στον κωλο και βρωμολογα οπως πουτανα,καριολα,ξεκωλιαρα
Τι έγινε ρε παιδιά?![]()
....αστροναυτη, κανει?!?!![]()
θα με παρουν απο αύριοΠονηρό μυαλό!
Ποιον Αλέκο τι φάση?θες να μου πεις γιατι εριξες πορτα στον αλεκο οταν σε ρωτησε αν κανεις ραντεβου?