malakotianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2024
- Like
- 602
- Πόντοι
- 81
δυνατη !!!!!!!!!!!!Αυτές οι βυζαρες
δυνατη !!!!!!!!!!!!Αυτές οι βυζαρες
Η κυρία Tina είναι αυτή? Η καθηγήτρια Ιταλικών όπως δηλώνειΑυτές οι βυζαρες
Είναι καλοκαίρι και είναι η εποχή που θυμούνται ένα τάμα που είχαν κάνει πριν εκατό χρόνια στην Τήνο ή τη Σύμη ή δε ξέρω κι εγώ που. Συμπτωματικά, αποφασίζουν να κάνουν το ταξίδι "για το τάμα" μαζί με φίλες τους. Μια μέρα το ταξίδι πχ στη Σύμη, τρεις μέρες και τρεις νύχτες στη Ρόδο για ξέσκισμα.Τύποι μετά από μια μεγάλη περίοδο που είχε κάνει κοιλιά το Fb, παρατηρώ τελευταία ότι έχουν αρχίσει πολλές να δέχονται αιτήματα και να απαντάνε σε μηνύματα..
Διαπιστώνεται κάτι ανάλογο ή είναι η ιδέα μου;
αυτα ειναι!Αυτές οι βυζαρες
Τύπε δεν ξέρω που αναφέρεσαι.. εγώ αυτό που είπα παραπάνω το έχω παρατηρήσει ενάμιση χρόνο..Είναι καλοκαίρι και είναι η εποχή που θυμούνται ένα τάμα που είχαν κάνει πριν εκατό χρόνια στην Τήνο ή τη Σύμη ή δε ξέρω κι εγώ που. Συμπτωματικά, αποφασίζουν να κάνουν το ταξίδι "για το τάμα" μαζί με φίλες τους. Μια μέρα το ταξίδι πχ στη Σύμη, τρεις μέρες και τρεις νύχτες στη Ρόδο για ξέσκισμα.
Δεν αναφέρομαι κάπου συγκεκριμένα φίλε μου. Γενικευμένο είναι το φαινόμενο κάθε καλοκαίρι.Τύπε δεν ξέρω που αναφέρεσαι.. εγώ αυτό που είπα παραπάνω το έχω παρατηρήσει ενάμιση χρόνο..
Εκεί που δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει αποδοχή σε αίτημα ή μήνυμα, πλέον απαντάνε και μιλάνε αρκετές...
Της έστειλα πούτσα μου! D-pic στο Insta και με μπλόκαρε το πουτανί, αυτήν πετάει τους βυζους όλο έξωΜουναρος
Θέλει και αυτή κάποιον που να την αγαπήσει για την προσωπικότητα της.Της έστειλα πούτσα μου! D-pic στο Insta και με μπλόκαρε το πουτανί, αυτήν πετάει τους βυζους όλο έξω
Ποιο είναι το ινστα της παρακαλώ? Στείλτε το η εδώ η σε μήνυμα. Ευχαριστώ εκ των προτερωνΤης έστειλα πούτσα μου! D-pic στο Insta και με μπλόκαρε το πουτανί, αυτήν πετάει τους βυζους όλο έξω
Ξαναλέω παλιότερα δεν απανταγαν, δεν δέχονταν αιτήματα, ούτε χειμώνα ούτε άνοιξη ούτε καλοκαίρι ...Δεν αναφέρομαι κάπου συγκεκριμένα φίλε μου. Γενικευμένο είναι το φαινόμενο κάθε καλοκαίρι.
Η γνωστή;Κερδαμε
Στείλε και εδώ φίλεΟποίος θέλει μιλφ ας στείλει μηνυμα..
Στείλε ρε άρχοντα και σε εμαςΟποίος θέλει μιλφ ας στείλει μηνυμα..
αυτή κάνει τίποτα ή μόνο ποστάρει στο ινστα;η γνωστή
Τι παίζει με αυτήν?η γνωστή