Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.039
- Πόντοι
- 6.536
Μη βρίζεις μορη χαιδω
Μη βρίζεις μορη χαιδω
Ο Ναν πολύ ασταθής
Είναι μεγάλος παίκτης αλλά πολύ εγωιστής κι επικίνδυνος να τα κάνει όλα μαντάρα
Χωρίς σλουκα ο Παο είναι κάτω μια κατηγορία
Με το κοκινο είσαι ?
Μπα...Με το κοκινο είσαι ?
Για τους γαύρους κάτι , όποιος κάνει κιχ για τον Μπαρτζώκα , πάρτε τον και πετάξτε τον στο λιμάνι ,στις προπέλες ...
Προπονηταράς που αν ήταν λιγότερο εγωιστής θα ήταν ο κορυφαίος !!!!! ισόβιο συμβόλαιο !!!!
το μουνι ο ζεμπου τον βριζει![]()
Δεν υπαρχει προπονητης που δεν θα βρισει τους παιχτες, αλλα ειμαι σιγουρος οτι τους εχει μειωσει την προσωπικοτητα του καθε ενος ξεχωριστα. Ε, δεν υπαρχει και παιχτης που θα το δεχτει.Ναι η γαμιολα
Βρες μου την μεγαλυτερη μαλακια που ειπε.![]()
Σλούκας: «Ευχαριστώ για την απαξίωση που μου έδειξαν οι κύριοι Αγγελόπουλοι και ο κύριος Μπαρτζώκας»
Μήνυμα στην ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το τέλος του Game 5 και την κατάκτηση του πρωταθλήματος - Αποθέωσε Σλούκαwww.protothema.gr
Εντάξει Σλούκα στα @@ μας τα θέματα σου....
Σήμερα γιορτάζει η Πανάθα μας τριμάλακα.
Ξενέρωσα.....
![]()
Σήμερα ακούμε μπόλικες παπαριές...Βρες μου την μεγαλυτερη μαλακια που ειπε.
Τα αποθημενσ του δεν με νοιαζουν. Αντε να το παρει το ποταμι... Εζησα, ειπε, πραγματα που δεν τα ειχα ονειρευτει.
ΔΥΟ ευρωλιγκες, τις πρωτες του, μαλιστα, σερι και πρωταθλημα και κυπελλο πηρε στον Ολυμπιακο!
Εμ, δεν ειναι μαλακας;
Σήμερα ακούμε μπόλικες παπαριές...
Ο άλλος ο ο μυρωδιάς είπε για Νάν...
![]()
![]()
Σλούκας: «Ευχαριστώ για την απαξίωση που μου έδειξαν οι κύριοι Αγγελόπουλοι και ο κύριος Μπαρτζώκας»
Μήνυμα στην ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το τέλος του Game 5 και την κατάκτηση του πρωταθλήματος - Αποθέωσε Σλούκαwww.protothema.gr
Εντάξει Σλούκα στα @@ μας τα θέματα σου....
Σήμερα γιορτάζει η Πανάθα μας τριμάλακα.
Ξενέρωσα.....
![]()