Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 51.271
- Πόντοι
- 28.246
Ηδη ξεκινησε να βαζει...
Ηδη ξεκινησε να βαζει...
τυπε το αποψινο πρωταθλημα σας πρεπει να ξεπερασε και το επος του γουεμπλευ....
ολοι στην ομονοια....
![]()

ολοι στην ομονοια....
![]()

ολοι στην ομονοια....
![]()
τυπε ησασταν πολυ κοντα φετος να χαρειτε πραγματικα μετα απο κατι δεκαετιες...ευρωλιγκα πηρατε...πρωταθλημα στο μπασκετ πηρατε...χασαμε και το πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο...ολα κομπλε....πραγματικα σε συμπονω.....
εγω δεν ειμαι κομπλεξικος στην μπαλα μεγαλη σας μαγκια εστω και αν ειναι ροδοπακι κυπελλοτυπε ησασταν πολυ κοντα φετος να χαρειτε πραγματικα μετα απο κατι δεκαετιες...ευρωλιγκα πηρατε...πρωταθλημα στο μπασκετ πηρατε...χασαμε και το πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο...ολα κομπλε....
αλλα ηρθε αυτο το ευρωπαικο και σας γαμησε την ψυχουλα....εληξε την συζητηση περι ποδοσφαιρου....ειστε νάνοι εντος και εκτος ελλαδας...
υγ : στο μπασκετ παντως γαματε...κατι ειναι και αυτο...σας εμεινε ενα αθλημα τουλαχιστον....
ασε μωρη λουγκρα που εχετε γεμισει ψυχολογικα.εγω δεν ειμαι κομπλεξικος στην μπαλα μεγαλη σας μαγκια εστω και αν ειναι ροδοπακι κυπελλο
Πλημμύρισαν τα σκυλοσπιτα της Γλυφάδας ρε μπουστη! ΉρεμαΧΥΝΩ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ,ΧΥΝΩ ΣΑΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ,ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ
δεν θα μπεις ποτέ στο μιλκο καπ....μια φορα σε απεκλεισε καποια μακαμπι χαιφα και μια αλλη φορα καποια σλαβια πραγας...εγω δεν ειμαι κομπλεξικος στην μπαλα μεγαλη σας μαγκια εστω και αν ειναι ροδοπακι κυπελλο
Τάκη ξέρεις κάναν καλό παίχτη από γιουροκαπ;δεν θα μπεις ποτέ στο μιλκο καπ....μια φορα σε απεκλεισε καποια μακαμπι χαιφα και μια αλλη φορα καποια σλαβια πραγας...
μονη ελπιδα πλεον να κληρωθεις με καμια ομαδα απο λιχνεσταιν μπας και μπεις στους ομιλους...
δεν υπαρχουν καλοι παιχτες στο γιουροκαπ...ολοι για τον πουτσο ειναιΤάκη ξέρεις κάναν καλό παίχτη από γιουροκαπ;
Αυτόν όπως τον κόβω θα σκάσει κ κάναν μπάφο με τον τρακη μαζίλεσορ καπνιζει πουρο λαιβ.![]()
εχει παρτυ σημερα θα πιει μεχρι το πρωι αυτο δηλωσε.Αυτόν όπως τον κόβω θα σκάσει κ κάναν μπάφο με τον τρακη μαζί![]()
Πηγές στον περιστερώνα;λοιπόν , επί πλέον τρολάρισμα δεν έχει ,ούτε καζούρα προς το παρόν
Νίκησε η καλύτερη από τις 2 καλύτερες ομάδες της ελλάδας , η πρώτη νίκησε την τρίτη της Ευρώπης , μακάρι να μην ξαναδούμε κοράκια πρωταγωνιστές...
Για τους γαύρους κάτι , όποιος κάνει κιχ για τον Μπαρτζώκα , πάρτε τον και πετάξτε τον στο λιμάνι ,στις προπέλες ...
Προπονηταράς που αν ήταν λιγότερο εγωιστής θα ήταν ο κορυφαίος !!!!! ισόβιο συμβόλαιο !!!!