Nikol
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 897
- Πόντοι
- 81
Μα είσαι πολύ ευγενικός ,δε θα παρεξηγουσα το κείμενό σου !@Nikol ειλικρινά και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης ή κοροϊδίας και με σεβασμό στις σεξουαλικές σου προτιμήσεις, θα ήθελα να μάθω, όταν μέσα στο black light κάποιοι ανακαλύπτουν ότι δεν είσαι γεννημένο κορίτσι, υπάρχουν αντιδράσεις;;; Έχεις αντιμετωπίσει άσχημα περιστατικά;;;
Μιλάω πάντα για το club, όχι γενικά!!!
Παίζεις με όλους ή μόνο με συγκεκριμένη παρέα που γνωρίζει από πριν τι θα συναντήσει;;;
Μέχρι στιγμής όσοι ανακαλύπτουν τι είμαι επειδή ο σωματότυπος παραπέμπει σε γυναικείος κ ο τρόπος που φέρομαι δεν αντιδρούν άσχημα , υπάρχουν ζευγάρια που θέλει η γυναίκα να δει τον άντρα της να με πηδάει ,έχουν υπάρξει κ γυναίκες που ήθελαν να παίζουμε κ να κοιτάνε οι άντρες τους όπως κ άντρες μόνοι τους να τους πάρω απλά μια υπέροχη πίπα !
Όσοι δεν ήθελαν εμέναν πάντως στην πίπα από ότι είχα καταλάβει ! Άσχημο περιστατικό δε γίνεται να συναντήσω διότι δεν προκαλώ κάτι άσχημο κ σέβομαι τα θέλω του άλλου ,δε θα τον κοροϊδέψω ούτε θα πάω να κάνω κάτι με το ζόρι αν δω ότι δεν ενδιαφέρεται γι'αυτό προτιμώ να έχουν δει με κάποιο τρόπο τι ακριβώς είμαι κ να επιλέξουν
Ναι παίζω με όλους ( αν μου αρέσουν κ είναι του γούστου μου )
Αυτά