Σε ποιο στην Ερημίτη;από Πέμπτη Φρίντα στο petrou erimiti
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)
Αν θες να δεις τον πουτσο σου να χάνεται μέσα στο στόμα τηςΗ Καρίνα λέει τίποτα παιδιά?
Pleasurechaser
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 314
- Πόντοι
- 20
από Πέμπτη Φρίντα στο petrou erimiti
Είμαι βυζολάγνος , αλλά αυτη η Φρίντα πως σας αρέσει; Παλτό μέσα στο δωμάτιο...
bdsm72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 481
Βγήκα βράδυ στα μαγαζιά μετά από πάρα πολλά χρόνια και η κατάσταση ήταν μάλλον απογοητευτική. Οι περισσότερες κοντές (ακόμη και με τα 20ποντα) και τίγκα στα τατουάζ.
Κατέληξα στο Godiva, αφού πρώτα ο φίλος μου μπήκε σε ένα από τα καινούργια στην Ερημίτη (το δεύτερο στα δεξιά, όπως μπαίνεις από Ρωξάνης) σε ένα πανέμορφο ψηλό κοριτσάκι. Στο Godiva ήταν η Μπέλα, που η τσατσά είπε στον φίλο μου ότι βγαίνει από το Ισαμπέλα και είναι Ιταλίδα. Όμορφο σώμα, μικρομεσαίου μεγέθους και πολύ απαλά βυζάκια, 22 χρονών, κατάφερε να με κάνει να τελειώσω παρά τα ξίδια που είχαν προηγηθεί. Η τσατσά, που χαλαρά θα της την έπεφτα αν την πετύχαινα σε κανένα μπαρ, μας είπε ότι μπορούσαμε να μπούμε και για παρτούζα. Απάντησα ότι ιδανική παρτούζα θα ήταν 2 με 2, μήπως και κάτσει κατάσταση και την πάρουμε και αυτήν, αλλά το απέφυγε ευγενικά.
Κατέληξα στο Godiva, αφού πρώτα ο φίλος μου μπήκε σε ένα από τα καινούργια στην Ερημίτη (το δεύτερο στα δεξιά, όπως μπαίνεις από Ρωξάνης) σε ένα πανέμορφο ψηλό κοριτσάκι. Στο Godiva ήταν η Μπέλα, που η τσατσά είπε στον φίλο μου ότι βγαίνει από το Ισαμπέλα και είναι Ιταλίδα. Όμορφο σώμα, μικρομεσαίου μεγέθους και πολύ απαλά βυζάκια, 22 χρονών, κατάφερε να με κάνει να τελειώσω παρά τα ξίδια που είχαν προηγηθεί. Η τσατσά, που χαλαρά θα της την έπεφτα αν την πετύχαινα σε κανένα μπαρ, μας είπε ότι μπορούσαμε να μπούμε και για παρτούζα. Απάντησα ότι ιδανική παρτούζα θα ήταν 2 με 2, μήπως και κάτσει κατάσταση και την πάρουμε και αυτήν, αλλά το απέφυγε ευγενικά.
Αλάνια μου καλησπέρα!!! Έχει κάνεις νέα μήπως για Νατάσα από Μινωταύρου 14 Ρωσίδα ????
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.476
- Πόντοι
- 3.346
ΝαιΜάγκες από σήμερα πληρώνουμε μόνο με POS, πλήρωσε κάποιος με την πιστωτική του κάρτα ;
Pleasurechaser
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 314
- Πόντοι
- 20
Εχει ξαναγραφτεί αλλά να θυμισω ότι μια αρκετά καλή επιλογή είναι η Σαντρα....
Διαγραμμένο μέλος 240674
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2024
- Like
- 206
- Πόντοι
- 20
Καλά λέει ο αδερφός.πολυ πατσαβούρα ψωλαρπαχτρα.αν δεν δούλευε σε μπουρδέλα δεν θα τη γάμου σε κάνεις.Είμαι βυζολάγνος , αλλά αυτη η Φρίντα πως σας αρέσει; Παλτό μέσα στο δωμάτιο...
k8oulou
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2008
- Like
- 334
- Πόντοι
- 20
Δοκιμή πρώτη φορά με Μπιάνκα με απλό τριαντάρι στη Π.Ερημίτη στα καινούρια. Απο Ρωσία είπε η κορασίδα , ωραίο , δροσερό μωρό με καλό κορμί,ψηλά πόδια,μικρό αλλα υπαρκτό στήθος και έκφυλο πρόσωπο. Μέσα στο δωμάτιο θερμή και με λογάκια ερεθιστικά μίσα στα Ελληνικά και μισά στα Ρώσικα. Απο μένα είναι ναι για μια δοκιμή. Μπόνους η σπούτνικ κωλάρα της...
Σε ποιο είναι η Σάντρα; Σάντρα η κοντή με την κολάρα;Εχει ξαναγραφτεί αλλά να θυμισω ότι μια αρκετά καλή επιλογή είναι η Σαντρα....
Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 22.529
- Πόντοι
- 8.296
Αυτή είναι η ανορεξική που δούλευε στην Φρίξου η άλλη;Δοκιμή πρώτη φορά με Μπιάνκα με απλό τριαντάρι στη Π.Ερημίτη στα καινούρια. Απο Ρωσία είπε η κορασίδα , ωραίο , δροσερό μωρό με καλό κορμί,ψηλά πόδια,μικρό αλλα υπαρκτό στήθος και έκφυλο πρόσωπο. Μέσα στο δωμάτιο θερμή και με λογάκια ερεθιστικά μίσα στα Ελληνικά και μισά στα Ρώσικα. Απο μένα είναι ναι για μια δοκιμή. Μπόνους η σπούτνικ κωλάρα της...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι, μου έδωσαν και απόδειξηΜάγκες από σήμερα πληρώνουμε μόνο με POS, πλήρωσε κάποιος με την πιστωτική του κάρτα ;
Pleasurechaser
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 314
- Πόντοι
- 20
Αυτή ναι. Ρουμάνα γυρω στα 30. Στο γωνιακό είναι στα καινουργια στην Πετρου Ερημίτη. Βραδινη βαρδια.Σε ποιο είναι η Σάντρα; Σάντρα η κοντή με την κολάρα;
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
5 κριτικές με μέσο όρο 7,8 στη διάθεση/συμμετοχή στο Venus...Είμαι βυζολάγνος , αλλά αυτη η Φρίντα πως σας αρέσει; Παλτό μέσα στο δωμάτιο...
6 κριτικές με μέσο όρο 7,7 στη διάθεση/συμμετοχή στα Vegas...
Συνυπολογίζοντας και τη δική μου εμπειρία μόνο παλτό δεν τη λες τη Φρίντα
Pleasurechaser
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 314
- Πόντοι
- 20
Σιτεμένη σίγουρα τη λες όμως....κοντα στα 50.5 κριτικές με μέσο όρο 7,8 στη διάθεση/συμμετοχή στο Venus...
6 κριτικές με μέσο όρο 7,7 στη διάθεση/συμμετοχή στα Vegas...
Συνυπολογίζοντας και τη δική μου εμπειρία μόνο παλτό δεν τη λες τη Φρίντα
Μία φορά που δοκίμασα (έφαγα πρόλογο από τα βυζια που μοστραρισε, αλλα και αυτα χωρις σουτιεν απογοήτευση) ήταν βιαστική , μπορεί να μην υπήρχε χημεία, μπορεί να έτυχε, μπορεί να μην ήταν καλα, δεν ξέρω. Το θέμα είναι ότι εκλαψα το 30αρι...
Τελευταία τροποποίηση:
spirtoulis123
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2022
- Like
- 222
- Πόντοι
- 21
Εγω που ειχα παει μαζι της παλια ηταν τιμια.Ουτε τοπ ουτε κακη.
Δεν λες πουθενά ότι πέρασες το διαβάζεις η όχι???γράψε με ποιες περάσες και τιβεγινε μέσαΓια να μιλάω για 100€υρα πώς το βλέπεις?
Τι ώρα πηγές φίλε μου?Δοκιμή πρώτη φορά με Μπιάνκα με απλό τριαντάρι στη Π.Ερημίτη στα καινούρια. Απο Ρωσία είπε η κορασίδα , ωραίο , δροσερό μωρό με καλό κορμί,ψηλά πόδια,μικρό αλλα υπαρκτό στήθος και έκφυλο πρόσωπο. Μέσα στο δωμάτιο θερμή και με λογάκια ερεθιστικά μίσα στα Ελληνικά και μισά στα Ρώσικα. Απο μένα είναι ναι για μια δοκιμή. Μπόνους η σπούτνικ κωλάρα της...
Gaulobarber!
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2024
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Είπα να δοκιμάσω τη ζιζελ από τις βίλες, βραδυνή νομίζω στο light ήταν ,αφού άκουσα καλές κριτικές είπα να πάρω το απλο 40αρι μπας και φάμε καμία φωλα και τα κλαίμε μετά ...χτυπάω κουδούνι ανοίγει ,μπαίνω μέσα δε βλέπω τσα2 ,βγαίνει το κεφαλάκι της από τον τοίχο ...Μ λέει ερχομαι μωρό μου..(οπα λέω δε βλέπω βαρεμάρα).
Με το που με. πιανει το χερι να.με.καλοσορισει την λέω ζιζελαρα αν μπορείς γυμνό αλλιώς δε μπορώ να δρασω,Μ λέει με μαγκιορικο ύφος αν είσαι καθαρός από κάτω θα το δούμε αυτό.
Με το που μπαίνει μέσα κάθεται στο κρεββάτι και αρχίζει να με χαϊδεύει το πουλάκι γίνεται πύραυλος και αρχίζει τη διαστημικη πίπα ακαποτη χωρίς σταματημό πάνω κάτω κομπρεσέρ χαζεψα μούδιασα.Με βάζει το σκούφο αριστοτεχνικά.
Κάναμε 2 στάσεις στα 4 και ιεραποστολικό .στα 4 είναι ο κόσμος όλος !!!αν και κατέβαζε το κολαρι της προς τα κάτω (δε ξέρω γιατί )
Στη συνέχεια γύρισε ανάποδα όπου τελικά έχυσα μέσα στο σκούφο βλέποντας τα σιλικονατα βυζια της
Επίλογος .μάγκες για 40 ευρώ τζάμπα το δίνει η κοπέλα είναι μουναρος και μαγκάκι και προπάντων καθαρη μεσα στα αρώματα.
2)αν είσαι καθαρός ,και περιποίμενος δε.μυριζεις υδροτιλες και κτλ αν ξηγηθεις από την αρχή το σκέφτονται πλέον
Με το που με. πιανει το χερι να.με.καλοσορισει την λέω ζιζελαρα αν μπορείς γυμνό αλλιώς δε μπορώ να δρασω,Μ λέει με μαγκιορικο ύφος αν είσαι καθαρός από κάτω θα το δούμε αυτό.
Με το που μπαίνει μέσα κάθεται στο κρεββάτι και αρχίζει να με χαϊδεύει το πουλάκι γίνεται πύραυλος και αρχίζει τη διαστημικη πίπα ακαποτη χωρίς σταματημό πάνω κάτω κομπρεσέρ χαζεψα μούδιασα.Με βάζει το σκούφο αριστοτεχνικά.
Κάναμε 2 στάσεις στα 4 και ιεραποστολικό .στα 4 είναι ο κόσμος όλος !!!αν και κατέβαζε το κολαρι της προς τα κάτω (δε ξέρω γιατί )
Στη συνέχεια γύρισε ανάποδα όπου τελικά έχυσα μέσα στο σκούφο βλέποντας τα σιλικονατα βυζια της
Επίλογος .μάγκες για 40 ευρώ τζάμπα το δίνει η κοπέλα είναι μουναρος και μαγκάκι και προπάντων καθαρη μεσα στα αρώματα.
2)αν είσαι καθαρός ,και περιποίμενος δε.μυριζεις υδροτιλες και κτλ αν ξηγηθεις από την αρχή το σκέφτονται πλέον
Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.357
- Πόντοι
- 1.346
γραφει "Υπηρεσιες Ιεροδουλης"; Πριν λιγα χρονια ειχα βρει μεσα στο δωματιο μια αποδειξη (!),την φωτογραφισα.Δειξε μας την αποδειξη σου τυπε
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.545
- Πόντοι
- 446
Και κάπως έτσι κλείνουν σπίτια! Εκτός και εάν πεις ότι έδωσες την κάρτα σου στον ελεύθερο κολλητό που έχουμε όλοι ( και δεν τον γουστάρει καθόλου η γυναίκα μας ) και δίνουμε στεγνά εάν παιχτεί μαλακία!γραφει "Υπηρεσιες Ιεροδουλης"; Πριν λιγα χρονια ειχα βρει μεσα στο δωματιο μια αποδειξη (!),την φωτογραφισα.Δειξε μας την αποδειξη σου τυπε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις