Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και χωρίς αλκοολ πάλι σουρας είσαι...αυτογκόλ ήταν βρε τρόμπα.Ο Ζελσον το εσταξε, Χελ.
Μολις εβαλα ενα ποτηρακι. Δεν φταιω εγω, διπλα μου ητανε το μπουκαλι. Εγω κοιτούσα αυτό, και αυτό εμενα. Μπροστα στα ματια μου... Τι να κανω;

μαλακα σε αγαπαω και σε εκτιμαω και το ξερεις....Ελ Καβλι επίσημος σωτήρας του Ισπανου Μπάμπη Τεννε...
Στο 3 το βρήκες?
Θλάση ο Ζέλσον.
![]()
Ρε μλκ χα χαZebu ξινο σου βγηκε το ποτηρακι...ο δικος σου παλι τραυματιστηκε.Τα λεμε σε κανα μηνα παλι....

Με πιανει με την μυρωδια λεμε.Και χωρίς αλκοολ πάλι σουρας είσαι...αυτογκόλ ήταν βρε τρόμπα.![]()
Ρε μαλακα και εσυ οταν τα εκανε σωστα πρωτος εγω τον αποθεωνα αλλα οταν μου κατεβαζει σημερα σε εκτος εδρας παιχνιδι 11αδα με βασικο διδυμο Ρεντσο και Μπεζο,χωρις Ροντινει,Φορτουν και Ορτα αυτους δηλαδη που σου φτιαχνουν το παιχνιδι και ενω εχει προηγηθει το προηγουμενο παιχνιδι που σου ειχε βγει η ψυχη τι θελεις να κανω;μαλακα σε αγαπαω και σε εκτιμαω και το ξερεις....
κοψε λιγο αυτη την γκρινια γιατι θα καταληξεις οπως ο σαντμαν με της γυναικες....