Μέσος όρος μηνυμάτων σε 18 χρόνια 5.5 μηνύματα ανά έτος...θα σε γλενταω μέχρι να ξανά βγει το ΠΑΣΟΚτι λες ρε ΨΩΛΗ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ για δες πριν μιλησεις που μπηκες εχτες και νομιζεις πως εχεις γαμησει ολο τον κοσμο που γαμας με το χαρτζιλίκι του μπαμπα σου οταν εμεις γραφαμε για Βασίλη και Μαγκη και Μαριαννα το πουλακι σου το ειχες μονο για να κατουρας ...... να σεβεσαι εδω μεσα ολους τους συνομιλητες και να μην το παιζεις εξυπνος ..... γιατι φαίνεσαι Βλακας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (7 μέλη και 27 επισκέπτες)
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.429
- Πόντοι
- 446
Πρεπει να τρεμει η Μπελα τωρα..τι ταπα ηταν αυτη αδερφε..
Τι έγινε ρε μορτιδες. Σας θιξαμε το προιον;Ειλικρινά αδερφέ τέτοια κατάντια και τέτοιο ξεπεσμό που έπαθε η κοπέλα ...
Ειλικρινά να μην συμβεί σε άνθρωπο!
Να μην συμβεί σε άνθρωπο!
Ε ναι..πως θα σηκωσουμε την τιμη τωρα παλι..Τι έγινε ρε μορτιδες. Σας θιξαμε το προιον;
Ποιος είσαι εσύ ρε που θα μου πεις που θα πάρω θέση και που όχι; αυτά τετ α τετ όχι πίσω από οθόνες μπάρμπα...να δεις πόσο εύκολα θα βρεθείς στο πάτωμα....κοπριτη ...φιλαρακι σκεψου μονο οτι την μαμα σου πριν τον πατερα σου μπορει να την ειχα γκομενα και κανε μας την χαρη που περνεις και θεση εδω μεσα
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
καλησπέρα πουτανιαριδες επίσκεψη στο θρυλικό ελίτ σπα με Εύα . όποιος ενδιαφέρετε για μιλφ κατάσταση την προτηνω. έχει ωραίο σόμα μεγάλα βυζιά ρε ρόγα κάγκελο και το κάτω μέρος πολύ καλό αν την ερεθίσεις η κάνουλα τρέχει ασταμάτητα . κόστος 50+40 χωρίς ρούχα δεκτική σε δάχτυλα γλείψιμο. εγώ στο συγκεκριμένο μαγαζί πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια στα μασατζιδηκα με Χρύσα αγάπη μαργαρίτα και Μόνικα
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 376
To +40 τί είναι φίλε; εγώ ξέρω για 40+20 καλαμάκι + άλλα 20 για να βγάλουν ρούχα (τα οποία ποτέ δεν έχω δώσει)καλησπέρα πουτανιαριδες επίσκεψη στο θρυλικό ελίτ σπα με Εύα . όποιος ενδιαφέρετε για μιλφ κατάσταση την προτηνω. έχει ωραίο σόμα μεγάλα βυζιά ρε ρόγα κάγκελο και το κάτω μέρος πολύ καλό αν την ερεθίσεις η κάνουλα τρέχει ασταμάτητα . κόστος 50+40 χωρίς ρούχα δεκτική σε δάχτυλα γλείψιμο. εγώ στο συγκεκριμένο μαγαζί πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια στα μασατζιδηκα με Χρύσα αγάπη μαργαρίτα και Μόνικα
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
η ευα δεν κανει καλαμακι το +40 ειναι χωρις τιποτα να φορα και βάζεις κανονικά δάχτυλο γλείψιμο και τέτοιαTo +40 τί είναι φίλε; εγώ ξέρω για 40+20 καλαμάκι + άλλα 20 για να βγάλουν ρούχα (τα οποία ποτέ δεν έχω δώσει)
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 376
Και τί κάνει με 90 ευρώ αν δεν κάνει καλαμάκι;
Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.372
- Πόντοι
- 216
Α εντάξει, δικαιολογείται τότε το 90ευρο...η ευα δεν κανει καλαμακι το +40 ειναι χωρις τιποτα να φορα και βάζεις κανονικά δάχτυλο γλείψιμο και τέτοια
Makrigiannis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 194
- Πόντοι
- 0
Εμένα μου είπε 80.Πλέον είναι ανατολικά,κοντά Συνδίκα.Δεν αξίζει σαν τεκές είναι μέσα . Διάρκεια μισή ώρα το πολύ, με εκτόνωση στο στόμα μέτριο μασάζ μέτρια πίπα στα 60€
Διαγραμμένο μέλος 236976
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2023
- Like
- 538
- Πόντοι
- 81
Πέρασμα με Τζένη από λουξουρι μάπα το καρπούζι. Έλεος
Η κοπέλα είναι ο ορισμός του "ότι να ναι" δικηγορινα και καλά...με βάση τα λεγόμενα της....Πέρασμα με Τζένη από λουξουρι μάπα το καρπούζι. Έλεος
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
εχεις τηλεφωνο ; Αξιζει ;
Αφού σας είπα μακριά από αυτό το όρνιο…. Και εσυ πας τη πληρώνεις…δικηγόρος από τα Lidl…κωλοζωο απλά η γκομενα…όχι μόνο δε προσφέρει υπηρεσίες ,είναι κ από σώμα μπαζαραΗ κοπέλα είναι ο ορισμός του "ότι να ναι" δικηγορινα και καλά...με βάση τα λεγόμενα της....
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Αν είχες διαβάσει μερικές σελίδες πριν, θα ήξερες περί τινους πρόκειται. Όσο για αυτήν την Κούκου, πέρασε από vana κ crystal και από ρδελο πριν ιδιωτευσει, μακριά.
Πέρασμα με Τζένη από λουξουρι μάπα το καρπούζι. Έλεος
Ούτε χέρι απ' ότι ξέρω...και εκεί πάνω που λές απογειωνόμαστε πάντα έρχεται κάποιος να ρωτήσει απο πού ξεκινάει η αλφαβήτα.
Relief δεν έχω πάει αλλά απ ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα υπάρχει μια Νικολ (καμία σχέση με την νικολ του elegance) που πολλοί θέλουν να την πηδήξουν αλλά αυτή δεν το δίνει, κάνει μόνο μασάζ και εκτόνωση με το χέρι. Απο την άλλη αυτή που έχει το relief είναι κουτοπόνηρη και το δίνει αλλά όποτε γουστάρει. Γενικά δεν μου κίνησε την περιέργεια.
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.268
- Πόντοι
- 3.556
Φάουλ είσαι τύπε τι θες κ ανακατεύεις μανάδες κ πατεράδεςφιλαρακι σκεψου μονο οτι την μαμα σου πριν τον πατερα σου μπορει να την ειχα γκομενα και κανε μας την χαρη που περνεις και θεση εδω μεσα
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.769
- Πόντοι
- 3.846
Και ανορθόγραφος επίσης.Να το αλλάξει σε "γλειφομουνάκιας"Φάουλ είσαι τύπε τι θες κ ανακατεύεις μανάδες κ πατεράδες
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 105
- Like
- 25.494
- Πόντοι
- 26.386
Σωστός ο συνονόματος....Και ανορθόγραφος επίσης.Να το αλλάξει σε "γλειφομουνάκιας"
Τόσο καιρό νόμιζα ότι και τα δύο είναι σωστά, αλλά το γλύφω είναι πιο παλιακό. Χάρις στο σχόλιο σου έμαθα ότι το γλύφω χρησιμοποιείται διαφορετικά. Πχ γλύφω (λαξεύω) την πέτρα, εξού και ο γλύπτης που δημιουργούσε αγάλματα σε αντίθεση με τον γλείφτη που όπου δει κώλο, πάει και χώνει τη γλώσσα του

Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 26.060
- Πόντοι
- 6.256
λολΕμένα μου είπε 80.

με 1-2 αναφορες εδω μεσα και το πηγε μπαμ μπαμ +20?