Πλέον είναι ανατολικά,κοντά Συνδίκα.Δεν αξίζει σαν τεκές είναι μέσα . Διάρκεια μισή ώρα το πολύ, με εκτόνωση στο στόμα μέτριο μασάζ μέτρια πίπα στα 60€Ωραιος φιλε μου.ποση ώρα ηταν η συνάντηση;;και πόσο ηταν η τιμη;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.429
- Πόντοι
- 446
Βλεπεις τι κανει ο ανταγωνισμός αδερφε. Στο βενους ελεγε συν 10 για μπλουζα και συν 10 για παντελονι. Τωρα παρε τα αρχιδια μου νατασακι. Και προστυχολογα θα λες και θα βαλεις και δαχτυλα στον καταλογο και ολα. Που θες κοιλιακους. Αρκουδιαρα.Πέρασμα προ ολίγων ημερών από κρυσταλ. Προτιμήθηκε μπελλα. Στα του αγώνα:
1ο μέρος ικανοποιητικό, ούτε χάδια, ούτε κάτι ιδιαίτερο. Τίμια αρκετά μπορώ να πω.
2ο μέρος πολύ καλό μπορώ να πω ! Ξέρει να σε καυλωνει... Για μένα θετικό ότι το έχει και με τ προστυχολογα μιας και μ αρέσουν αρκετά στο όλο σκηνικό.
Θα προτιμηθεί ξανά σίγουρα
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
Ξέρουμε αν η Ρουμπινί από Crystal βιζιταρει? Πέρασα αυτή τη βδομάδα και ξετρελαθηκα...
τοσο χαλια φιλε? σεξ με τιποτα? κανα βυζι σε αφηνει να πιασεις?Πλέον είναι ανατολικά,κοντά Συνδίκα.Δεν αξίζει σαν τεκές είναι μέσα . Διάρκεια μισή ώρα το πολύ, με εκτόνωση στο στόμα μέτριο μασάζ μέτρια πίπα .
Τελευταία τροποποίηση:
Πολύ καλή φάσηΗ Κατερινούλα στην Μαριάννα τι φάση?
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.809
- Πόντοι
- 216
Σε κανένα από τα πριβέ. Μόνο εκεί και CrystalΕσύ σε ποια άλλα πας
Η Κατερινούλα στην Μαριάννα τι φάση?
Τηλέφωνο από το ίδρυμα; Η αγγελία; Δεν έτυχε να το ακούσω ως τώρα...
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.268
- Πόντοι
- 3.556
Δεν υπάρχει τίποτε είναι πριβεΤηλέφωνο από το ίδρυμα; Η αγγελία; Δεν έτυχε να το ακούσω ως τώρα...
Δεν ζήτησα sex,ναι βγάζει την μπλούζα τηςτοσο χαλια φιλε? σεξ με τιποτα? κανα βυζι σε αφηνει να πιασεις?
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
που κανει προγραμμα αυτη η Μαριαννα ;Η Κατερινούλα στην Μαριάννα τι φάση?
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.769
- Πόντοι
- 3.846
Αυτό φαίνεται κανονικό μασατζίδικο.Βασικά το θεωρώ σίγουρο γιατί μπήκα και στο site τουςΓνώμη για εδώ ; Έχει τίποτα αξιόλογο ;
Τελευταία τροποποίηση:
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.809
- Πόντοι
- 216
priveπου κανει προγραμμα αυτη η Μαριαννα ;
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 612
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα στην παρέα με έχει κάνει εντύπωση το προφίλ αυτής της κουκογιάννη ς έχουμε καμιά εμπειριστατωμένη άποψη για την κοπέλα για πρώτο δεύτερο μέρος συνεδρίας διαβάζω μέσα στο φόρου μα αλλά βλέπω αναφορές απλώς υπάρχει άποψη για το ποιόν της υπάρχει κανείς που μπορεί να βοηθήσει
100 μήνυμα σε 18 χρόνια...Καλησπέρα στην παρέα με έχει κάνει εντύπωση το προφίλ αυτής της κουκογιάννη ς έχουμε καμιά εμπειριστατωμένη άποψη για την κοπέλα για πρώτο δεύτερο μέρος συνεδρίας διαβάζω μέσα στο φόρου μα αλλά βλέπω αναφορές απλώς υπάρχει άποψη για το ποιόν της υπάρχει κανείς που μπορεί να βοηθήσει
Είμαι σίγουρος 1000% ότι αν μπω στο προφίλ σου δεν έχεις δώσει ούτε ΜΙΑ πληροφορία ..
ΟΥΤΕ ΜΙΑ !
πάνε και ενημέρωσε μας....
Πρεπει να τρεμει η Μπελα τωρα..τι ταπα ηταν αυτη αδερφε..Βλεπεις τι κανει ο ανταγωνισμός αδερφε. Στο βενους ελεγε συν 10 για μπλουζα και συν 10 για παντελονι. Τωρα παρε τα αρχιδια μου νατασακι. Και προστυχολογα θα λες και θα βαλεις και δαχτυλα στον καταλογο και ολα. Που θες κοιλιακους. Αρκουδιαρα.
Ειλικρινά αδερφέ τέτοια κατάντια και τέτοιο ξεπεσμό που έπαθε η κοπέλα ...Βλεπεις τι κανει ο ανταγωνισμός αδερφε. Στο βενους ελεγε συν 10 για μπλουζα και συν 10 για παντελονι. Τωρα παρε τα αρχιδια μου νατασακι. Και προστυχολογα θα λες και θα βαλεις και δαχτυλα στον καταλογο και ολα. Που θες κοιλιακους. Αρκουδιαρα.
Ειλικρινά να μην συμβεί σε άνθρωπο!
Να μην συμβεί σε άνθρωπο!
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 612
- Πόντοι
- 81
100 μήνυμα σε 18 χρόνια...
Είμαι σίγουρος 1000% ότι αν μπω στο προφίλ σου δεν έχεις δώσει ούτε ΜΙΑ πληροφορία ..
ΟΥΤΕ ΜΙΑ !
τι λες ρε ΨΩΛΗ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ για δες πριν μιλησεις που μπηκες εχτες και νομιζεις πως εχεις γαμησει ολο τον κοσμο που γαμας με το χαρτζιλίκι του μπαμπα σου οταν εμεις γραφαμε για Βασίλη και Μαγκη και Μαριαννα το πουλακι σου το ειχες μονο για να κατουρας ...... να σεβεσαι εδω μεσα ολους τους συνομιλητες και να μην το παιζεις εξυπνος ..... γιατι φαίνεσαι Βλακας100 μήνυμα σε 18 χρόνια...
ΟΥΤΕ ΜΙΑ !