Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
156
Πόντοι
1
Ωραιος φιλε μου.ποση ώρα ηταν η συνάντηση;;και πόσο ηταν η τιμη;;
Πλέον είναι ανατολικά,κοντά Συνδίκα.Δεν αξίζει σαν τεκές είναι μέσα . Διάρκεια μισή ώρα το πολύ, με εκτόνωση στο στόμα μέτριο μασάζ μέτρια πίπα στα 60€

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.429
Πόντοι
446
Πέρασμα προ ολίγων ημερών από κρυσταλ. Προτιμήθηκε μπελλα. Στα του αγώνα:

1ο μέρος ικανοποιητικό, ούτε χάδια, ούτε κάτι ιδιαίτερο. Τίμια αρκετά μπορώ να πω.

2ο μέρος πολύ καλό μπορώ να πω ! Ξέρει να σε καυλωνει... Για μένα θετικό ότι το έχει και με τ προστυχολογα μιας και μ αρέσουν αρκετά στο όλο σκηνικό.

Θα προτιμηθεί ξανά σίγουρα
Βλεπεις τι κανει ο ανταγωνισμός αδερφε. Στο βενους ελεγε συν 10 για μπλουζα και συν 10 για παντελονι. Τωρα παρε τα αρχιδια μου νατασακι. Και προστυχολογα θα λες και θα βαλεις και δαχτυλα στον καταλογο και ολα. Που θες κοιλιακους. Αρκουδιαρα.

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
310
Πόντοι
21
Ξέρουμε αν η Ρουμπινί από Crystal βιζιταρει? Πέρασα αυτή τη βδομάδα και ξετρελαθηκα...

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
636
Πόντοι
81
Πλέον είναι ανατολικά,κοντά Συνδίκα.Δεν αξίζει σαν τεκές είναι μέσα . Διάρκεια μισή ώρα το πολύ, με εκτόνωση στο στόμα μέτριο μασάζ μέτρια πίπα .
τοσο χαλια φιλε? σεξ με τιποτα? κανα βυζι σε αφηνει να πιασεις?

Τελευταία τροποποίηση:

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.809
Πόντοι
216
Η Κατερινούλα στην Μαριάννα τι φάση?

mikelis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Γνώμη για εδώ ; Έχει τίποτα αξιόλογο ;

Συνημμένα

• IMG_1964.jpeg
    IMG_1964.jpeg
    303,4 KB · Εμφανίσεις: 53

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.769
Πόντοι
3.846
Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
612
Πόντοι
81
Καλησπέρα στην παρέα με έχει κάνει εντύπωση το προφίλ αυτής της κουκογιάννη ς έχουμε καμιά εμπειριστατωμένη άποψη για την κοπέλα για πρώτο δεύτερο μέρος συνεδρίας διαβάζω μέσα στο φόρου μα αλλά βλέπω αναφορές απλώς υπάρχει άποψη για το ποιόν της υπάρχει κανείς που μπορεί να βοηθήσει

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
3.000
Πόντοι
726
Καλησπέρα στην παρέα με έχει κάνει εντύπωση το προφίλ αυτής της κουκογιάννη ς έχουμε καμιά εμπειριστατωμένη άποψη για την κοπέλα για πρώτο δεύτερο μέρος συνεδρίας διαβάζω μέσα στο φόρου μα αλλά βλέπω αναφορές απλώς υπάρχει άποψη για το ποιόν της υπάρχει κανείς που μπορεί να βοηθήσει
100 μήνυμα σε 18 χρόνια...
Είμαι σίγουρος 1000% ότι αν μπω στο προφίλ σου δεν έχεις δώσει ούτε ΜΙΑ πληροφορία ..
ΟΥΤΕ ΜΙΑ !
πάνε και ενημέρωσε μας....

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201
Βλεπεις τι κανει ο ανταγωνισμός αδερφε. Στο βενους ελεγε συν 10 για μπλουζα και συν 10 για παντελονι. Τωρα παρε τα αρχιδια μου νατασακι. Και προστυχολογα θα λες και θα βαλεις και δαχτυλα στον καταλογο και ολα. Που θες κοιλιακους. Αρκουδιαρα.
Πρεπει να τρεμει η Μπελα τωρα..τι ταπα ηταν αυτη αδερφε..

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
3.000
Πόντοι
726
Ειλικρινά αδερφέ τέτοια κατάντια και τέτοιο ξεπεσμό που έπαθε η κοπέλα ...
Ειλικρινά να μην συμβεί σε άνθρωπο!
Να μην συμβεί σε άνθρωπο!

Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
612
Πόντοι
81
Είμαι σίγουρος 1000% ότι αν μπω στο προφίλ σου δεν έχεις δώσει ούτε ΜΙΑ πληροφορία ..
ΟΥΤΕ ΜΙΑ !

ΟΥΤΕ ΜΙΑ !
τι λες ρε ΨΩΛΗ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ για δες πριν μιλησεις που μπηκες εχτες και νομιζεις πως εχεις γαμησει ολο τον κοσμο που γαμας με το χαρτζιλίκι του μπαμπα σου οταν εμεις γραφαμε για Βασίλη και Μαγκη και Μαριαννα το πουλακι σου το ειχες μονο για να κατουρας ...... να σεβεσαι εδω μεσα ολους τους συνομιλητες και να μην το παιζεις εξυπνος ..... γιατι φαίνεσαι Βλακας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom