Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.285
Πόντοι
6.835
Το μαλακισμένο η Ιζαμπέλα είναι με τα τατουάζ που πέρυσι δούλευε στην ερημίτη...την είδα κι εγώ σήμερα.
Αλλά τελικά πήγα δίπλα στη θεία Βλάντα :pipa1: για σίγουρα.
Και η Φρίντα μάλλον μας εγκατέλειψε
Όντως η Ιζαμπελα με τα τατουάζ ήτανε.

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.354
Πόντοι
1.076
Μάγκες εκτός τη καταλινα και τη Άννα έχουμε άλλες μαυρες?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.847
Πόντοι
12.815
Μάγκες εκτός τη καταλινα και τη Άννα έχουμε άλλες μαυρες?
Δεν τις λες μαυρες αυτε ρε μαν... μαυρες ειναι οταν σου χαμογελανε στο σκοταδι και απο το χαμογελο τους καταλαβαινεις και το στιγμα τους....!!!
Πχ η Μονα, Αναμπελ. Η Καταλινα και η Αννα ειναι σκουρωχρωμες μελαμψες.

Η Αννα τι λεει.?? Εχεις φαει καλη.???

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.900
Πόντοι
1.336
Εγώ πάντως Τις προάλλες πήρα μια ρουμάνα στο πρώτο σπιτάκι αριστερά έτσι όπως μπαίνεις στρίβοντας δεξιά από τις Ράγες των τρένων. Αν δεν κάνω λάθος πριν λίγο καιρό δούλευε εκεί μία άλλη ρουμάνα μελαχρινή, της οποίας το όνομα επίσης δεν θυμάμαι αν και την είχα πάρει.

Απ’ όσο θυμάμαι νομίζω την λένε Άννα, είναι γύρω στα 35 με 40, φορούσε ένα ολόσωμο δικτυωτό και είχε μέτριο προς καλό σωματάκι. Πολύ καλά ελληνικά, άψογη Συνεννόηση και φάτσα που παραπέμπει σε αλβανίδα αλλά όντως είναι ρουμάνα.

Δεκτική και θετική σε ότι της είπα στο παράβολο των 30 €, μυρωδάτη και πρόσχαρη, θέλοντας με κανοποίησει
Λεκτικά τις φαντασιωσεις μου, Χωρίς να λέει εγώ δεν τα λέω αυτά και τέτοια! Κώλος όπως σασ είπα αρκετά καλός. Θα το χαρακτήριζα γήινο.

Σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος με το απλό παράβολο των 30 €, ίσως ξανά προτιμηθεί

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
Εγώ πάντως Τις προάλλες πήρα μια ρουμάνα στο πρώτο σπιτάκι αριστερά έτσι όπως μπαίνεις στρίβοντας δεξιά από τις Ράγες των τρένων. Αν δεν κάνω λάθος πριν λίγο καιρό δούλευε εκεί μία άλλη ρουμάνα μελαχρινή, της οποίας το όνομα επίσης δεν θυμάμαι αν και την είχα πάρει.

Απ’ όσο θυμάμαι νομίζω την λένε Άννα, είναι γύρω στα 35 με 40, φορούσε ένα ολόσωμο δικτυωτό και είχε μέτριο προς καλό σωματάκι. Πολύ καλά ελληνικά, άψογη Συνεννόηση και φάτσα που παραπέμπει σε αλβανίδα αλλά όντως είναι ρουμάνα.

Δεκτική και θετική σε ότι της είπα στο παράβολο των 30 €, μυρωδάτη και πρόσχαρη, θέλοντας με κανοποίησει
Λεκτικά τις φαντασιωσεις μου, Χωρίς να λέει εγώ δεν τα λέω αυτά και τέτοια! Κώλος όπως σασ είπα αρκετά καλός. Θα το χαρακτήριζα γήινο.

Σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος με το απλό παράβολο των 30 €, ίσως ξανά προτιμηθεί
Τελεια...

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
Η Μιρελα μιλφ που μπορουμε να την βρουμε;
Πρωϊνη;
Διαβασα στο μεδουσα ειναι. Που ειναι αυτο;
Ευχαριστω

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
22.529
Πόντοι
8.296
πως σας αρεσει η Φριντα ρε παιδια; Εγω χαλια ειχα περασει οταν την δοκιμασα. Τελευταια φορα την ειδα πριν 2 εβδομαδες σε πρωινη βαρδια στα καινουρια στην ερημιτη 3ο η 4ο απο τον δρομο. Γιατι μαλακισμενι η Ιζαμπελα;
Η Φρίντα πήρε μεταγραφή στα καινούργια σπιτάκια στου Ερημίτη;

Bilzerian1991

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2023
Like
179
Πόντοι
0

ivanovi

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2023
Like
278
Πόντοι
20
Δεν τις λες μαυρες αυτε ρε μαν... μαυρες ειναι οταν σου χαμογελανε στο σκοταδι και απο το χαμογελο τους καταλαβαινεις και το στιγμα τους....!!!

Με την Άννα έχω περάσει εγώ 3 φορές. Γενικά καλή και πρόθυμη, θα ξαναπάω εάν δεν βρω τπτ καλύτερο στην επόμενη μου τσάρκα.

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.435
Πόντοι
201

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.354
Πόντοι
1.076

Προσωπικά εγώ περιμενω πως και πως να γυρίσει συνήθως έρχονται 3 μήνες φευγουν 3 ΕΕ ναι το ξερω αυτές που έγραψα είναι καφέ πιο πολυ σαν τη αναμπελ εννοώ έχεις δίκιο και σε σωματότυπο

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.354
Πόντοι
1.076
Η απάντηση που έδωσα ήταν για αναμπελ μετά είδα ότι λες Άννα όχι δεν δοκίμασα μια φορά ήταν στο δωμάτιο με έναν μπορεί και 2 ώρες πέρασα άλλη μέρα που ήταν φρι τη είδα αλλά δεν πέρασα μου φάνηκε κουρασμένη αλλά φίλος πέρασε με είπε καλούτσικα ητσν

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
368
Πόντοι
21

Η άλλη η μελαχρινή που λες πρωινή βάρδια ήταν;;

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Πάντως την Μιρελα την έχω πετύχει στο Σκλαβενίτη μέρα 2 φορες να ψωνίζει.. Θα αλλάξτε γνώμη αν δείτε πως είναι εκτός δουλειάς....
Για μέσα στο δωμάτιο για ένα 30αρη κ βαρετό σεξ δεν τα χαράμιζω. Για κάνα πιτσιρίκο με λίμπιντο στο τερμα και που η πουτσα σηκώνεται μόνο με ένα άγγιγμα καλή είναι.

Neos1995

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2024
Like
112
Πόντοι
0
Πάντως την Μιρελα την έχω πετύχει στο Σκλαβενίτη μέρα 2 φορες να ψωνίζει.. Θα αλλάξτε γνώμη αν δείτε πως είναι εκτός δουλειάς....
Για μέσα στο δωμάτιο για ένα 30αρη κ βαρετό σεξ δεν τα χαράμιζω. Για κάνα πιτσιρίκο με λίμπιντο στο τερμα και που η πουτσα σηκώνεται μόνο με ένα άγγιγμα καλή είναι.

Καλημέρα, θέλω να πάω με αυτή. Είναι καλή για πρωταρη; πόσα λεφτά χρεωνει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom