Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (9 μέλη και 37 επισκέπτες)

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.239
Πόντοι
10.555
Πάντως την Μιρελα την έχω πετύχει στο Σκλαβενίτη μέρα 2 φορες να ψωνίζει.. Θα αλλάξτε γνώμη αν δείτε πως είναι εκτός δουλειάς....
Για μέσα στο δωμάτιο για ένα 30αρη κ βαρετό σεξ δεν τα χαράμιζω. Για κάνα πιτσιρίκο με λίμπιντο στο τερμα και που η πουτσα σηκώνεται μόνο με ένα άγγιγμα καλή είναι.
τι εννοεις πως ειναι εκτος δουλειας; εμφανισιμη η οχι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν νομιζω, γυρω στα 30 θα ελεγα

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.354
Πόντοι
1.076
https://*****.gr/listing/camila/
Ξαναγυρισε η αλινα από ρεντ για όποιον δεν προλαβε κριτική θα δοκιμάσω το ΣΚ αν δουλευει και θα σας ανεβάσω κριτική

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
222
Πόντοι
21
Πάντως την Μιρελα την έχω πετύχει στο Σκλαβενίτη μέρα 2 φορες να ψωνίζει.. Θα αλλάξτε γνώμη αν δείτε πως είναι εκτός δουλειάς....
Για μέσα στο δωμάτιο για ένα 30αρη κ βαρετό σεξ δεν τα χαράμιζω. Για κάνα πιτσιρίκο με λίμπιντο στο τερμα και που η πουτσα σηκώνεται μόνο με ένα άγγιγμα καλή είναι.
Πολυ χαλια?

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.445
Πόντοι
4.005
https://*****. gr/listing/camila/
Τι τούμπανο είναι αυτό ρε συμπαίκτες? Αυτή δεν δούλευε πριν καιρό ως εσκορτ με καλές κριτικές?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.290
Πόντοι
37.562

terminator

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
153
Πόντοι
1
Σύντροφοι ανεβαίνω Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα. Ποιο είναι το καταλληλότερο στούντιο για μοντέλε κορίτσια;

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.239
Πόντοι
10.555

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
494
Πόντοι
21
Σε καταλαβαινω απολύτως. Τα ίδια ακριβώς θα έλεγα και εγώ για την Ντόνα που την είδα στο τζάμπο με το γιο της και τον άντρα της. Πολύ σωστά τα έγραψες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
368
Πόντοι
21
Σε καταλαβαινω απολύτως. Τα ίδια ακριβώς θα έλεγα και εγώ για την Ντόνα που την είδα στο τζάμπο με το γιο της και τον άντρα της. Πολύ σωστά τα έγραψες.
Αυτήνα θα ξαναδουλέψει η το κρέμασε οριστικά;;

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
494
Πόντοι
21
Αυτήνα θα ξαναδουλέψει η το κρέμασε οριστικά;;
Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω φίλε μου αλλά τίποτα δεν αποκλείεται. Άλλωστε και η κολλητή της η Λούνα και η κουμπάρα της η Λουσι το κρέμασαν σχετικά νωρίς. Γιατι όχι και αυτή έστω και σε πιο μεγάλη ηλικία; 40 ειναι

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω φίλε μου αλλά τίποτα δεν αποκλείεται. Άλλωστε και η κολλητή της η Λούνα και η κουμπάρα της η Λουσι το κρέμασαν σχετικά νωρίς. Γιατι όχι και αυτή έστω και σε πιο μεγάλη ηλικία; 40 ειναι
Λούνα τρελά γαμησια αν και μετρια σε εμφάνιση. Με το σήμα μερσεντεζ για ταττοο στην μέση της το έβλεπες όταν ήταν στα τέσσερα. Τρυγηρναει με ένα άσπρο κάμπριο μερσεντεζ με πινακίδα το ονομα της.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Λούνα τρελά γαμησια αν και μετρια σε εμφάνιση. Με το σήμα μερσεντεζ για ταττοο στην μέση της το έβλεπες όταν ήταν στα τέσσερα. Τρυγηρναει με ένα άσπρο κάμπριο μερσεντεζ με πινακίδα το ονομα της.
Αυτή ήταν που είχε δώσει τα πορνόνιατα της στο Βαρδάρη;
Το τατουάζ χαρακτηριστικό και περίεργο εκείνη την εποχή αφού σου έμενε σκεπτόμενος γιατί κάποια να κάνει το σήμα της Μερσεντές πάνω της .
Επίσης είχε και ένα άλλο δυνατό τότε με τατού μάτια στην μέση της όταν ήταν στα τέσσερα,αλλά πάνε πολλά χρόνια όνομα δεν θυμάμαι με τίποτα .

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Αυτή ήταν που είχε δώσει τα πορνόνιατα της στο Βαρδάρη;
Το τατουάζ χαρακτηριστικό και περίεργο εκείνη την εποχή αφού σου έμενε σκεπτόμενος γιατί κάποια να κάνει το σήμα της Μερσεντές πάνω της .
Επίσης είχε και ένα άλλο δυνατό τότε με τατού μάτια στην μέση της όταν ήταν στα τέσσερα,αλλά πάνε πολλά χρόνια όνομα δεν θυμάμαι με τίποτα .
Σωστά κ γω σπάω το κεφάλι αλλά δεν..

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.513
Πόντοι
4.587

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
701
Πόντοι
301
Η κατάσταση τα πρωινά είναι τραγικότατη ολες θείες χοντροκολες μες την κυτταρίτιδα!!!
το βραδύ παίζει τίποτα καλύτερο η μια από τα ιδια?!
είχε έρθει μια σασα η σαρα στο lips αλλά εξαφανίστηκε και αυτή σε μια εβδομάδα!!
αυτές ρε παιδιά για να της γαμισουμε πρέπει να μας πληρώσουν και όχι να πληρώσουμε αν είναι δυνατόν!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom