Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
"Δικοί μου" είναι όλοι οι νίγγκερς και ινδιάνοι του κόσμου.
1ΠρόσωπόΜηΕπιθυμητό (εις τους παροικούντας την Εδέμ)..........
Καλησπερίζω και Απολογούμαι που πετάγομαι σαν την Ινδιάνικη ΣφηνόΠουτσα στην κουβέντα Σας. Εξ'αφορμής λοιπόν της φράσης σου, που παραθέτω και ένεκα του γεγονότου, πως τα λοιπά χλωμά πρόσωπα στα οποία απευθύνθηκα για να μάθω ο αδαής και αμόρφωτος Ινδιάνος, με απαξιώνουν ΠΛΗΡΩΣ (Δεν τους αδικώ..... Η γνώση είναι Δύναμη λέμε εδώ στην Τσιάπας), ερωτώ εσένα μήπως και καταλάβω τί ακριβώς έγινε εκεί στο Ελλαδιστάν, για να έχουμε και εμείς εδώ στην Τσιάπας τον απαίδευτο νού μας....
Αν καταλαβαίνω σωστά υπήρξε μία περίοδος όπου τηρουμένης της αρχής της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ(Τόσα δίνω...) και της ΖΗΤΗΣΗΣ(Πόσα θές...), τα μισά χλωμά πρόσωπα ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΝΕ και τα άλλα μισά χλωμά πρόσωπα ΑΓΟΡΑΖΑΝΕ. Κάπου εκεί πρέπει να μπαίνει στο Παιχνίδι η Απρόσωπη Τραπεζα, η οποία πρέπει να έδωσε Μπιχλιμπίδια (ΔΑΝΕΙΑ) και στους μεν για να κατασκευάσουν και στους δε για να αγοράσουν. Απ'όσο καταλαβαίνω όμως σκοπός του Παιχνιδιού αυτού είναι το ΚΕΡΔΟΣ. Η Τράπεζα λοιπόν προκειμένου να βγάλει ΥΠΕΡΚΕΡΔΟΣ, υποθέτω πως είπε στους μεν Κατασκευαστές "Χτίστε ΟΣΟ ΘΕΤΕ και από Μπιχλιμπίδια άλλο τίποτα. Εγω θα είμαι δίπλα σας (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ). ΑΛΛΑ... να βγάλω και Εγώ το ΚΑΤΙΤΙΣ ΜΟΥ". Στους δε Αγοραστές μάλλον είπε "Πάρτε Ο,ΤΙ Τίπι γουστάρετε. Και από Μπιχλιμπίδια Εγω είμαι εδώ. Θα μου τα δίνετε όταν και εάν έχετε σε βάαααααθος χρόνου(ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ). Δεν θα χαθούμε άλλωστε. ΑΛΛΑ..να βγάλω και Εγώ το ΚΑΤΙΤΙΣ ΜΟΥ. Αυτό το κατιτίς λοιπόν το έβαλε με ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ στους πάπυρους που έδωσε στα Χλωμά πρόσωπα να υπογράψουν και το ονόμασε Τόκοι/Επιτόκοι/Πάνω-Κάτω Τόκοι/Απότοκοι και Στόκοι. "Και μην ανυσηχείτε χλωμά πρόσωπα" είπε η Τράπεζα "Το Νταβαντζηλίκι του Κράτους (Συμβολαιογραφικα-Δικηγορικά Έξοδα) Σας το προσφέρω ΕΓΩ".
Οι μεν Κατασκευαστές λοιπόν για να βγάλουν και αυτοί το ΚΑΤΙΤΙΣ ΤΟΥΣ άρχισαν να πουλούν τα Τίπι που κατασκεύασαν είτε ΚΑΚΟΦΤΙΑΓΜΕΝΑ και με φτηνά υλικά, είτε ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ανάλογα το βοσκοτόπι που βρισκόταν το κάθε Τίπι ή διαφημίζοντας το σαν παλάτι. Οι δε Αγοραστές για να βγάλουν το ΚΑΤΙΤΙΣ ΤΟΥΣ, είτε ΕΚΟΨΑΝ έξοδα τα οποία θεώρησαν μη αναγκαία, είτε προτίμησαν Τίπι μαγικά και ονειρεμένα (ρετιρέ, ευάερα,ευήλια, διαμπερή και διακοσμημένα με ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ. Να αξίζει τουλάχιστον.
Οι Κατασκευαστές πρέπει να πούλησαν πολλά Τίπι και μάλλον έβγαλαν πολλά μπιχλιμπίδια με τα οποία εξαγόρασαν νεαρές Ινδιάνες, Κανό και Άμαξες και κάποιοι έθαξαν μερικά στη γή για ώρα ανάγκης. Αλλά μάλλον τους χτύπησε ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ και από τη ζαλάδα τους ξεχάσανε να σταματήσουνε να σκάβουν... εχμ! συγγνώμη να χτίζουν ήθελα να πώ. Οι Αγοραστές από την άλλη πρέπει να αγόρασαν το Τίπι που πάντα ονειρευόντουσαν, θαμπώθηκαν τόσο πολύ όμως που δεν κατάλαβαν πως πληρώναν το ΤΣΙΓΚΙΝΟ Τίπι για ΧΡΥΣΟ.
Τώρα πρόσφατα όμως πρέπει η Τράπεζα να βγήκε και να ανακοίνωσε στα χλωμά πρόσωπα τα εξής "Μάγκες! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ. Αρχίστε να μου δίνετε το ΚΑΤΙΤΙΣ ΜΟΥ αλλιώς θα πάρω Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΠΙΣΩ....". Τα Χλωμά πρόσωπα χλώμιασαν ακόμα παραπάνω. Οι μεν έμειναν με ΠΟΛΛΑ Τίπι στο χέρι που δεν μπορούν, τώρα που τέλειωσαν τα μπιχλιμπίδια, να τα πουλήσουν. Οι δε έμειναν με το ΤΣΙΓΚΙΝΟ Τίπι τους και αποφάσισαν πως προτιμούν να συμβιβαστούν τελικά και με ένα Χάλκινο Τίπι, αρκεί να το πληρώσουν και για Χάλκινο. Την ίδια ώρα που η Τράπεζα περιμένει αυτά που έδωσε συν τους Τόκοι/Επιτόκοι/Στόκοι που τρέχουνε....
1ΠρόσωποΜηΕπιθυμητό....
Έτσι έγιναν τα πράγματα?
Πού πήγανε τα Μπιχλιμπίδια της Τράπεζας?
Τί είναι λαμόγια? Καμιά αγέλη?
Γιατί τα Χλωμά Πρόσωπα που κατασκευάζουν δεν βάνουν τα Μπιχλιμπίδια τους στο "Χρηματιστήριο"?
Γιατί τα Χλωμά Πρόσωπα που αγοράζουν δεν κάνουν "ιχνηλάτηση εδάφους" σαν καλά ζώα?
Τί θα τα απογίνουν τα Τίπι?
Ποτε θα τελειώσουν οι Τόκοι/Απότοκοι?
Γιατί η Τράπεζα δίνει Μπιχλιμπίδια στην Φυλή των Πακ-Ίντιανς?
Που τα βρήκανε τα Μπιχλιμπίδια (καταναλωτική πίστη) αυτοί?
Γι'αυτό ζητούν τα Χλωμα Πρόσωπα να φύγουνε και να πάνε αλλού αυτοί?
Πού να πάνε?
Ζητώ συγγνώμη αν σου ζαλίζω τα κεφάλια με τις τόσες ανόητες ερωτήσεις μου.... αλλά είναι τόσα πολλά που συμβαίνουν εκεί στο Ελλαδιστάν και τόσο ενδιαφέροντα που το βράδυ γύρω από τη φωτιά τα διηγούμαι στην υπόλοιπη Φυλή μου και τα κουβεντιάζουμε για να δούμε και εμείς πως θα προοδεύσουμε....
Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς καθ'όσον το ΣΥΣΤΗΜΑ εδώ στην Επαρχία Τσιάπας πάλι ΠΕΦΤΕΙ και πρέπει να το ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ για να επικοινωνούμε.........
Κακός Ινδιάνος Μίλησε..........