Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.512
- Πόντοι
- 1.446
Σε περιμενουμε πισω στην ΑθηναΚαλή Κυριακή!
Προτελευταία μέρα πού θα βρίσκομαι κοντά σας
Σε περιμενουμε πισω στην ΑθηναΚαλή Κυριακή!
Προτελευταία μέρα πού θα βρίσκομαι κοντά σας
Nα σου πω ρε φίλε μου με όλη την συμπάθεια που δεν σου έχω,τι σ έκανε η συγκεκριμένη και βγάζεις γκαιλε?φιλικά πάντα #δεν#δενΑντε παλι αυτη με τις φωτο
Μας έχει κουράσει το μπαζο.Ερχεται θεσσαλονικη τα κονομαει χοντρά και μόνο που δεν μας λέει να της πούμε και ευχαριστώ.Ειμαστε η χειροτ
Nα σου πω ρε φίλε μου με όλη την συμπάθεια που δεν σου έχω,τι σ έκανε η συγκεκριμένη και βγάζεις γκαιλε?φιλικά πάντα #δεν#δεν
Έτσι είναι τυπε όταν ζεις επαρχία ......πρέπει να λες και ευχαριστώ που έχεις ως επιλογή ακόμα και αυτήν για λίγες μέρες ......παρακμή και σαπιλα είναι αυτή η πόλη ......Μας έχει κουράσει το μπαζο.Ερχεται θεσσαλονικη τα κονομαει χοντρά και μόνο που δεν μας λέει να της πούμε και ευχαριστώ.
Πες τα ρε παιχταρά μου που αποθεώνουν όλοι το κάθε τρίμπαζο. Αη στο διάλο βγήκε και ένας να μιλήσει έξω από τα δόντια.Τελικά πολύ κακώς δεν έγραψα κριτική τόσο καιρό.... Με του που έγραψα κάτι όσο πιο κόσμια μπορούσε δεν σου άρεσε και το γυρνάς στην επίθεση. οκ
Στεφανία, συγνώμη αλλά τα μούτρα σου δεν βλέπονται.
όσο για τις φωτογραφίες που ανεβάζεις, μπράβο, κρύβουν καλά το ότι είσαι χοντρούλα κούκλα μου. οκ;
Το πρόγραμμα το ρωτάς από την αρχή. άρα από την αρχή σου δήλωσα ότι θέλω και σεξ.
την ώρα που κάνεις μασάζ δεν μπορεί ο άλλος να σκεφτεί ότι το σεξ θα είναι άθλιο μαζί σου και να σου πει, τράβα μου μια μαλακία να τελειώνω.
εντάξει; σου έλυσα τις απορίες;
φταίμε τελικά κι εμείς που προσπαθούμε να είμαστε κόσμιοι.
Σε ποιο luxury του Ευόσμου ή στη Μοναστηρίου βρίσκεται?Παρόλο που δεν είμαι fan του BBW (Big Beautiful Woman) πέρασα υπέροχα με την Αλεξάνδρα. Είναι ευχάριστη κοπέλα, έχει πραγματικά δυνατά χέρια για μασάζ και ναι έχει ΒΥΖΑΡΕΣ.
Σε ποιο luxury του Ευόσμου ή στη Μοναστηρίου βρίσκεται?
Κοιταχτε παίδες.. περί ορέξεως οκ.. αλλά μπαζο ολκής η κοπέλα! Απορώ πως πάτε;; Και αναιδείς, 10 φορές την έδιωξαν απ το θρεντ αλλά στα αρκιντια της η σαβούρα! αΜας έχει κουράσει το μπαζο.Ερχεται θεσσαλονικη τα κονομαει χοντρά και μόνο που δεν μας λέει να της πούμε και ευχαριστώ.
Επαγγελματική μαλαξη - Θεσσαλονίκη Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης, Μακεδονία (72838-7) FreeList.gr το μόνο που βρίσκω είναι αυτό.. ισχύει?παιδιά μια μαρια από το freelist είδα κάποιες σελίδες πίσω την αγγελία αλλά ανοίγω και βγαίνει κενό...δεν ισχύει πλέον?
Αυτή είναιΕπαγγελματική μαλαξη - Θεσσαλονίκη Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης, Μακεδονία (72838-7) FreeList.gr το μόνο που βρίσκω είναι αυτό.. ισχύει?
Αξιζει ?Αυτή είναι
Μια περίοδο δουλεύει κ μια δε δουλεύει αναλόγως σε τι φάση θα την πετύχεις. Πάντως μέτρια σε εμφάνισηπαιδιά μια μαρια από το freelist είδα κάποιες σελίδες πίσω την αγγελία αλλά ανοίγω και βγαίνει κενό...δεν ισχύει πλέον?
για τα πολλά ναι. Αλλά νομίζω είναι για μια φορά. Μην περιμένεις κάτι ουαου σε παρουσιαστικό.Αξιζει ?
το golden spa στην όλγας άλλαξε όνομα; δεν το βρίσκω στο instagram.
έφερε τίποτα αξιόλογο;