You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
GrStallion
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Like
- 177
- Πόντοι
- 1
καλησπέρα ξέρουμε αν η εβελινα τσιβου ειναι ακόμα στο golden και αν στο πριβέ τα κάνει ακόμα όλα?
Ναι και ναι
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 9.243
- Πόντοι
- 6.286
δεν τα κάνει όλα μαν. ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΟΟΛΛΛΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!καλησπέρα ξέρουμε αν η εβελινα τσιβου ειναι ακόμα στο golden και αν στο πριβέ τα κάνει ακόμα όλα?
psolarmenistis-123
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 428
- Πόντοι
- 21
Αλκα πήγαινε. Αν έχεις κέφια και καλό μπάτζετ ίσως είναι από αυτά που το αξίζουνΠαιδιά που προτείνετε για σήμερα?
Έχω κέφια.
Ουκρανία και Ρωσία θέλω...
χμμ δεν ξέρω για αλκά πολύ άρπα κόλλα οι χοροί εκεί.Παρα θέλει πολύ χρήμα για να περάσεις καλά.Αλκα πήγαινε. Αν έχεις κέφια και καλό μπάτζετ ίσως είναι από αυτά που το αξίζουν
Είπαμε να χαλάσουμε αλλά όχι και 300αρικο
Το toys λεει εχει καμια εμφανισιμη?
psolarmenistis-123
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 428
- Πόντοι
- 21
Εγώ σκέφτομαι το άλλο σκ να πάω ή kinky ή Babylon ; αν ξέρετε κάτι σφύριξτεχμμ δεν ξέρω για αλκά πολύ άρπα κόλλα οι χοροί εκεί.Παρα θέλει πολύ χρήμα για να περάσεις καλά.
Είπαμε να χαλάσουμε αλλά όχι και 300αρικο
Το toys λεει εχει καμια εμφανισιμη?
Faliriotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2018
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα μια Λίζα Ρωσίδα από Κρασνοντάρ η Βλαδιβοστόκ που ήταν FBI πριν 1 με 1,5 χρόνο ξέρετε που μπορεί να είναι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.
Paloukotis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 384
- Πόντοι
- 21
Πέρασμα από caissa χρόνος που άντεξα μ ιση ώρα και δρόμο 10 γυναίκες κάτι Ινδιάνες λατινες κάτω του μετρίου τέτοιο χάλι δεν έχω ξαναδεί το μαγαζί άδειο.Μετα πήγα Μούσσες εκεί είχε αρκετό κόσμο περίπου 13 γυναίκες έψαχνα με το κερί να βρω καμία καλή κάτι γιαγιάδες και κάτι χοντρές μόνο το πολονεζακι και δύο ακόμα από ομορφιά τραγικά πράγματα έχει δώσει το βάρος στο golden δυστυχώς κρίμα γιατί έχει κόσμο.
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.937
- Πόντοι
- 7.636
Τι είσοδο έχουν;10;Πέρασμα από caissa χρόνος που άντεξα μ ιση ώρα και δρόμο 10 γυναίκες κάτι Ινδιάνες λατινες κάτω του μετρίου τέτοιο χάλι δεν έχω ξαναδεί το μαγαζί άδειο.Μετα πήγα Μούσσες εκεί είχε αρκετό κόσμο περίπου 13 γυναίκες έψαχνα με το κερί να βρω καμία καλή κάτι γιαγιάδες και κάτι χοντρές μόνο το πολονεζακι και δύο ακόμα από ομορφιά τραγικά πράγματα έχει δώσει το βάρος στο golden δυστυχώς κρίμα γιατί έχει κόσμο.
Paloukotis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 384
- Πόντοι
- 21
Ναι 10Τι είσοδο έχουν;10;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μάλλον όχιYparxei τέλος πάντων τπτ με 2 3 καλεςν τυπισσες εκτός από αλκα και Γκόλντεν?
Paloukotis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 384
- Πόντοι
- 21
Ναι πήγα χτες μην πας θα κλάψεις νεκρά κοπέλες καμία 10 άρια η μία χειρότερη από την άλλη τέτοιο χάλια υλικό δεν έχω ξαναδεί ειδικά στο Babylon που πάντα έβρισκες ωραίες .εχει κανεις εικονα για Babylon τι παιζει?
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 743
- Like
- 52.326
- Πόντοι
- 36.988
Έχει πέσει πάρα πολύ.Ναι πήγα χτες μην πας θα κλάψεις νεκρά κοπέλες καμία 10 άρια η μία χειρότερη από την άλλη τέτοιο χάλια υλικό δεν έχω ξαναδεί ειδικά στο Babylon που πάντα έβρισκες ωραίες .
Κάτω του μετρίου σε εμφάνιση όλες και σε συμπεριφορά χάλια.
πΟΙΑ είναι η καλύτερη λύση όσον αναφορά ένα σωστό μαγαζί λοιπόν σοφέ γέροντα?Έχει πέσει πάρα πολύ.
Κάτω του μετρίου σε εμφάνιση όλες και σε συμπεριφορά χάλια.
Paloukotis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 384
- Πόντοι
- 21
CaissaΞερετε σε ποιο μαγαζι πηγε ο κλασσικος Νικος με το κομπολοι που ηταν στο Ανατολη ?
Ευχαριστω.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 9.243
- Πόντοι
- 6.286
πολύ μακριά από το ανατολή δηλ.Caissa