Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΣωσταΑντί να σηκωθούμε όλοι, να μαζευτούμε, να βάλουμε από ένα χεράκι να ολοκληρωθεί ο νέος χώρος της Κυρίας πηγαίνουμε για μπάνια και καβλαντιζουμε οι αχαΐρευτοι ……![]()
Η μόνη βοήθεια που σου ζήτησα, ξέρεις .... και σε βλέπω να μην το κάνεις.... θα βάλεις και στις τσεπες χαστούκια....Αντί να σηκωθούμε όλοι, να μαζευτούμε, να βάλουμε από ένα χεράκι να ολοκληρωθεί ο νέος χώρος της Κυρίας πηγαίνουμε για μπάνια και καβλαντιζουμε οι αχαΐρευτοι ……![]()
Ήλπιζε σε μεγαλύτερο στραπ ..,Η μόνη βοήθεια που σου ζήτησα, ξέρεις .... και σε βλέπω να μην το κάνεις.... θα βάλεις και στις τσεπες χαστούκια....
Καλησπέρα πλάσματα μου
Αν σε δεις ομως μετά, μην μου λές πωωωω κυρία αγνώριστη έγινε....Αν σας ευχαριστει εσάς να με σκίσετε , η δίκη μου χαρα είναι 2πλάσια….
Μόλις έγραψες το σεναριο του πρωτου video..και θα παιζει υποκρουση το "κορμι και αλατι" της μπεσυ αργυρακη..Αντί να σηκωθούμε όλοι, να μαζευτούμε, να βάλουμε από ένα χεράκι να ολοκληρωθεί ο νέος χώρος της Κυρίας πηγαίνουμε για μπάνια και καβλαντιζουμε οι αχαΐρευτοι ……![]()
Ήδη την έχετε κάνει αγνώριστη ;)Αν σε δεις ομως μετά, μην μου λές πωωωω κυρία αγνώριστη έγινε....
Μη μου χαλάσεις το έργο τέχνης όμως .....Ήδη την έχετε κάνει αγνώριστη ;)
Πώς να το χαλάσω ; Με καρότα; Πφφφφ. Πολύ μικρά ….;)Μη μου χαλάσεις το έργο τέχνης όμως .....
Μελιτζάνα ?Πώς να το χαλάσω ; Με καρότα; Πφφφφ. Πολύ μικρά ….;)
Ό,τι και να βάλω θα λείπει το διονυσιακο βλέμμα ευχαρίστησης που έχετε όταν μπαίνετε μέσα μου….;)Μελιτζάνα ?
Κανονικά πρέπει να μπει μικρότερο την επόμενη φορά για τιμωρια. Και μετα δυο νούμερα μεγαλύτερα με τη μια….Ήλπιζε σε μεγαλύτερο στραπ ..,
Πώς τα καταφέρνεις να είσαι τόσο γρήγορα από το ταμ στο τουμ, πραγματικά αξιοθαύμαστο...Τελικά εκείνο το concept με τη βίλα και εμάς ντυμένους να περιμένουμε την Κυρία το κάψαμε …;