athinaios44
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 121.249
- Πόντοι
- 24.631
Τσακο εσύ 13+0 κωλομπαρα![]()
Τσακο εσύ 13+0 κωλομπαρα![]()
Τσακο εσύ 13+0 κωλομπαραΕΙΣΑΙ ΠΕΙΝΙΡΛΑΚΙΑΣ ΜΠΟΥΣΤΗΣ

Ρε φιλε αληθεια τωρα θες απαντηση?Πιες κανα καφε και μπολικο νερο γιατι μαλλον εχεις ξεκινησει τα τσιπουρα απο το μεσημερι και σε εχουν πιασει για τα καλα.....Δεν μας βλεπεις στα εγχωρια της μπαλας και την ιδια ωρα δεν αναφερεις τα εγχωρια στο μπασκετ!!!Ειπαμε να κανεις προπαγανδα αλλα εσυ το τερματισες μεχρι και τον ραοπαο ξεπερασεςΣυμφωνα με αυτα που εχεις ζησει και μεσα και οι πορειες λοιπον. Οχι μονο οι κουπες. Οπως επιθυμεις.
Εχω ζησει τρεις ευρωπαικες κουπες στο μπασκετ, σε εχω αποκλεισει δυο φορες απο φαιναλ φορ, και συνολικα εχω παει σε 9 (εννεα) τελικους. Αρα ο Μπασκετικος Ολυμπιακος ειναι ανωτερη δυναμη απο τον μπασκετικο Παναθηναικο. Αρα, αυτος που δεν φτανει σε μια απο τριχα απο τα αρχιδια του αλλου ειναι ο Παναθηναικος.
Στο ποδοσφαιρο πηγες αλλα δεν εφερες και τιποτα απλα πηγες. Ουτε εγω εχω φερει τιποτα αρα ειμαστε ισοπαλια ευρωπαικα και επειδη ειμαι καλος ανθρωπος αντε να βαθμολογησω ευρωπαικα παντα, εσενα με 7 και εμενα με 6. Δεν ειναι μεγαλη η αποσταση μεταξυ μας. Στα εγχωρια, εισαι πολυ χαμηλα δεν σε βλεπω
Τακαρε ασε τα σαλια και πες μας.....Τον αλβερτη θα τον περασετε ποτε σας ρε μαλακες ναι η οχι??μαιος με σεπτεμβριος, η καλυτερη εποχη του τρακη...εχει αμολησει και τα πιστα σκυλιά του να γραφουν ολημερις και οληνυχτις αρθρα για την υπερομαδα που θα φτιαξει...
οπως περυσι που φερανε τον παρις λι που ειχε σβησει τον σλουκα και εναν λιθουανο που ηταν η μετενσαρκωση του σαμπόνις...φετος θα φερουν τον βιλανοβα, θα φερουν και κανα ακομα γνωστό όνομα, και θα νομιζουν οτι γινανε γιουγκοπλαστικα...
εχει να παει το κλαρινο συννεφο...
ρε φιλε πραγματικα εντελως φιλικα , εισαι μειωμενης αντιληψης?
πριν κανα μηνα προσπαθουσα να σου εξηγησω οτι ελεγες μαλακιες με τα πεναλτυ του παναθηναικου στη μπαλα...
σου εφερα παραδειγμα τις βολες στο μπασκετ κλπ...
σου λεει το παλικαρι κατι σωστο και τον βγαζεις μαλακα βγαζοντας δικα σου αυθαιρετα συμπερασματα για να ικανοποιησεις τον εγωισμο σου μαλλον...
αντε παμε παλι να εξηγησω τα αυτονοητα που δεν αμφισβητει ουτε ο τσουκαλας ...
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΙ
6 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ
39 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
20 ΚΥΠΕΛΛΑ
ΓΑΥΡΟΣ ΤΙΤΛΟΙ
3 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ
13 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
11 ΚΥΠΕΛΛΑ
Τωρα εξηγησε μας πως στο διαολο ΜΟΝΟ ΕΣΥ πιστευεις οτι "εισαι ανωτερη δυναμη απο τον μπασκετικο παναθηναικο"...
Μετράνε και οι πορείες παιδιάΡε φιλε αληθεια τωρα θες απαντηση?Πιες κανα καφε και μπολικο νερο γιατι μαλλον εχεις ξεκινησει τα τσιπουρα απο το μεσημερι και σε εχουν πιασει για τα καλα.....Δεν μας βλεπεις στα εγχωρια της μπαλας και την ιδια ωρα δεν αναφερεις τα εγχωρια στο μπασκετ!!!Ειπαμε να κανεις προπαγανδα αλλα εσυ το τερματισες μεχρι και τον ραοπαο ξεπερασες
καλα και ο παρις λι τα ιδια εκανε περυσι στον σλουκα και νομιζατε οτι φτιαξατε ομαδαρα...ο βιλντοζα ειναι ο ενας μονο...εχει και αλλα παιδια που ερχονται + τον οθωμανο + το γηπεδο.
στα 2 ματς που σε ξεφτιλισαν τα ορτοντοξ μπραδερς φετος θυμασαι τι του εκανε του γουοκαπ ?
τι εγινε ουτε τα προσχηματα?
ο καφετζης ταξιδακι στο καουνας με τσαρτερ ναυλωμενο απο τους αυγουλοματηδες?
αν το ειχε κανει αυτο ο βασιλακο μια φορα στα 30 χρονια θα ειχατε κατεβασει τα τανκς πουτανες...
τωρα ειναι απλα κυριακη...σιχαματα διαμαρτυρεστε κιολας...
40 μύρια μπάτζετ θέλει ο Τούρκος για να δουλέψει; Ο πρεζακιας το ξέρει;καλα και ο παρις λι τα ιδια εκανε περυσι στον σλουκα και νομιζατε οτι φτιαξατε ομαδαρα...
βεβαια τουλαχιστον ο παρις ο λι επαιζε στην 4-5η ομαδα της ευρωλιγκας...οχι στην 10η ομαδα οπως ο βιλανοβα...
αταμαν εχει συνηθισει στα 40 μυρια της εφες...για να δουμε τι θα κανει στα 10 μυρια του τρακη...
γενικα μας εχετε φλομωσει στα θα...ακριβως οπως περυσι που ειχε επιστρεψει η κανονικοτητα γιατι φερατε τον γκριγκονις....![]()
αν συνεχισει τις μαλακιες θα φαει γιουχα παλι ο Κοκακιας
σκίστηκες στα μπουκώματα στο Κάουνας βρε αθεόφοβεεχει να παει το κλαρινο συννεφο...
μαιος με σεπτεμβριος, η καλυτερη εποχη του τρακη...εχει αμολησει και τα πιστα σκυλιά του να γραφουν ολημερις και οληνυχτις αρθρα για την υπερομαδα που θα φτιαξει...
οπως περυσι που φερανε τον παρις λι που ειχε σβησει τον σλουκα και εναν λιθουανο που ηταν η μετενσαρκωση του σαμπόνις...φετος θα φερουν τον βιλανοβα, θα φερουν και κανα ακομα γνωστό όνομα, και θα νομιζουν οτι γινανε γιουγκοπλαστικα...
εχει να παει το κλαρινο συννεφο...
τυπε αμα βρεις αρθρο για το μπατζετ της επομενης χρονιας, φερτο να το τοιχοκολλησουμε...
που πας ρε καραμηηηηηηηήτροοοοοό ? που ?αμα τοιχοκολλησουμε...
100 ονοματα 1 5 7 μυρια.... μπαμ
Σου εχω νεα. Ο Καμπατσο, αυτος μωρε που ο Τρακης του εκανε προταση 4 εκατομμυρια καθαρα, υπεγραψε τελικα στην Ρεαλ με 3, εκατομμυρια μικτα.που πας ρε καραμηηηηηηηήτροοοοοό ? που ?
με μισή ομάδα ,με παγκίτες , με συνταξιούχους ρε μλκα λούζερ σε πήρανε από τα αυτιά πανάθεμα σε ανύπαρκτε στας ΕΥΡΩΠΑΣ
έλα πάρε το φαρμακάκι σου να σταματήσεις το παραλήρημα στο νήμα του ΕΞΑΦΑΠΟΥ ΠΟΥΣΤΡΟΚΡΑΤΟΡΑ
Είσαι ο ορισμός του loser. Oι καρπαζοεισπράχτορες της Euroleague. Εννέα τελικούς και έχεις πάρει τρεις. Η χαρά του αντιπάλου. Με ποιον παίζουμε , με τον Ολυμπιακό. Ωραία πάμε να του τραβήξουμε ένα καλό μανίκι. Καλό είναι να πηγαίνεις φάιναλ φορ ή και τελικό, αλλά αν είναι να χάνεις και συνέχεια δεν το λες και επιτυχία.Συμφωνα με αυτα που εχεις ζησει και μεσα και οι πορειες λοιπον. Οχι μονο οι κουπες. Οπως επιθυμεις.
Εχω ζησει τρεις ευρωπαικες κουπες στο μπασκετ, σε εχω αποκλεισει δυο φορες απο φαιναλ φορ, και συνολικα εχω παει σε 9 (εννεα) τελικους. Αρα ο Μπασκετικος Ολυμπιακος ειναι ανωτερη δυναμη απο τον μπασκετικο Παναθηναικο. Αρα, αυτος που δεν φτανει σε μια απο τριχα απο τα αρχιδια του αλλου ειναι ο Παναθηναικος.
Στο ποδοσφαιρο πηγες αλλα δεν εφερες και τιποτα απλα πηγες. Ουτε εγω εχω φερει τιποτα αρα ειμαστε ισοπαλια ευρωπαικα και επειδη ειμαι καλος ανθρωπος αντε να βαθμολογησω ευρωπαικα παντα, εσενα με 7 και εμενα με 6. Δεν ειναι μεγαλη η αποσταση μεταξυ μας. Στα εγχωρια, εισαι πολυ χαμηλα δεν σε βλεπω
Καλο ειναι επισης να πηγαινεις ημιτελικο, τελικο στο ποδοσφαιρο αλλα να το παιρνεις επισης. Αν κερδιζεις εκτος εδρας και δεν μπορεις να κρατησεις το αποτελεσμα στον επαναληπτικο σου έτυχε δις και δεν πηγες τελικο, και οταν πας στον τελικο και το χανεις, δεν το λες και επιτυχια. Εισαι ο ορισμος του lozerΕίσαι ο ορισμός του loser. Oι καρπαζοεισπράχτορες της Euroleague. Εννέα τελικούς και έχεις πάρει τρεις. Η χαρά του αντιπάλου. Με ποιον παίζουμε , με τον Ολυμπιακό. Ωραία πάμε να του τραβήξουμε ένα καλό μανίκι. Καλό είναι να πηγαίνεις φάιναλ φορ ή και τελικό, αλλά αν είναι να χάνεις και συνέχεια δεν το λες και επιτυχία.
Έχουμε 7 τελικούς και έχουμε κερδίσει τους 6.
Καμιά ευρωπαϊκή ομάδα δεν έχει τέτοια στατιστικά. Όταν θα πάμε τελικό σχεδόν σίγουρα θα το πάρουμε. Οι αριθμοί το λένε, όχι εγώ.
Σε ευρωλιγκα έχουμε 6/6....Είσαι ο ορισμός του loser. Oι καρπαζοεισπράχτορες της Euroleague. Εννέα τελικούς και έχεις πάρει τρεις. Η χαρά του αντιπάλου. Με ποιον παίζουμε , με τον Ολυμπιακό. Ωραία πάμε να του τραβήξουμε ένα καλό μανίκι. Καλό είναι να πηγαίνεις φάιναλ φορ ή και τελικό, αλλά αν είναι να χάνεις και συνέχεια δεν το λες και επιτυχία.
Έχουμε 7 τελικούς και έχουμε κερδίσει τους 6.
Καμιά ευρωπαϊκή ομάδα δεν έχει τέτοια στατιστικά. Όταν θα πάμε τελικό σχεδόν σίγουρα θα το πάρουμε. Οι αριθμοί το λένε, όχι εγώ.
Καλημερα, φιλε μπουτσα!