salieris
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2016
- Like
- 558
- Πόντοι
- 81
Ευκολο ε?Μαλλον εισαι απο τους τυπους που λενε τα 100 πρωτα χρονια ειναι δυσκολα μετα ολα φτιαχνουν γιατι εναν αιωνα ομαδα μια φορα στους 8 ολη και ολη εχεις.....Φτασε και μετα ελα να μας πεις τι και πως μεχρι τοτε αστο καλυτεραΕδω τα ζησατε εσεις. Εγω δεν θα τα ζησω. Το πιο ευκολο.
Κλασσικα οταν δεν συμφερει κατι το γυρνατε στις κουπες της μπαλας....Ακομα και η σφουγγαριστρα που ξετσουτσουνησε πρωτος για μπαλα και πολο γραφει τωρα.Πλακα που εχετε ρε μπαγασηδες....Εγω ομως επειδη δεν ειμαι γαβρος να λεω οτι με συμφερει σου απαντω οτι οχι δεν θα τα φτασουμε ποτε αλλα μαντεψε εχουμε καμια 20αρια απο δ'αυτες δεν ονειρευομαστε πως ειναι....Το δυσκολοτερο ειναι να φτασεις εσυ τις κουπες του Ολυμπιακου σε πρωταθληματα. Δεν σου βαζω και τα κυπελλα. Μονο πρωτσθληματα. Πως το βλεπεις; Το χεις;
Οχι μωρε δεν κλαιγεστε ακομα για τον αερα 25 χρονια μετα προς θεου μια βδομαδα τοτε το συζητησατε και μετα το εχουμε ξεχασει απαντες....Μαγκες στην Ελλαδα ζουμε και εμεις ειπαμε πειτε τα παραμυθια σας αλλα να στεκουν καπουΑλλα και να παω σε ημιτελικό, τελικο η να ξανα παω στους 8 θα εχω να λεω για καμια εβδομαδα και να κουνιεμαι οτι πηγα. Αλλα σημαια δεν θα το κανω!