από εμφάνιση λέει τίποτα; γιατί οι φωτογραφίες της μου φάνηκαν πολύ επεξεργασμένες.Δεν γράφω κριτικές φίλε μου,απλά λέω σε γενικές γραμμές πως πέρασα γιατί αυτά είναι υποκειμενικά.
Άνεση χρόνου, φάση gfe είναι με εμένα αλλά δεν λέει όχι σε πιο δυνατούς ρυθμούς ,γενικά μια νορμάλ συνεύρεση με εμένα ενεργητικό.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.318
- Πόντοι
- 456
Ψηλή με ωραίο σώμα, το μόνο αρνητικό για εμένα τα λίγο παραπάνω φουσκωμένα χείλη.
ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Ψηλή με ωραίο σώμα, το μόνο αρνητικό για εμένα τα λίγο παραπάνω φουσκωμένα χείλη.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 41
- Like
- 10.014
- Πόντοι
- 4.510
Συγνώμη αλλά για ποια λέτε;ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
γύρνα στην προηγούμενη σελίδα κ θα δεις το λινκ (Lena trans)Συγνώμη αλλά για ποια λέτε;
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.835
- Πόντοι
- 456
Περιοχή? Γλυφάδα?Επιστροφή από Lena trans/Deni Lazaro/Δέσποινα με τις καλύτερες εντυπώσεις ως συνήθως...Πέρασα πολύ καλά,ωραίος χώρος και υπηρεσίες άνω του μετρίου για εμένα. Τιμή στα 70 το μισάωρο αλλά τα αξίζει, υπήρχε άνεση γενικά και την προτείνω ανεπιφύλακτα.
Σε ποια Περιοχή είναι ;Περιοχή? Γλυφάδα?
Καμία γνώμη για αυτήν έχουμε ;Περιοχή? Γλυφάδα?
Kαλησπερα..Εδω έχει παίξει κανείς η έχει πληροφορία;
kanesex.com

Evelyn ~ 6909170033
Για πληροφορίες ραντεβού: Viber / WhatsApp / Phone 6909170033 Για περισσότερες φωτογραφίες μου στο onlyfans: https://onlyfans.com/cyprianaaaa Ig: cyprianaaaa

Αν μπορείς πες μου σε παρακαλω γιατί ψάχνω για Τρανς ΧαλκιδαΚύριοι οποίος ενδιαφέρεται για εμπειρία στην χαλκιδα με τρανς ενεργοπαθητικη μπορεί να μου στείλει ινμποξ. (Εννοείται ΟΧΙ βίζιτα)
Καλή ανασταση!
Διαγραμμένο μέλος 231463
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0

EνεργοΠαθητικη Tραβεστι - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.
Γνώμες
Είναι αυτή από το gntmKαλησπερα..Εδω έχει παίξει κανείς η έχει πληροφορία;
![]()
Evelyn ~ 6909170033
Για πληροφορίες ραντεβού: Viber / WhatsApp / Phone 6909170033 Για περισσότερες φωτογραφίες μου στο onlyfans: https://onlyfans.com/cyprianaaaa Ig: cyprianaaaakanesex.com
Είναι μόνο παθητική αλλα δεν εχω εμπειρία μαζί της.
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.284
- Πόντοι
- 3.415
αναφερθηκε στο νημα "ξεπετες"Είναι αυτή από το gntm
Είναι μόνο παθητική αλλα δεν εχω εμπειρία μαζί της.
αρνητικο προσημο.
Trhunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 322
- Πόντοι
- 21
Ξέρεις μέρες και ώρες ; Αν και τελευταία φορά που είχα πάει πριν χρόνια είχα απογοητευτεί, είναι η πρώτη μου και την έχω καψούραΠρος ενημέρωση του κοινούεπέστρεψε η Lena trans,ή αλλιώς Deni Lazaro ή για πιο παλιούς η Δέσποινα από Φυλής 99. Θα τσεκαριστεί αύριο και θα μεταφέρω εντυπώσεις, έχω περάσει πολύ καλά με τη συγκεκριμένη και θέλω να δω αν παραμένει σταθερή αξία.
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.318
- Πόντοι
- 456
Δεν είχε ποτέ συγκεκριμένο πρόγραμμα, μια χαρά είναι στις υπηρεσίες της τουλάχιστον όσες φορές έχω πάει εγώ. Θα λείπει Κύπρο για κάποιες μέρες το Μάιο.Ξέρεις μέρες και ώρες ; Αν και τελευταία φορά που είχα πάει πριν χρόνια είχα απογοητευτεί, είναι η πρώτη μου και την έχω καψούρα
Trhunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 322
- Πόντοι
- 21
Sorry, δεν διάβασα καλά.το.μηνυμα σου και νόμιζα γύρισε στο Φυλής 99 ,μετά που διάβασα και τα υπόλοιπα κατάλαβα τι εννοείς, θενξ ενηγουεηΔεν είχε ποτέ συγκεκριμένο πρόγραμμα, μια χαρά είναι στις υπηρεσίες της τουλάχιστον όσες φορές έχω πάει εγώ. Θα λείπει Κύπρο για κάποιες μέρες το Μάιο.
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.118
- Πόντοι
- 606
παντως εγω μουτρο μωρο που τ χω παρει με 30 ευρο εδω και πολλες φορες χρονια πριν για ποιο λογο να δοσω 70 ???και τοτε στ 30 ε παπαδες εκανε στ φ 99 αν ηθελε ετσι γιατι εχουμε φαει και παλτα !!!!!70+παλτο=ακοιρο ετσι περνουν αερα και φτασαμε εδω που φτασαμεΣιγά ρε βάτραχε...Εσύ δηλαδή γαμάς πάνω από ώρα συνεχόμενα ή τους πιάνεις και την κουβέντα κιόλας να αναλύσετε την καθημερινότητα...
Όπως παίρνουν σε εσένα 50 ευρώ αυτές οι 2 ,παίρνουν και στους άλλους μη τρελαίνεσαι...
Όλες το έχουν ανεβάσει, να δώσω 70 αντί για 50 εμένα προσωπικά δεν μου λέει κάτι γιατί με τη συγκεκριμένη (Lena) το μισάωρο είναι 40 με 45 λεπτά στην ουσία με υπηρεσίες πολύ άνω του μετρίου και με εμφάνιση σούπερ...Η μιχαελα που το έχει 60 όσες φορές έχω πάει δεν κοιτάει ποτέ ρολόι,σαν να είσαι με τη γκόμενα σου είναι στο σεξ...Αμα κάνεις παζάρια που κάνουν για 10 ευρώ ε άστο ...
Εγώ προσωπικά πάω να γαμήσω και να φύγω, αν θέλει η άλλη να είναι πιο κοινωνική οκ δεν θα με χαλάσει αλλά μη μπερδευόμαστε, επαγγελματίες είναι όχι γκόμενες μας...Να κάτσω 1 ώρα για ποιο λόγο, θα τα φτιάξουμε ?![]()
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.318
- Πόντοι
- 456
Στη Φυλής βάτραχε ήταν πριν πόσα χρόνια με 30 ευρώ, μια χαρά ήταν και τότε συμφωνώ αλλά έφυγε και το έκανε 70...Έτσι είναι η δουλειά,όποιος θέλει τα δίνει.
Σαφώς κι έχουν ξεφύγει με τα 150ρια αλλά η διαφωνία μου εμένα είναι ότι για 60 κι 70 ευρώ αν οι υπηρεσίες παραμένουν σωστές τότε δεν έγινε και μεγάλη ζημιά...Έχει ακριβύνει η ζωή γενικότερα οπότε κι αυτές απλά ακολουθούν την αγορά.
Σου λέει η άλλη το βάζω 70 το μισάωρο που είναι μικρή η αύξηση (οπότε θα κρατήσω αυτόν που έδινε 50) κι 100 την ώρα που με έναν πελάτη είναι σαν να έχει πάει με δύο από οικονομικής πλευράς...
Σαφώς κι έχουν ξεφύγει με τα 150ρια αλλά η διαφωνία μου εμένα είναι ότι για 60 κι 70 ευρώ αν οι υπηρεσίες παραμένουν σωστές τότε δεν έγινε και μεγάλη ζημιά...Έχει ακριβύνει η ζωή γενικότερα οπότε κι αυτές απλά ακολουθούν την αγορά.
Σου λέει η άλλη το βάζω 70 το μισάωρο που είναι μικρή η αύξηση (οπότε θα κρατήσω αυτόν που έδινε 50) κι 100 την ώρα που με έναν πελάτη είναι σαν να έχει πάει με δύο από οικονομικής πλευράς...
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.318
- Πόντοι
- 456
Αυτές που το έχουν 150 για να το έχουν τόσο σημαίνει ότι κάποιοι τα έχουν και τα δίνουν...Οπότε αυτή και λιγότερο γαμιέται και συνεχίζει να βγάζει...
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 41
- Like
- 10.014
- Πόντοι
- 4.510
Πολύ σωστό..!Αυτές που το έχουν 150 για να το έχουν τόσο σημαίνει ότι κάποιοι τα έχουν και τα δίνουν...Οπότε αυτή και λιγότερο γαμιέται και συνεχίζει να βγάζει...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις