ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 46.090
- Πόντοι
- 6.756
Εσυ μορη γαμιολα πάλι νταβαντουρι κανειςΒρισκεσαι σε αρνηση,δεν ειναι καλο αυτο.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ![]()
Εσυ μορη γαμιολα πάλι νταβαντουρι κανειςΒρισκεσαι σε αρνηση,δεν ειναι καλο αυτο.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ![]()
Εγω ρε παπαριδη γραφω 5 μηνυματα για 10 λεπτα και την κανω.Διακριτικη η παρουσια μου,ισα ισα να αναψουν τα αιματα,να βαλω κανενα φυτιλι και μετα σας αφηνω να φαγωθειτε μεταξυ σαςΕσυ μορη γαμιολα πάλι νταβαντουρι κανεις
παλιό χαμΕγω ρε παπαριδη γραφω 5 μηνυματα για 10 λεπτα και την κανω.Διακριτικη η παρουσια μου,ισα ισα να αναψουν τα αιματα,να βαλω κανενα φυτιλι και μετα σας αφηνω να φαγωθειτε μεταξυ σας![]()
To exoume katalavei...Εγω ρε παπαριδη γραφω 5 μηνυματα για 10 λεπτα και την κανω.Διακριτικη η παρουσια μου,ισα ισα να αναψουν τα αιματα,να βαλω κανενα φυτιλι και μετα σας αφηνω να φαγωθειτε μεταξυ σας![]()
Δεν ειναι δυνατη καποια απαντηση.Πιθανα αιτια:Τo συνολο των μηνυματων ή ο χρονος λειτουργιας εχουν συμπληρωθει.Για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε με καποιον εκπροσωπο μας.παλιό χαμουρα
ΤσακοΔεν ειναι δυνατη καποια απαντηση.Πιθανα αιτια:Τo συνολο των μηνυματων ή ο χρονος λειτουργιας εχουν συμπληρωθει.Για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε με καποιον εκπροσωπο μας.![]()
το 90% των- αξιοτιμων κατα τα αλλα- μελων,οντως κανει καποιου ειδους χαβαλε εδω μεσα με το βιντεακι της συγκεκριμενης σε πλεουμενο στον αργοσαρωνικο...Υπαρχουν και μελη ομως -αξιοτιμα κατα τα αλλα-που ειναι φερεγγυα και με την καταλληλη προσεγγιση θα βοηθησουν...ενα απο αυτα ειναι ο αξιοτιμος @cretan336 που θα σε καθοδηγησει να πετυχεις τον σκοπο σου...Ρε μάγκες που είναι το βίντεο διακόσιες σελίδες περάσαμε τίποτα
Καλησπέρα φίλε μου! Μπορούμε να βρούμε κάπου βιντεάκι;Έχει τέλειο βυζακι η Νικολέτα μας και δν περίμενα να ειναι τοσο μαστορισσα στα τσιμπούκια. Μπράβο της
κανα invite στο discord παιζει ?Θα είχε διαρρεύσει στο discord σίγουρα... μόνο κάτι φώτο γυμνές υπάρχουν
Τοσες φωτο ειχε, χαθηκε να εχει τραβήξει μια με μουνοκωλοτρυπιδι...αδικια απο το Θεο ρε πουστη μου!!
εξαιρετικη ιστοσελιδα!
Καλησπέρα ρε σύντροφε φτιαξε μας με το περιβόητο βιντεάκι και εμάς να χαρούμε λίγο!Ταπεινά ευχαριστώ τον κύριο @birlas για τα πολύ καλά του λόγια.
Όπως εχω ξαναπεί εχω οτι βιντεάκι τραβάει η όρεξη σας απλά είναι όλα αποθηκευμένα στο πισι της δουλειάς.
Μου στέλνετε ενα μεϊλ στο thasekleisomesa@hellenicpolice.gr και σας στέλνω οτι γουστάρετε.
Αξιότιμε Κύριε @birlas, αν ακούσεις τίποτα περίεργο μην ανησυχείς.
Ελικόπτερο είναι, μάντεψε τι σου στέλνω.........
P.S. Πολύ πατόμουνο αυτή η Ράλλη........