έχει περάσει ναιπως αυτο το συμπερασμα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.245
- Πόντοι
- 10.555
δηλαδη ποιες κοπελες ειναι εκει;έχει περάσει ναι
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 171
- Like
- 9.481
- Πόντοι
- 16.746
Αμφισβητείς τον ΠΡΟΕΔΡΑ??πως αυτο το συμπερασμα;
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 171
- Like
- 9.481
- Πόντοι
- 16.746
Αυτές που δουλεύουν στο venus κ las Vegasδηλαδη ποιες κοπελες ειναι εκει;
Aοκλογικά πρώην άφρος κ πέριξ
Nikthegreek23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 1.076
Ευχαριστώ ναι hot lady και villa erotica το ξερω οτι θα βρω για αυτό και ρώτησα κάτι πιο όχι τόσο γνωστό που να μην υπάρχει και στο φαιντ γκρλς θα δω τα αλλα 2 μαγαζάκια και ίσως περασω από godiva μα δω αν υπάρχει κάποια η σε κάποιο από αυτά τα αλλά τα απλά μαγαζακιαΠήγαινε στην Σιλβια στο sex and the city. Ήταν και παλιά. Αλλιώς κάποια στο hot lady/villa erotica θα σε καλύψει με αυτά τα κριτήρια. Εγώ σου προτείνω να δοκιμάσεις και Κριστιν στο paradise. Δεν είναι τόσο μεγάλη αλλά έχει ωραία κωλαρα
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.476
- Πόντοι
- 3.346
Αφου δεν μυριζε κωλιλα παλι καλαΠέρασμα με ριτα πριν λίγες μέρες στο δωμάτιο καλή !αλλά το στόμα της μύριζε πουτσιλα πολύ κακο!! Από τα μείον !!!
Μπορεί απλά να έτυχε σε εμένα!!!!
Ο Τσάτσος ευγενικός !!
Ποια πουτσίλα και κωλίλα;;Αφου δεν μυριζε κωλιλα παλι καλα![]()
Εδώ μέσα οι μισοί θεωρούν βασική παροχή για να επιλεξουν μια κοπέλα τα γλωσσόφιλα
Δεν επιχείρησα γλωσσόφιλα αλλά ήρθα κοντά στο στόμα !!Ποια πουτσίλα και κωλίλα;;
Εδώ μέσα οι μισοί θεωρούν βασική παροχή για να επιλεξουν μια κοπέλα τα γλωσσόφιλα
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.750
- Πόντοι
- 1.056
Την Ριτα την επισκεφτομουν που κ που όταν πρώτο έμφανιστηκε. Μετα όταν έβαλε στήθος 2 φορες να πήγα. Από τότε που έγινε ντόρος κ εχει ουρές από έξω( κ κύριος από τους ματακηδες) αλλά κ για όλα τα άλλα περί γλυφοκολαδες, χυσιματα κτλπ από το έναν στον αλλον δεν ξανα περασα. Αχωρταγοι οκ, καλή μέσα ναι , αλλα δεν είναι κ γκομενα μου ούτε γυναίκα μου. Ειδηκα την δεύτερη μυριζε το σώμα της μασχάληλα από τον προηγούμενο . Είπαμε να περνάμε καλά μέσα αλλά υπάρχουν κ όρια
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Ετσι ακριβώς φίλε και εγώ την έκοψα από το μενού .Την Ριτα την επισκεφτομουν που κ που όταν πρώτο έμφανιστηκε. Μετα όταν έβαλε στήθος 2 φορες να πήγα. Από τότε που έγινε ντόρος κ εχει ουρές από έξω( κ κύριος από τους ματακηδες) αλλά κ για όλα τα άλλα περί γλυφοκολαδες, χυσιματα κτλπ από το έναν στον αλλον δεν ξανα περασα. Αχωρταγοι οκ, καλή μέσα ναι , αλλα δεν είναι κ γκομενα μου ούτε γυναίκα μου. Ειδηκα την δεύτερη μυριζε το σώμα της μασχάληλα από τον προηγούμενο . Είπαμε να περνάμε καλά μέσα αλλά υπάρχουν κ όρια
Έχει ξεφύγει η κατάσταση από την πολύ τσόντα που βλέπουν οι νεολαίοι.
Έτσι κόπηκε από το μενού και η Νατάσα από δίπλα η Ρωσίδα.
Γλυφοκωλαδες δεν έχω ακούσει ακόμα να κάνει αλλά όλα τα άλλα χατιρια μια χαρά τα κάνει .
Ωραία τα ακαποτα τσιμπούκια αλλά οι 9στους 10 πραγματικά δεν παίζει να βλέπουν γυναίκα εκτός μπουρδέλου και πορνχαμπ με αυτά που παν και κάνουν .
Πάμε για να περάσουμε καλά με ασφάλεια ,όχι να τις κάνουμε γκόμενες μας
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Αδερφέ ο πόλεμος τι σχέση έχει ;H Ρίτα χάλασε από πέρσι Φεβραρη με το πόλεμο ακόμα και σε μένα που ήμουν τοπ πελάτης άρχισε τα περίεργα και βεβαίως από Δεκέμβρη που έφυγε Ουκρανία δεν την έχω δει
Λες να πήγε στα Σόδομα;
Όλα έχουν να κάνουν με τα λεφτά ,άμα τσιμπάει τα 100ρικα που πάνε και δίνουν γιατί να γαμιεται απλά για 30;
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
Η Ρίτα πράγματι μετά το καλοκαίρι παρουσίασε ας πούμε μια σχετική αλλαγή διάθεσης που και με μένα με προβλημάτισε λίγο...
Η τελευταία όμως πολύ πρόσφατη συνάντηση μας στο Λας Βέγκας ήταν ίσως από τις πιο δυνατές μαζί της.Γυρισαμε τσόντα κανονικά ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ όπως πάντα και μοσχοβολούσε από πάνω ως κάτω όπως πάντα.
Μάλιστα έχει μάθει και λίγα ελληνικά πλέον.
Η τελευταία όμως πολύ πρόσφατη συνάντηση μας στο Λας Βέγκας ήταν ίσως από τις πιο δυνατές μαζί της.Γυρισαμε τσόντα κανονικά ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ όπως πάντα και μοσχοβολούσε από πάνω ως κάτω όπως πάντα.
Μάλιστα έχει μάθει και λίγα ελληνικά πλέον.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
Επίσης το σπίτι δεν είναι κάποιο τρομερό χάλι όπως το περιγράφουν κάποιοι αλλά οπωσδήποτε κι εγώ την προτιμούσα στο Venus 2.
Το μεσαίο σπίτι όπου πριν κάποιους μήνες είχα επισκεφθεί την Βάσω ήταν πράγματι λίγο βαρδαρισιο θα έλεγα
Το μεσαίο σπίτι όπου πριν κάποιους μήνες είχα επισκεφθεί την Βάσω ήταν πράγματι λίγο βαρδαρισιο θα έλεγα
μπαινοντας αριστερα το μεγάλο δωμάτιο με το τζακούζι είναι πολύ κομπλε. το απέναντι χάλι...Επίσης το σπίτι δεν είναι κάποιο τρομερό χάλι όπως το περιγράφουν κάποιοι αλλά οπωσδήποτε κι εγώ την προτιμούσα στο Venus 2.
younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 852
- Πόντοι
- 81
Δοκίμασε κανείς τη ROUBI; Πήγα την είδα. Φαίνεται πολύ όμορφη. Αλλά είχε μια ξινισμένη φάτσα που δεν με άφησε να τολμήσω να περάσω μέσα. Το είπα και στην τσατσα… δεν γίνεται να βγαίνει έξω με κατεβασμένα μούτρα.
Εγώ σε πρόσφατο πέρασμα με Ρίτα (έχω ξαναπεράσει) αρνήθηκα τα γλωσσόφιλα τα οποία αυτή επιχείρησε να ξεκινήσει με αρκετή επιμονή.
Με αυτά που κάναμε στην διάρκεια της επίσκεψης ελπίζω ειλικρινά και ο επόμενος να έκανε το ίδιο, βέβαια το λέω αυτό ενώ μόλις ανέβηκε κριτική "απόλυτο gfe, με τάραξε στα γλωσσόφιλα" κλπ.
Ρε μαλάκες δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε
Με αυτά που κάναμε στην διάρκεια της επίσκεψης ελπίζω ειλικρινά και ο επόμενος να έκανε το ίδιο, βέβαια το λέω αυτό ενώ μόλις ανέβηκε κριτική "απόλυτο gfe, με τάραξε στα γλωσσόφιλα" κλπ.
Ρε μαλάκες δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38