kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.678
- Πόντοι
- 7.195
Συμφωνώ για όλα όσα έγραψες και εγώ ασχέτως των τόμων τη θεωρώ ωραία γυναίκα, για αυτό άλλωστε την προτίμησα όταν την είδα αντί της κρύσταλίας.....Μόλις γύρισα από Σανέλ. Φοβερό γκομενάκι, κολάρα και βυζάρες. Μόλις την είδα γκαυλοσα. Απλό πρόγραμμα 40 ευρώ. Πίπα χάλια!!! Και εκεί που λέω τσάμπα τα 40 ανεβαίνει από πάνω και αρχίζει το τελειότερο reverse riding που έχω κάνει. Ούτε σε τσόντα τέτοιο πράμα. Τελειομα στα τέσσερα όπου χτυπούσα την κολάρα της αλύπητα! Τράβηγμα μαλλί φουλ και λίγο δάχτυλο στην κολοτρυπατης. Γενικά ευγενική και πρόσχαρη. Προσοχή όμως....όχι φιλιά όχι χάδια και χωρίς προφυλακτικό ούτε που τον ακούμπησε. Θα ανεβάσω κριτική αύριο. Πέρασα από μερικά ακόμα μαγαζιά...χάλι μαύρο και όλα σχεδόν 40 ευρώ το απλό. Φεύγοντας πέρασα από της αφρουλας το παλιό μαγαζί όπου είχε δύο κοπέλες η μια πολλά υποσχόμενη. Δεν είχα άλλα λεφτά και έφυγα. Αν έχει περάσει κανένας από εκεί ας πει την εμπειρία του.
Συν του ο, τι έκανε γυμνό τσιμπουκι κανονικά και με τον νόμο.... Αλλά προσπάθησε να είναι πολύ μικρής διάρκειας. Πρώτη φορά όμως έχω δει γυναίκα να σου κάνει καλύτερο τσιμπουκι με σκούφο πάρα χωρίς.....